Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kötelező olvasmányok

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó gondozásában 3 új könyv látott napvilágot. A kötelező olvasmányos sorozatot folytatva immáron a 9., a 10. és a 11. osztályosoknak is beszerezhetők olyan segédkönyvek, melyek tanulmányaikat nagyban elősegítik. De miért is nyújtanak hasznos…..
Az új érettségi rendszer bevezetésével 2005-ben új, szabadon választható vizsgatantárgy lett a Mozgóképkultúra és médiaismeret. E tantárgy felkészíti a diákokat arra, hogy hitelesen és pontosan tudjanak mozgóképi és filmszövegeket értelmezni, mely szövegértési…..
Kiadónk idén is több új kiadvánnyal jelenik meg a piacon.Ezek egyike a Kötelező olvasmányok röviden 9. osztályosoknak, mely 2009 novemberétől kerül a könyvesboltok polcaira.További információért kattints a képre!   ..
A kötelező olvasmányoktól sok diák ódzkodik, hisz senki nem akarja a szabadidejét vagy a nyári szünidejét azzal tölteni, hogy több száz oldalon keresztül egy olyan könyvet olvasson, ami lehet, hogy nem is érdekli. Kiadónk, az MRO HISTORIA Könyvkiadó mára több olyan könyvvel…..
A 2009-es felvételi ponthatárok 2009. július 24-től (péntek) a www.ponthatarok2009.hu oldalon megtekinthetőek!..
A 2009-es felvételi ponthatárok 2009. július 24-től (péntek) a www.ponthatarok2009.hu oldalon megtekinthetőek!..
Emlékszem, mikor én voltam 4dikes gimnazista-ami nem most volt-nekem is kötelező olvasmány volt Kafka. Mindig is felállt a hátamon a szőr, ha meghallottam azt a szót, hogy „kötelező”. Ez számomra valami olyasmit jelentett, ami nem fog tetszeni, amit azért kell megcsinálni,…..
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó blogja Hírek, érdekességek, információk érettségivel, felvételivel, továbbtanulással, könyvekkel kapcsolatban Kötelező olvasmányok általános iskolásoknak és középiskolásoknak Kompetenciamérés Történelem érettségi Matematika érettségi Angol…..
Az MRO HISTORIA Könyvkiadó blogja Hírek, érdekességek, információk érettségivel, felvételivel, továbbtanulással, könyvekkel kapcsolatban Kompetenciamérés Magyar érettségi Történelem érettségi Matematika érettségi Angol érettségi Földrajz érettségi Biológia érettségi…..
Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája a 2009/2010-es tanévben is indítja 1 éves emelt szintű protokoll ügyintéző képzését. A minden tanévben magas osztálylétszámmal induló képzést a következő tanévben is szakmailag magasan felkészült oktatók irányítják. Részletek…..
Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája a 2009/2010-es tanévben is indítja 2 éves felsőfokú kereskedelmi szakmenedzser képzését. A minden tanévben magas osztálylétszámmal induló képzést a következő tanévben is szakmailag magasan felkészült oktatók irányítják.…..
A kiadvány 76 alkotó 160 művének elemzéséhez ad segítséget. Minden mű elemzése adott szempontok alapján történik, és a lehetséges tartalmi elemek kifejtésével nyújt segítséget a felkészüléshez. 160 műelemzés érettségizőknek – adott szempontokkal az…..
A Kötelező drámák röviden 9–12. osztályosoknak című kiadvány feldolgozza a középiskola négy éve alatt előforduló drámairodalmi kötelezőket. Megtalálható benne a művek rövid ismertetése, elemzése, a szereplők bemutatása, jellemzése, valamint minden műhöz…..
Örömmel értesítjük minden Olvasónkat, hogy megjelent egy igazán érdekes, hasznos, izgalmas kiadvány: Angol érettségi feladatsor-gyűjtemény - Középszinten. Minden további érdekesség itt olvasható...
Kötelező olvasmányok röviden felsősöknek (5-8. o.)..