Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paleee

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Az Ideális Ajtó 2011.04.02 09:00:00
Melyik az ideális ajtó? Biztos te is hallottad már, Nyájas, amikor a metróval utaztál, hogy "menjünk előbbre, ott jobb lesz leszállni". A tapasztaltabb utasok a leggyakrabban használt célállomási megállót már ismerik annyira jól, hogy tudják, melyik ajtón kell kiszállni…..
A 90-es évek (egyik) legemlékezetesebb rajzfilmje kétség kívül a Bolygó kapitánya volt. ,,Éljen a kapitány!” – kiáltották a planétások, amikor arra biztatták a hőst, hogy védje meg a minket körülvevő természetet. Akinek nem volt négy testvére, nehezen oldotta meg otthon a Kapitány előhívását, de…..
Január 24-én jön az USA-ba, 25-én este pedig a Cool műsorára az új, hatrészes miniéávad, amivel egyértelműen azt nézik meg, kell-e az ilyen tartalom 2016-ban a nézőknek vagy sem, és ha igen, akkor majd jön a folytatás, ha meg nem, akkor hat héten át nosztalgiázott egyet a Fox. A…..
Paleee 2015.12.30 11:47:22
@zaturek: én is erre lennék kíváncsi, hogy be tudják-e vetni Rékasit erre, mert ha nekem Epres Attila lenne Fox Mulder, bele se néznék.

Sixx, van a szinkronról valami infód?
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
Paleee 2015.09.28 14:18:29
@Terézágyú: Már pedig ez, különben miért "engedték", hogy Janza Kata kiessen, és egy Csobot Adél maradjon helyette? Pedig Janza Katát kifejezetten nem szeretem, de megsajnáltam tegnap. Adélt meg eddig azt hittem szeretem, de ez után a ripacskodás után...
Paleee 2015.09.29 12:05:27
@sunny_days: Egyetértek maximálisan, ott ül, néz egy képernyőt, és felkiált másodpercenként, hogy "még egy szavazat"?

Amúgy a korrektség jegyében a TV2 visszahozhatná Janza Katát, hogy egyenlő esélyekkel induljon a következő rész, legfeljebb az utolsó előtti adásban ketten esnének ki.
Ez itt fent a Gyertek át szombat este! plakátja, azé a vetélkedőé, amit az RTL az NBC-től vett meg, mert elég nagy siker volt, hiszen vannak benne celebek meg civilek is, lehet nyerni benne és vicces is. Hogy aztán a magyar verzió jó lesz-e, azt majd meglátjuk.   ..
Paleee 2015.08.31 12:36:20
@juhaszvik: Ugyanez volt az első gondolatom Nekem is. Hiába a jó formátum, ha a ker. csatornák a saját celebjeiket prögetik, huszadjára már a legérdekesebb ember sem tud vicces lenni. Ezen felül az a megérzésem, hogy feszengős és kissé izzadtságszagú lesz ez a magyar verzió.
Kiesések, csúszások, el nem jövetelek - ugyan a helyzet konszolidálódott a megszaporodott független forgalmazók jelenléte óta, azért még mindig van miért izgulni jelenünk filmellátásán. Éppen ezért, no meg a móka kedvéért, ezúttal inkább a múltba révedünk e rendhagyó, minden aktualitástól mentes…..
Paleee 2012.11.05 08:45:33
Kicsit furán érzem magam, mikor látom, hogy valaki 40-50 filmet látott, én pedig előjövök a magam majdnem 4 filmjével, amire el tudtam menni az évben.

Emlékszem, ezeket a filmeket vártam annak idején az HBO-n 1-2 évvel később, már előre be volt készítve a VHS a magnóba, hogy csak rá kelljen nyomni a REC gombra :)

Titanic: hála az égnek ez akkor kimaradt. MINDENKI odavolt érte, én pedig világéletemben utáltam azokat a filmeket, amik körül iszonyatos hype volt, a Titanic sem volt különb. Emlékszem egy osztálytársnőmnek valahogy megvolt idő előtt VHS-en, és adta körbe az osztályban. Még szerencse, hogy az ofőm nem találta ki, hogy menjünk el közösen megnézni osztálypénzből DiCaprio megfulladását :) Ellenben:

Ryan közlegény megmentése: ezt sajnos az akkori szakközepes osztályunkkal néztük meg, és azt kell mondjam, borzalmas egy filmélmény volt nekem, unalmas, vontatott és a mai napig nem emlékszem belőle egy jeleneten kívül semmire. Az az egy jelenet is valami olyasmi volt, hogy két mesterlövész szemezett egymással és az egyik előbb húzta meg a ravaszt.

Spice world: szégyen, nem szégyen, bevallom én ezt a filmet láttam. Corvin mozi, talán Karády terem, voltunk benn kb 10-en, mellettem egy afro-amerikai kisfiú KÍVÜLRŐL tudta az egész filmet, mondta is végig bőszen, ami nagyon idegesített. Azt hiszem ma már nem venném meg Blu-Ray-en ;)

X-akták: Szállj harcba a jövő ellen!: szent isten, ez milyen jó film volt! Kolis szobatársaimmal láttam, és félelmetesen jót szórakoztam rajta. Emlékszem nem volt túl sok pénzünk, de erre megspóroltuk, már csak Scully ügynök miatt is :D
Paleee 2012.11.05 18:58:37
@todie2d: ha nem is hivatalis kririka, csak egy vélemény, de szerintem a Halálos fegyver 4 pocsék lett. Rámentek erre a távolkeleti csihipuhis dologra, meg hogy Riggs-nek gyereke lesz, de az igazi poénokat és jeleneteket (klotyó bomba, "kapd el a macskát") meghagyták az előző részeknek.
PTinfo A közterek prostituálása? 2012.03.25 08:29:00
Nem is olyan régen történt Budapesten, hogy a korábbi Ferenc körút névre hallgató metróállomást átnevezték.  A megálló új neve Corvin negyed lett, az átnevezés költségeit pedig a Corvin sétány projekt ingatlanfejlesztője vállalta és kezdeményezte. Hazánkba is betört…..
A Kreatív ma a fenti címmel állított össze egy hosszabb cikket a magyar kötődésű Gawker-birodalomról, ahol olyan kincsesbányákba pakolják szorgalmasan a tartalmat, mint a konzoljátékos-filmes-geek témákban nyomuló Gizmodo, io9 és kotaku, a névadó Gawker, valamint a Jalopnik, a…..
Tudtommal a KÖKI felüljáró MÁV-os részét nem fogják se lebontani, se felújítani, legalábbis legutóbb ezt hallottam, pedig arra aztán nagyon ráférne egy renoválás. Az állomás, ahol galambszaros víz alatt zuhanyozhatunk - mindenki ismeri a jelenséget, aki arra jár. A Westendnek…..
Úgy látszik, azoknak lesz igazuk, akik nem jósoltak hosszú távú, mély barátságot a félig görög biztonsági őr és az egykori tévés műsorvezető között a villalét után: a Blikk szerint Alekosz már a házavató bulijára sem hívta el Olivért, nahát. Sőt, ha ez nem lenne elég,…..
Paleee 2011.07.07 12:39:59
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Azt eddig is sejtettük, hogy a Való Világ lakóit alkohollal keverni nem a legszalaiannamáriásabb húzás, de vagy három nappal ezelőtt valahogy úgy alakult, hogy egyszerre több csajnak az agya is levetette magáról az ékszíjat, és egymásnak estek kicsinyég. A videót az ugrás után…..
addict [brief.blog.rovat]: Póni 2010.09.03 12:00:00
 Feltételezett ügyfél: LucaFeltételezett brief:Apuuu! Elveszett a Pónim :(((( Segítsetek!!!!! :(((Luca:((((((((((((((((((((((((((( Feltételezett válasz:Tisztelt Luca! Horváth úr jelenleg üzleti úton házon kívül van, távollétében engem kért meg, hogy a beérkező…..
Paleee 2010.09.03 23:44:23
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..
Jó ideje adásban van már legújabb Szentkirályi filmünk, amely minden idők leghíresebb magyarjának legendáját kelti életre. Először megmutatunk egy werkfilmet, majd kisfilmekben lépésről-lépésre elemezzük a folyamatot. A művet munkafázisokra bontottuk, az elkészült anyagot…..
A nomád-sorozatban továbbra is Budapest legkellemesebb munkakörnyezetét keresem, ezúttal a Stex házba tévedtem a laptopommal. Valójában a választásom most nem spontán elhatározásból vagy baráti ajánlásból eredt, a főiskolai éveim alatt sokat jártam ide, egyrészt mert korán…..
comment:com Kristen Bell: 30 2010.07.19 16:00:00
Sok boldog szülinapot neki, ennek örömére van egy ütősebb galeszünk. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/bell30/feed", "width":"490", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false,…..
Az origo arról számolt be, hogy Goda Krisztina  élőszereplős mesefilmet készít, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvet Divinyi Réka veti papírra Lezsák Levente Emerson és Tsa. mesekönyve alapján. A könyv megfilmesítésének az ötlete Vágási Emőke producer fejében született…..
Remek metrókijelzőket nem csak katalán dizájnerek, hanem magyar bloggerek is kitalálhatnak. Volt ugye a zsúfoltság-előrejelző készülékről egy rövid bejegyzésünk, Kazal reblogolta, majd hozzáfűzte: apró, de annál nagyobb innováció lenne a budapesti metróban, ha a lent…..
...hogy miért bámulják meg az emberek az utcán. Mi sem. ..
Paleee 2010.05.09 03:55:43
@Leadfoot: az szó szerint Doktor Ház, drága orosz barátaink viszont így hívják a vízszerelő urat: Доктор Хаус (Doktor Háusz)