Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liquid

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
liquid 2011.02.16 12:59:28
Nahát, parasztvakítás a köbön: Katy Perry énekesnő egy epizód erejéig beszáll a How I Met Your Mother című sitcomba, ahol (nem tetszenek kitalálni sose) Ted csaját alakítja majd, akiből persze soha a büdös életbe' nem lesz muter, mert Perry túl nagy formátumú előadó (és…..
Új tagokkal bővül a FilmBox csatornák családja, kaptuk a hírt. Mostantól itthon is elérhető a FilmBox és a FilmBox Plus, a tévéműsort itt lehet csekkolni. Az új csatornák az alap- és családi csomagokba kerülnek a szolgáltatóknál: napi 24 órában kínálnak szinkronizált…..
Csütörtök reggelre futótűzként terjedt a hír, hogy Anglia légi közlekedését lenullázta az izlandi Eyjafjalla vulkán kitörése. Erre a Kárpát-medencében normális esetben mondhatjuk, hogy na bumm, ez van, minek van Izlandnak vulkánja, hát nem elég nekik a Björk meg a Sigur…..
Két sikerszériát is folytat áprilisban a Comedy Central. A Nevem Earl és a többszörös Emmy-díjas Így jártam anyátokkal a negyedik évad debütál hazánkban. Április 6-án 20:10-kor, a húsvéti sonka és a kölni áradat után debütál a Nevem Earl negyedik szériája a Comedy Central…..
liquid 2010.03.31 15:35:42
Némi infó csepegtettek a TV2-től az idei sorozattermésre vonatkozóan (biztos lesz még valami nagyobb durranás, de egyelőre erről nem volt szó): jön az NCIS testvérsorozata, az NCIS: Los Angeles, lesz Hősök harmadik és Shark második évad is, érkezik majd lassan a Férjem…..
A magyar humorcsatorna újabb amerikai sitcomot zsákolt be magának, ezúttal a nyolc évadot megélt According to Jim (Jim szerint a világ) című ABC-sorozatot, ami egy családról szól, apuval, anyuval és a gyerekekkel, oszt jónapot, ennyi az egész, van benne egy nappali, meg egy kanapé. A…..
"Ez a valaha volt legnagyobb pupilla, amit láttam" - mondja Anton Corbijn híres fotója előtt állva. A képet egy rémült fekete férfi arca tölti ki, de a szája elé emelt, virgácsszerű ujjak, pergamen bőr, kókuszdió haj mintha nem is lenne a képen. Mindent elhalványít a…..
liquid 2009.04.30 09:52:32
liquid gondolatai Depeche Mode 2008.10.08 12:49:00
Sziasztok!Első megosztandó gondolatom az, hogy már nagyon várom jövő év június 23-át, mivel akkor jön kis hazánkba újra a Depeche Mode koncertezni. :) Október 28-tól már a a jegyet is lehet rá kapni.Visszagondoltam, hogy eddig mennyi DM koncerten is voltam és hát tény, hogy nem…..