Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menasagh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy éreztük, hogy ezt a közleményt kommentár nélkül kell lehoznunk.  Csak egy kérdésünk van: valós probléma miatt dühöng a Jobbik, vagy csak egy újabb figyelemfelkető akció-e ez a részükről? A Jobbik megdöbbenve értesült arról, hogy a 2009. évi középszintű magyar…..
Mindenki tudja, hogy hülyébbnél hülyébb tanulmányokra, felesleges szaktanácsokra rengeteg pénz folyik ki az államkasszából. Legtöbbször haverok, rokonok profitálnak az ilyen kamumunkákból. Páva Zoltán komlói polgármester, MSZP-s képviselő is megcsípett egy ilyet, bár az…..
menasagh 2009.01.19 10:29:22
@zero:
Ha már ilyen szépen felvázolta az életpályáját, jobban odafigyelhetne az elkövetkezőkben, ugyanis ha önnek holmi tanácsadásokért 5 milliókat adnak félévente akkor az állandó munkahelyén csak kihasználják és nem fizetik meg kellőképp az az értékes közreműködését....vagy igen ?
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..