Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snowblind

0 bejegyzést írt és 592 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..
Mózes vidáman ballagott lefelé a hegyről, kezében két kőtábla.- Mózes ! Csak nem a tízparancsolat ez kőtáblába vésve?- Nem, a hétközi meccsek eredményei első kézből, csak nem találtam papírt és ceruzát.- És akkor az hogy "Ne lopj!", meg a többi?- Öööö... majd a FB ülés eldönti.- És akkor hétközi…..
- Jegyeket, bérleteket, szurkolói kártyákat kérem felmutatni, Ferencvárosi szurkolók tegyék szabaddá az alkarjukat is, van a telefonomon vénaszkenner program, most jelent meg androidra. De kevesen tetszenek lenni ! Pedig mindent megteszünk, hogy minél több utasunk legyen. Ott vannak a szép új…..
Zajlik az olimpia, a magyar sportolók olyan tempóban nyerik az aranyakat, mintha csak egy úttörőtáboros szpartakiádon lennének. ( Ha a foci EB himnusza az "Éjjel soha nem érhet véget" volt, akkor lassan időszerű lenne az olimpia-himnuszának kinevezni Bódi Gusztitól az "Aranyeső" című opuszt) . De…..
Hétvégén Rióban startol az olimpia, ami újabb magyarázat lehet majd a hétvégi nézőszámokra. A negyedik körben kicsit tisztábban láthatók az erőviszonyok, vagy legalább is, hogy hol várható edzőcsere. A tippek előtt nézzük, mik is az idei várakozásaink...
A magyar foci úgy felgyorsult, hogy máshol még el sem kezdték a bajnokságot, nálunk viszont 3 csapat már a teljes nemzetközi szereplését letudta, és egy csapat már új edzővel készülhet. Nehéz volt a döntés, nehéz volt a levegő, de eldöntetett :..
Ahogy azt már megszoktuk, kupacsapataink egy kivétellel le is tudták nemzetközi kötelezettségeiket, innentől eggyel kevesebb dologra lehet majd hivatkozni. A csodás kupaszereplés után nyilván ismét megtelnek a lelátók, még, ha a hazai csapatok fele idegenben játszik is...
Véget ért az Ejrópa bajnokság, lassan az utolsó sikertől megrészegült szurkoló is kijózanodik, főleg ha az eheti nemzetközi kupameccseket használjuk detoxikálás céljából. A nemzetközi színtérre kijutott csapataink az első körben sikeresen megvívták a pékek-cukrászok-villanyszerelők alkotta csapatok…..
Tavasz, április, kikelet. Rügyfakadás, madárfütty, kizöldellés. Lemosó-permetezés, kertásás ,palántázás. Bajnoki hajrá, MK döntő, EB felkészülés. Érettségi,konzultáció, Newton-Leibniz tétel.Feljutás, rájátszás, kiesés. Tejeskávé, kávé és a zacc.....
Bevallom őszintén, hogy az EB-kijutástól függetlenül távol került tőlem a magyar foci. Na, persze nem azért, mert már nem közeli a szívemnek Kabát Péter laptopjának tűzfala, egy paksi bakteriális fertőzés, vagy Storck kapitány autójának rendszáma, csak TAO-pénz híján úgy nekiálltam dolgozni, mint…..
Véget ért a football-tél / Jaj de jó hogy megjöttél.....és itt van ez a latyakos-szeles-trutymós-havasesős izé, ami nem kimondottan labdarúgásra tervezett idő, de ahogy a régi dakota mondás tartja : "Ki a kicsit nem becsüli, szerezzen TAO pénzt nagyobbra."  Nekünk ez több mint ideális,így mi sem…..
A cím is jelzi talán, hogy elméletileg az idei utolsó forduló fog következni, míg a jövő évvel kapcsolatban csak annyi biztos, hogy 2016 lesz. Minden más egyelőre még változhat, hiszen az MLSZ kiszámítható és alapos tervezésének köszönhetően bármi lehet, és annak az…..
Közelít az évvége, egyre jobb az idő (mondjuk most a héten pont vállalható), egyre jobban rátelepül Bohócra a csodás, klasszikus nihil, de hát ezt ismerjük, minden őszvég ilyen, főleg ha az őszvég az már téleleje. Múlt héten is a kellemesen ótvar hasvasesőben csapatok a…..
Sosem fogom megérteni a magyar futballt vezérlő logikát. Sőt, már azt is a néminél egy Radó-lökettel nagyobb eufemizmusnak érzem, hogy egyáltalán logikának írom. Elmondom a legújabbat, ami ugyan már van másfél hónapos, de még mindig nem értem. Ugye Storck szövkap…..
Imádok vidéki kiskocsmákban lenni. Általában a szomszéd asztalnál telepedek le, elmerülök a helyi lapban, és hallgatom, ahogy az asztalokhoz, székekhez, lambériához hasonlóan szinte leltári tárgynak számító mindig jobban tudja kollega elmondja a tutit a többieknek. A többiek…..
Még mindig csak ízlelgetjük, jövő nyáron olyan EB-t rendeznek, ami előtt nem kell gondolkoznunk, kinek is drukkoljunk. Több mint fél évig elemezhetjük, mi lenne az ideális csoport, és hogyan jutunk majd tovább, hogy görög módra elhozzuk az aranyat. A kontinens kissrácai végre…..
- Hello Wien ! - köszönt anno Mátyás király, mikor a fekete sereg élén Bécs városához ért, és ez akkora beszólás volt, hogy amerikában egész üzletág épült rá. De most nem Bécsben vagyunk - mert akkor ez bizony egy Rapid poszt lenne - és Bécsnek nincs is NB1-es csapata, így…..
Fiola Attila szavaival élve „az elmúlt évek legnagyobb sikerét értük el azzal, hogy végül megszereztük a pótselejtezős helyet.” A siker ugyan elsősorban egy bizonyos Michel Platini sikere, de ne legyünk kicsinyesek. Ünnepeljük a magyar futball feltámadását, töltsük meg a…..
Munkahelyemen egy hétig ügyeletes vagyok megint, nézem a naptárat, az egyik programra leadási határidő is van, kettőhöz pedig dokumentációt kell(ene) írni. Annyi minden jött össze, hogy nem is tudom melyikhez fogjak, így inkább egyikbe se kezdek bele, nehogy félbe kelljen hagyni.…..
Jubileumi, 10. fordulójához érkezett a megújított Bohócliga. A hétvége 6 meccse átlagos históriájú találkozókat hoz ezúttal, két egykoron rangadó-szerűséggel, várhatóan fékezett habzású izgalmakkal. Bár, az örök Bohóc törvények szerint talán pont ebben bízhatunk,…..
Mielőtt legyintenénk, hogy "Nekem nyolc!" , ami egyfelől rárezonálna az aktuálsi forduló sorszámára, másfelől hű képet festene az eddigi hétről, nos azelőtt még az elején szögezzük le : ez a derby végre Derby volt. Igen, így, hogy : "Derby" nagybetűvel az elején ( majd négy…..
Vége a szeptemberi EB-selejtezésnek, így legjobbjaink visszatérnek végre a szivük csücskének számító szeretett hazai klubjuk kötelékébe, illetőleg a haldokló nyugatot képviselő külhoni klubjuk kispadjára, hogy a hétvégén ismét elkápráztassák a stadionokba kilátogató…..
Ma sorsolnak az EL-ben, de minket ez aztán egyáltalán nem érdekel. Tényleg sikerült az, amit aztán idén nem gondoltam, hogy a söreim 27%-ból telepumpált kormánycsapatok még egy árva EL-csoportot sem tudtak összehozni, miközben Azerbajdzsán három csapattal is megérte a nemzetközi…..
Mindenkinek van egy álma, szól az örökbecsű sláger. Volt egy álmom nekem is, amiben valamelyik csapatunk olyan csapat ellen nyer párharcot az európai kupaporondon, melynek játékosai kettő egyeneset tudnak rúgni a labdába... Ezzel együtt a rövidre zárt kupaszereplés annyit ért,…..
Az elmúlt években is e sorok írójára hárult az a nemes feladat, hogy a bohócliga vitézeinek európai hadjáratának kudarca után fogja kezébe a képzeletbeli tollat. Idén sincs ez…..