Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quorum

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Örülünk, Vincent? blog (pontosabban a zenei részleg, na jó: én biztosan) teljes mértékig egyetért a drogteszttel: a 12-18 év közötti fiatalok, valamint a náluk idősebb újságírók közül azok, akik nem ismerik az alábbiakat, káros befolyásoltság alatt állhatnak. ezért…..
quorum 2014.12.14 13:53:46
ez egy fecni   Orbán Viktor 2014. november 14...
quorum 2014.11.21 22:25:45
@ingyenebed: Robespierre is akkor bukott meg, amikor nevetségessé vált, amikor már gúnyolódtak rajta. Onnan már nem tudott felállni.
„mindegy a név, a lényeg, hogy a kormány tudott az ügyről”. Vida Ildikó, 2014. november 5...
quorum 2014.11.06 10:59:46
@Érvsebész: jaj, későn olvastam a beírásod :(
A férfiasság szakértője G Fodor Gábor 2013-ban a nagyvonalúságról írt és most indokoltnak látta újra lehozni az akkori bejegyzését. Többek között ezt írja:  "Illusztráljunk. Az Alkotmánybíróság elkaszálta az ún. átmeneti rendelkezéseket, majd a sok vitát kiváltó…..
quorum 2014.11.01 08:38:03
@luis5: Hogy érted azt, hogy nem jött be?
A Trónok harca vezető sztárszínészei eddig 6 évadra voltak leszerződtetve az HBO-nál, most viszont újratárgyalják a csatornával kötött megállapodásaikat, mert kiderült, hogy be kéne majd ugraniuk egy 7. évad forgatására is, harsogja a Hollywood Reporter. Még a gázsijukat is…..
quorum 2014.10.31 12:59:34
@Thoras: Vagy a vörös papnő is feltámszthatta.
Abból az arroganciából, amely, hogy kézzel fogható személyes példával is éljek, jelen sorok íróját „átszervezés” címén eltávolította a kormányzat sajtóbirodalmának egyik zászlóshajójától, minden elfogadható és valóságos magyarázatot mellőzve. Magunkat csupán a…..
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
Létezik-e olyan, hogy fideszes geotechnikai szakértő? — kérdezi (kérdezné) az Index — pedig nem ez a kérdés, hanem hogy a forma való-e előbbre vagy a tartalom? Sándor Zsuzsa jogi szakújságíró írta meg a blogjában az alaphírt, miszerint a Veszprémi Törvényszék a kolontári…..
quorum 2014.01.09 15:18:48
@Pásztörperc: Nem, a szakértők feladata jelen esetben annak megállapítása, hogy mi okozta a tározó átszakadását. Hogy ezért kit és milyen felelősség terhel, a bíróság feladata megállapítani, nem a szakértőé.
quorum 2014.01.09 17:13:14
@egyenlítő: Ha feltárják azokat az okokat, amelyek a gátszakadáshoz vezettek, azokból megállapítható, hogy történt-e mulasztás, és hogy a mulasztásért ki a felelős. A gátszakadáshoz vezető okok feltárása a szakértő kompetenciája, az egyéb következtetések levonása viszont már a bíróság hatásköre.
    Nem szoktuk bántani a Török Gábort, most sem fogjuk. Azt írja, hogy... mi baj van velünk, civilekkel, akik nem vagyunk elég civilek, nem kérdezzük meg a politikusainkat (ezt szinte látom, mármint, ahogy Bogdányi néni megkérdezi Orbán Viktort, hogy — Miért tetszik…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
quorum 2012.09.02 13:14:07
@windex: akkor miért szólsz hozzá?
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
quorum 2011.01.05 22:36:23
@OkoskaTo:rp: Én ezt a katyvaszt a szabályozásra értettem, nem a poszt írója által felvetettekre.

Ezt a nyilatkozatot akkor lehetne fenyegetés miatt megtámadni, ha a nyilatkozatban egyben le kellene mondanod az állami nyugdíjról. A nyilatkozatnak ez a része érvénytelen lehetne, de tudomásom szerint a nyilatkozatban erről nem kell rendelkezni, a nyilatkozathoz ezt a joghatást törvény rendeli.

Szerintem egyébként a Manyup-kassza lefoglalásának ez a módja komoly alkotmányos aggályokat is felvet, de erről a végső szót az AB fogja kimondani.
A Médiahatóságot nem hagyta hidegen, hogy mennyire kiröhögték a Zemberek a Tilosnak írt levele miatt.Tegnap este közleményt adtak ki az üggyel kapcsolatban. Nehéz bármit is hozzáfűzni.Jópofa, frappáns....akar lenni." A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..
Ebben a kora délutáni órában túlesünk rajta, és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak. Holnap délután folytatódik a nagy évvégi beszavazóshow, addigra remélhetőleg mindenki kipiheni a piálást és/vagy Pali bácsi éjféli köszöntőjét.Az új évre a három…..
Utoljára elnökölt Sky Kapitány a Fővárosi Közgyűlésen. 1990 óta nyomja. Egy liberális Terminátor. Húsz év. Akkor 13 éves voltam, most 33. Ha erre gondolok, akkor talán megfontolnám, hogy egy polgármestert csak egyszer lehessen újraválasztani, ahogy az amerikai elnököket. 8…..
Orbán - Lauder titkos találkozó januárban. 2010. augusztus 10-én kiderül. Az LMP elnöke rákérdez. A Miniszterelnök Úr válaszol. Tisztelt Miniszterelnök Úr! A sukorói kaszinóberuházás ügye az elmúlt egy évben egyszerre vált a banánköztársasági mutyi-kormányzás,…..
Sör után néztek a jóra vágyó tévések, és kincset leltek. A kőbányai folyékony kenyér világkörüli hódítása dokumentálva.   ..
quorum 2010.06.27 11:54:48
MTI, Országos Sajtószolgálat, 2010. június 23, 09:53 A közleményt változtatás nélkül közöljük: Szijjártó: visszatolakszik a Gyurcsány-korszak     Budapest, 2010. június 23., szerda (OS) -     Az emberek egyértelmű döntése ellenére a…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Lassan összeáll a kép, hogy zajlott le egy átlagos OVB-tag vasárnapi napja: Az "átlagos OVB-tag" reggel szépen felkelt, megreggelizett, elment szavazni, ahol örömmel észlelte, hogy minden überfaszán megy, pár perc alatt végzett, valószínűleg fontoskodott is egy keveset a…..
quorum 2010.04.14 13:16:08
@nevemszep:

Az OVB akkor járt volna el helyesen, ha már napközben felhívja a figyelmet arra, hogy a kampánycsend addig tart, amíg le nem szavaz az utolsó polgár is, és a kialakult helyzet miatt a szavazásnak este hét órai lezárása nem várható. Ezzel elősegíthették volna, hogy az emberek és a média is fel tudjanak készülni a csúszásra.
Továbbá akkor jártak volna el helyesen, ha már napközben gőzerővel el kezdenek dolgozni a helyzet megoldásán, póttagok bevonásán stb.
Ők a lehető legrosszabb megoldást választották, a kampánycsend körüli bénázással az egész országot szívatták.
Hivatalosan: Világörökségi Kapuzat és Turisztikai Fogadóépület "Az egymással szemben megépített két ötszintes, 18 m magas toronyszerű épület teljes felületét terméskő burkolat fedi, tetején 12 m magas sugaras kialakítású ácsolt szerkezetű felépítmény áll. A…..
(Dobpergés) ... (Üstdob, cintányér) ...PróbaEmber remekbeszabott menyegzőre készülődős beszámolója után következzék Vaszilisza barátosnénk, aki annyira meg szerette volna osztani a Modoros olvasóközönségével fogalmazását, hogy egyszer már le is lőtte a poént, no de…..
quorum 2009.07.11 03:04:53
@Muci nevű ló: Én sokáig azt hittem, hogy Ekrü egy török focista.
Triola-triola-tám-ti! Na, ez már alakul, most játsszuk össze mindkét kézzel.A zenészek között egy igazi csodabogár fajtát szeretnék ma egy kicsit mélyrehatóbban kielemezni; ez pedig a zongoratanár. Nem ismerkedtem meg sokkal közülük eddigi pályafutásom során, de annyi közös…..