Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltix

0 bejegyzést írt és 1702 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számháború a médiában érzékelhető túlsúlyról című bejegyzésemet 836-an olvasták. (A napi átlag kétezer fölött van, ami egy szakmai rovat esetében elfogadható.) Akkor is megírtam volna persze, ha csupán nyolcan kattintanak rá, ráadásul érdekes vita zajlik két hozzászóló között. Az egyik szakember,…..
Ha Manfred Weber kihátrál a saját feltételei mögül, teljesen hiteltelenné válik saját pártcsaládjában, ugyanakkor végletesen megosztja azokat a politikai erőket, melyeket az Európai Néppárt tömörít. Orbán Weberhez képest egy rutinos, vén róka, aki a végletekig kihasználja azt, hogy a német politikus…..
zsoltix 2019.03.12 13:42:23
@MACISAJT: Nem Weber az elnöke.
A Heti dörgés Villám Gézával egy olyan műsor, amire egyrészt nagy szükség van itthon, másrészt meg sokkal nagyobb falat, mint amilyennek látszik. Mert ugye mi a pöcs lenne nehéz abban, hogy ül egy pali egy asztal mögött, és vicceseket mond? Leteszel elé két-három kamerát, a feje mellé betolsz vicces…..
zsoltix 2019.02.26 16:19:57
@szociál: Bár nem nekem írtad, ld. a fentebbi hozzászólásomat. Az pont ilyen típusú műsor (vagy csak volt, nem tudom). Első blikkre legalábbis az ugrott be a Heti dörgésről. :)
zsoltix 2019.02.26 17:42:10
@sixx: Volt szó a brexitről is, Trumpról, orosz titkosszolgálatról, nem teljesen hiányzott azért a külföldi vonal.
zsoltix 2019.02.26 18:32:42
@Dr. Tom: Ez már a 21. század, a tévénézéshez nem tévé kell, hanem adatforgalom. :)
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
zsoltix 2018.10.11 14:43:26
@RTB: Lovon éneklős Izom Tibor.
Origo, Origo, baszki. Ti ezt tényleg el is hiszitek?..
Szebeni István otthagyja a hétvégi tényeket, Andor Éva új párja január első hétvégéjétől Váczi Gergely lesz. Szebeni az Echo Tv-hez megy a TV2 közleménye szerint. Innentől a szó szerinti közlemény:..
zsoltix 2017.12.25 13:27:06
Ezek: a javulás a tíz évvel ezelőtti szubjektív biztonságérzetben (ami nem tévesztendő össze az ország objektív lecsúszásával a régióban), a mai ellenzék (MSZP-Gyurcsány) 2004-2010-es emlékezete, a harmadik pedig az ellenzék mai produktuma. 1. A szubjektív biztonságérzetben persze jelentős szerepe…..
Külföldi ügynükségtől átvett képek esetén (meg úgy bármilyen átvétel esetén) illene az eredeti szöveget használni a képhez, ez ugyanis a felhasználási feltételek része. De nem, ha te vagy az MTI, és éppen egy kurrens migránsos sztorit kell lenyomni a torkunkon.  ..
zsoltix 2017.12.15 17:14:44
@Szarazinda: De a két ügy teljesen más. Az egyik Berlinben volt, a másik meg Salzgitterben. Az egyiknél a karácsonyi vásáros merénylővel kapcsolatban állókat kaptak el, a másikban meg két nappal korábban őrizetbe vett iszlamistákat helyeztek előzetes letartóztatásba. Egészen más hírt hegesztettek alá.
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
A Netlflix ügyvédjeinek állítólag eléggé fáj a fejük azóta, hogy megtudták: a sorozatos zaklatással vádolt Kevin Spacey kirúgása a House of Cards mellől alapvetően a jelenleg éppen forgatás alatt álló hatodik évad sorsát is megkérdőjelezi. Amikor ugye kiderült, hogy a főszerepet alakító Spacey…..
zsoltix 2017.11.15 22:33:44
@szociál: Polanskinál azért jelzett a svájci óra.
Valahol el kell kezdeni. Nemcsak ezt a blogot, hanem a kampányt is. Mondjuk aki 2010-ben azt mondta volna, hogy 2017-ben majd a Fidesz ellen készülök kampányolni, azt valószínűleg körberöhögöm. Ahogy körberöhögtem volna azt is, aki 2014-ben, a választás után azt mondja, hogy egy év múlva a Magyar…..
zsoltix 2017.10.20 13:32:49
@Ballib cenzúrázók réme 25: Véss be bruttó 140 feletti összeget (mondjuk 200 ezret) egy 2010-es, meg egy 2017-es bérkalkulátorba. Nem sok különbség lesz. További kellemes elmúttnyócévezést.
Ma este indul az AXN-en a Sony saját gyártású krimisorozata az Elfeledve, amiben Stana Katic egy hat évig halottnak hitt FBI-ügynököt alakít majd. Jártunk a sorozat forgatásán és interjúztunk a főszereplővel is, ezeket a cikkeket majd az Indexen lehet olvasni (és itt, a c:c-n…..
zsoltix 2017.09.27 17:45:32
@zooltek: Én is kíváncsi vagyok a folytatásra, főleg egy ilyen befejezés után, akkor aztán jött minden sűrítve, függőben hagyva. Ja, a neve végén k-nak kell a c-t ejteni.
A mobil adatforgalomnál valahogy mindig ugyanaz az érzésem volt, mint a keverőkocsi által kihozott betonnál: kevesebbnek tűnik, mint amennyinek mondják. Éppen ezért a telefonomon is mértem a mobilnet fogyasztásomat (tehát a szolgáltatótól független app-pal) és beigazolódott sajnos, hogy tényleg…..
Longines, Omega, Rolex… Márkanevek amelyeket nap mint nap hallunk, mégsem tudjuk, hogyan és mikor jelentek meg. Mostani cikkünkben ezért ezekre adunk választ, így 5, ismert óragyártó márkanevének az eredetét tudhatod meg! 1.Omega Nyugodtan mondhatjuk, hogy talán nincs olyan ember, aki ne…..
zsoltix 2017.08.15 23:52:20
@FlybyWire: Már nem menő? Dobom is kifele, egyszerűbb a mobilteló után kotorászni, vagy a Moszkva téri toronyórát nézni.
Matolcsy Ádám vette meg az Origót kiadó New Wave Media Groupot. Az egyik fideszestől átkerült a másikhoz a lap. ..
Tények, mi? Ja...
zsoltix 2017.04.19 20:23:16
@belert: Ifj. Lomnicit szereti behívogatni szakérteni a kormányoldali média. Nyilván tudnának más alkotmányjogászt is találni, de olyat nem, aki a CÖF szóvivője is egyben. Tutira mennek, ő biztos nem fog semmi "oda nem illőt" mondani. Pont úgy, mint a többi kedvenc, pl. a századvéges és nézőpontos, szintén híresen elfogulatlan szakértők.
Néhány évvel ezelőtt még eseményszámba ment, ha elkészült egy magyar sorozat, ami nem szappanopera, hanem rendes dráma, vagy sitcom, ahogyan azt a nagyok is csinálják. Most meg ott tartunk, hogy néhány hazai portéka szinte mindig műsoron van, és arra is nyugodtan lehet számítani, hogy újabbak…..
zsoltix 2017.03.11 10:38:13
@igazi hős: Saját csatornákon azért hirdették nem keveset. Rádióban legalábbis rengetegszer hallottam a reklámját, gondolom, a tévében is lement jópárszor.
Az Mmonline vette észre,  hogy a TV2 bespejzolta a liChi TV nevet is, amiben persze csak a félhülyék megtévesztésére van nagy cé ugye, és baszki, le a kalappal, ha már itt tartunk, ez az utóbbi 15 év legkreatívabb névadási húzása a magyar piacon. A TV2 bízik abban, hogy megnyeri a pert, amit  az AMC…..
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Nem, nem akarok Orbán évértékelőjének beállított középszerű uszításáról írni. Nagyjából arról szólt, hogy normális országot építeni képtelen kormány valóságtól elszakadt vezetője, hadba szólítja híveit mindenki ellen akik ezt látják és szóvá is teszik alkalmatlanságukat és azt, hogy az hatalmukat…..
Tegnap, január 8-án délelőtt csörgött a telefon. Magánszámról. Ugyan nem szokásom, de most felvettem. Egy - hangja alapján - 40-50 éves férfi jelentkezett be, Farkas Péterként. Kis körmondat után kiderült, hogy a Telekomtól hív. Ugyan, ők lényegre törőbben szoktak fogalmazni, de akkor ez még nem…..
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
Az addig rendben van, hogy Carol diós-mogyorós-dinnyés sütit süt majd és biciklivel viszi el őket Ricknek, aki a tornácon várja, lámpafény mellett, de minek a dinamit? És ki önötte betonba a zombit? Kommentekben várjuk a megoldásokat. Nagyon. A hetedik évad február 12-én folytatódik...
2011 decemberében a TV2 és a Comment:com indított egy közös formátumpályázatot, azaz becsatlakoztunk a Pro7Sat1 akkor már évek óta működő, egész Európát lefedő műsorötlet-versenyébe, aminek során olyan tévés ötleteket, formátumokat kerestünk, amiket megvalósítva valami…..