Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martonfox

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Omnibusz Feltámad az Ikarus 2010.02.11 16:40:00
Egy mai hír szerint újra Ikarus buszok készülnek Mátyásföldön, az Ikarus egykori telephelyén. Az eddig ARC néven ismert buszok fognak Ikarus néven kikerülni a gyárból. Az ARC-vel kapcsolatban már írtunk egy rövid ismertetőt, most az Ikarus végnapjaival kiegészítve egy…..
 Miközben időről időre felröppen a Dunán átívelő budapesti gyalogoshíd terve (igaz mostanában már csak Duna-ágakon, például a Kopaszi-gátnál vagy a Margitszigetre), teljesen elkerülte a figyelmemet egy igazán grandiózus elképzelés. Pedig a Tisza fölé tervezett…..
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
Gondolatok a könnytárból Mao 2009.12.26 12:00:00
116 éve (1893) született Mao Ce-tung.Jómódú kínai parasztcsaládban született, tanító lett, ám a pekingi egyetem könyvtárában talált állást. Itt ismerkedett meg a kommunista tanokkal, s lett a Kínai Kommunista Párt 12 alapítójának egyike. Kezdetben a kispolgárság felé…..
Azt gondoltam, hogy az Urbanista első, olvasók által küldött anyaga egy fénykép lesz egy különösen szép erkélyről vagy egy különösen randa lakóparkról. Ehelyett kaptunk ajándékba egy korábban nem publikált, két kolumnás, hátterezős cikket, amelyben megszólal a…..
martonfox 2009.02.18 15:20:04
@BAKPSTA: Túlzásba viszed az egészet! 2010-ben lesz majd kormányváltás és meglesz ez az egész az isten szerelmére. Inkább csodáld meg milyen klasszul fest!
Bangkok Charlie jámboran tervez, hogy elmegy egy szilveszter éjszaki körjáratra és majd vidáman petárdázó és ittasan mosolygó embereket fotóz Bangkok belvárosában, a hangulatos fotók alá pedig odakanyarítja, kb. ahogy tavaly: Boldog Új Esztendőt Minden blogolvasónak! A terv első…..