Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nargaroth

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztusban lett 1 éves a CsP-blog és ebből az alkalomból játékot hirdettünk, melynek végre meg is született a győztese. Köszönjük a szavazatokat, sok jelölés érkezett, amiket összesítettünk, így megtaláltuk a borválogatás és a CsP-póló gazdáját. A hat darab jelölt…..
Ez a videó már pár napja itt hánykolódik a szerkesztőségben, sok szabad pillanatunkat tette már tönkre és most úgy döntöttünk útjára engedjük, rontsa meg a ti málé fejeteket is. Hogyan is tarthatnánk tovább vissza mikor megtaláltuk az internet…..
Nargaroth 2008.07.22 11:57:04
blue bob 2008.07.21. 17:28:06
még nem tűnt fel, hogy sátánista
g@cik vették fel az egészet? a maca tutti be van lőve, tényleg undorító, úgy ahogy van. broááááá!

Máshol "sátánista
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Hogyan is zárhatnánk elegánsabban ezt a hetet, mint egy békebeli virtuális ételdobálással. A The Good Food Fight oldala eredetileg az egészséges táplálkozást hivatott hirdetni, de ez senkit ne zavarjon meg abban, hogy muffinnal arconküldje az agresszív menzásnénit, a szusiharcost…..
Nargaroth 2007.09.22 15:35:06
Ahol én lakom, Szolnokon a Széchenyi lakótelepen masszívan tartja magát egy legenda, amely szerint a kezdeti időkben, valamikor a nyolcvanas évek elején levágtak egy lovat az egyik lépcsőházban. Állítólag az történt, hogy a szomszéd épület lakói az artikulálatlan üvöltésre…..
Nargaroth 2007.09.20 17:57:08
Csak azoknak az olvasóknak, akik már a hatodik évadot is látták. A többiek ne klikkoljanak, mi szóltunk!Na szóval, amikor az ötödik évadban Tony Almeida fűbe harapott, és letakarták, meg minden, akkor egy nagyon fontos elem hiányzott egyik kedvenc CTU-ügynökünk halálából,…..
Nargaroth 2007.09.20 13:18:26
Subba Faszkorbács 2007.09.18 13:35:00
Sok embert foglalkoztat a faszkorbács. Létezik egyáltalán? Ha igen, akkor hogyan nézhet ki? Ki használja? Rengeteg kérdés, és mind válaszra vár. Ezen a kedves, 18 éven felülieknek készült oldalon megismerkedhetsz Helenával, és Arnoldával, akik munkaeszközként tekintenek rá.…..
Nargaroth 2007.09.20 13:17:12
Az ABC új sitcomjának a pilotja annyira nem fogott meg minket, jó ott van benne Jerry O'Connell, aki már a Slidersben is vicces volt, meg az alapszitun is el lehet röhögni (négy faszi közösen, egy kocsival jár be melózni, és közben kitárgyalják az életüket, stb.), de valahogy nem…..
A történetben szereplők nevét természetesen megváltoztattuk, de még így is pofánbaszott minket a sztori. Vajon tényleg véletlenül ment félre az sms, vagy ez volt a legrövidebb, legegyszerűbb módja a kapcsolat örökre lezárásának? Már sosem tudjuk meg. Talán nem is baj.…..
Szerencsére olyan is van, hogy nem kell cifrázni a dolgat, egyik felet sem érdekli a másik, akkor meg minek pazarolják a párválasztás drága perceit egymásra. Te jobbra, én balra. Palya is lezárta a dolgot, mielőtt elfajult volna. Egy kapcsolatom lezárását írnám meg Neked, talán…..
Nargaroth 2007.09.06 21:13:19
Bizonyos helyesírási megoldásokkal végtelenbe nyúló, durva vitákat lehet kiváltani. Hiába hiszi például a jámbor olvasószerkesztő, hogy egy bizonyos szövegben az isten szónak a kis kezdőbetűs a helyesírásilag indokolható – és mellesleg világnézetileg semleges –…..
comment:com Ahol a fasz az fasz 2007.08.31 17:12:00
Ma tíz óra után pár perccel indul a Viasaton a Dirt, a sorozat, ami megmutatja, hogy milyen a bulvármédia ott, ahol nem Jáksó László, meg az RTL Klub súgja meg, hogy akkor mi is legyen címlapon, és ahol senkit nem érdekelnek a teljesen kamu botrányok (Jáksó évek óta nem kefélt,…..
Ellenállhatatlan rendszergazda-humor: Az eredetit itt találtuk meg itt. A magyarítást köszönjétek meg BlueBunny-nak. Ha nagyon jófejek vagytok, rákattintva letöltitek nagyban, és beteszitek Linux- MacOS- Windows-háttérnek!..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Nargaroth 2007.08.31 18:53:50
Subba Nyelvében él a nemzet 2007.08.29 15:34:00
Michelle igen tehetséges lány: Van ott még ahonnan ez jött...
Nargaroth 2007.08.30 18:29:56
Záporoznak a nyaralós horrorsztorik. Tartsanak velünk, illetve Tamással, aki a Budavár Tours jóvoltából Máltán egy térdmagasságig penészes, fülledt, csotánylakta "apartmanban" lakott, ahol melegvíz sem volt. A hely neve Solar, úgyhogy aki jövőre visszakeresi ezt a…..
Nargaroth 2007.08.29 14:48:03
Na melyik ma is alkotó médiacelebről szólt az a váteszi című interjú, ami így kezdődött: Nagy bajban lehet a Hanglemezgyár, ha ott *** *** főszerkesztői székbe ülhet - mondták egyesek [...] Mások állítólag engedélyt kértek, hogy az igazgatói értekezleten ne kelljen…..
Nargaroth 2007.08.29 14:09:28
Az emberi test csodálatos átváltozásai sorozatunkból: Jenny előtte: Jenny utána: ..
Nargaroth 2007.08.29 14:05:39
Ugyan októberig még nem sugároz a magyar Music Television, de már most működik a zenei szelektor szoftvere, próbaüzem, vagy szimuláció, a lényeg, hogy figyeli a trendeket, a slágerlistákat, és rendületlenül szórja ki a klipeket a nagy büdös semmibe. Mi meg optt álttunk a nagy…..
Nargaroth 2007.08.28 15:13:07
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
Huhhh ilyet még nem pipáltunk.... Aki élt már át ilyesmit írjon. Helló!   Neked is elküldöm ezt a levelet amit a fogyasztóvédelemnek már elküldtem kb 2 héttel ezelőtt, és azóta sem reagáltak rá semmit:   "Tisztelt Fogyasztóvédelem!   Körülbelül 1 hónapja…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..