Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IstvanH03

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Nagy nehezen végre sikerüt döntést hoznom, de el kell mondanom az unalomig ismételt sablonszöveget, hogy sok ember megérdemelte volna... Az ugrás után láthatjátok az értékeléseket és végül a nyertest.   Összesen 52 videó érkezett, amelyeket itt megnézhettek 17 kép, a…..
Becsülettel intéztem a beadványok értékelését, írogattam papírra, pontoztam. Átnéztem az e-maileket, megnéztem a videókat. És már megint komoly szarban vagyok, mert nem tudok dönteni...Azok közül, amelyeket korábban láttam, mindig volt 1-1 favorit, ma rádöbbentem, hogy azoknak…..
Vasárnap 13:30A szabályok nem változtak, egyedül a feladvány lesz most kicsit más. Hogy a "próba-szerencse" tippelgetést megnehezítsem, a következő videóban 2 idézet is lesz. Tehát az első, aki mindkettőt kitalálja, az nyer. Az egyik közepes nehézségű lesz, a második…..
Kézhez kaptam a szponzorált nyereményeket (plusz én is kaptam egy példányt ) és kipróbáltam ezt a Crazy Chicken Kart 2-őt. Nagy meglepetés nem ért, hogy egy Mario Kart/Lego Racer klónról van szó, de egyáltalán nem baj, amíg szórakoztató. Márpedig ez az volt. Nem kért meg…..
IstvanH03 2011.01.13 21:54:13
@Haami:
"az élet 1 szarjáték... de a grafikája odabasz :D "
Ezzel a mondattal egyetértettem volna az élet(em) nagy részén, de mióta megtaláltam a küldetésem, már nem is olyan rossz. Sőt... ;)
IstvanH03 2011.01.15 06:43:32
@stickman: Nem hiszem hogy Isten használna csalókódot, azt inkább a "játékosok" használják. Isten szerintem a GODMODE-ot használja ha valamit akar :D
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
IstvanH03 2011.01.12 21:15:26
@Oxtiv: az előző bejegyzésben írta FreddyD:
"Ja és az előzőnek a nyerteseit a hétvégén fogom tudni csak megnevezni. Sajnos sok videót és e-mailt kell még átnéznem :/"
IstvanH03 2011.01.13 07:29:07
@BelgaCsoki: Az oldal jobb felső részén megtalálod ;)
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
IstvanH03 2011.01.10 20:38:12
@adido123: igen az az e-mail, de az oldal jobb felső sarkában fent van.
IstvanH03 2011.01.10 20:58:27
@freddyD: én meg azt hittem hogy én vagyok beteg a sok (bár nem mind) RPCJS videó végignézése után (Nyereményjátékhoz), de nekem se ugrott be.

De mostmár értem miért van a sok "mikor jön a következő videó" :D

FreddyD, ha valami igazán nehezet akarsz akkor csinálhatod mint egy rádió nyereményjátékban: 3 zenéből vágtak ki részeket és azt 1 másodpercbe rakták össze :) Bár zenével (talán?) könnyebb, de te összerakhatsz 3 szót 3 videóból :D De belegondolva, ha eléggé egyediek a szavak (pl. kristályerekció) akkor ok lenne.
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
Igen, még mindig tolom a 06-ot és egy Amica Wronki-Orlando Pirates meccsen már örültem, hogy gól, erre döbbenetemre a fantomkapus hárított...Igaz, csak elsőre Mielőtt kérdezné valaki, hogy mi a zene: H-Blockx - Move  ..
ROFL-net Aki élt a lehetőséggel 2010.11.01 22:19:29
IstvanH03 2010.11.06 20:56:09
@sünííí_: Njugi már megemlítette:
Bon Jovi - Livin' on a Prayer
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
IstvanH03 2010.11.03 03:37:30
@AlexM1983D: Az már olyan lenne mint az Onion paródia: World Of World Of Warcraft XD
www.youtube.com/watch?v=Rw8gE3lnpLQ
IstvanH03 2010.11.03 03:43:03
@0motig0: Én láttam valakit szaltózni mielőtt én ugrottam. Először előre futás + előre, majd előre futás + hátra szaltó volt. Az biztos hogy nem először ugrott mert semmi tétovázás nélkül ugrott.
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
Egy elrontott jelenet a sok közül. Nem volt jó az időzítésem, aztán  ez ígykicsit hülyén hatott volna egy pörgősnek szánt valaminél.  ..
IstvanH03 2009.12.22 23:25:53
@freddyD: Az alsógatyás dolgot gondold meg! Máris van rá jelentkező. :D :D :D
Na de komolyan, nekem általában tetszenek az ilyen bakis filmek és ez is tetszett. Esetleg (mint említették mások) berakhatod a videó végére vagy lehetne egy külön videó minden x-edik rossz játék videó után ami csak bakikból állna. Csak egy ötlet.
Ne felejtsétek. 26.-áig még küldhettek be videót. Eddig csak 12 beadvány érkezett, úgyhogy még nincs nagy konkurencia :)Minden részlet itt..
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..