Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sugár Péter bűvésztanár

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bűvész blog Köszönet! 2009.08.04 07:40:00
Kedves barátok, kollegák, bűvészetért rajongók!Tegnap hajnalban értem haza Pekingből. Mondanom sem kell, hogy örömöm még mindig hihetetlen nagy. A világbajnoki cím megszerzése pályám eddigi csúcsa. Viszont szeretném ha mindenki tudná, hogy a bűvészet nem…..
íme néhány fotó a tegnapi eseményről Czili Gyulától, illetve egy rövid beszélgetés legifjabb Szabó István és köztem a Kontakt rádió tegnapi adásából. Akinek van még fotó/videó/hanganyaga az kérem juttassa el az üzletbe CD-n/DVD-n, vagy emailben a kellebotond@gmail.com-ra.…..
Sugár Péter bűvésztanár 2009.03.30 11:26:46
Vajon mi sül ki abból, ha Kenneth Feld (Siegfried & Roy producere) összeáll Jim Steinmeyer illúzió tervezővel és a Disney-vel? Egy egészen érdekes dolog. Egyesítve a legismertebb Disney karaktereket és első osztályú bűvészeket a vadonatúj Disney Live! Mickey’s Magic Show…..
Íme egy részlet Han Seol Hui (ハン・ソルヒ) koreai manipulátor műsorából egy japán TV showból:  ..
Hajnóczy Soma nyerte meg a World Magic Seminar versenyét az $5,000-os Gold Lion’s head Award-ot. A rangos díjat a közönség szavazatai alapján ítélték oda. A második díjat, a SARMOTI award-ot pedig Han Seol-Hui (Korea) nyerte (ezt a díjat Siegfried & Roy ítéli oda). A díjat…..
Sugár Péter bűvésztanár 2009.03.11 12:09:53
Épp most olvasom az Absolute Magic-et, amiben Derren többek között arról ír, hogy mennyire nem szereti a Gospel Magic, Tradeshow Magic és hasonló műfajokat, amikor a bűvészet "segítségével" próbálnak különböző üzeneteket közvetíteni. Az alábbi videót neki küldöm,…..
A tegnapi napon a blog látogatottsága soha nem látott mélységekbe esett, aminek kivételesen nagyon örülök, mivel ez azt jelenti, hogy sokan ott voltak közületek tegnap. Tegnap 9-től 22 óráig tartott a Corodini bűvésztalálkozó, ahol még az utóbbi évekhez képest is nagyon sokan…..
Hétfő délután a RadioReal Nagyító című műsorában egy órás interjú készült Dr. Szabó G. Gáborral. A műsor ajánlója: "Különféle foglalkozású emberek beszélnek a munkájukról, elsősorban abból a célból, hogy a mai fiatalság képbe kerüljön egy-egy szakmát…..
Egy könnyed kis videó hétvégére: az 5 perc alatt bemutatott legtöbb illúzió rekordja. A rekordot Hans Klok a holland RTL4 televízió szeptember 21-i élő adásában állította fel. Szerintem valahogy úgy történhetett a dolog, hogy Hans Klok-ot felkérte a tv csatorna, hogy próbáljon…..
Sugár Péter bűvésztanár 2008.10.12 18:03:07
Ezen a héten a francia bűvészvilág egyik fiatal híreségével, NESTOR HATO-val szeretnélek titeket megismertetni. Nestor hírnevét a félelmetesen pergős és dinamikus kártyamanipulációs műsorának köszönheti. A mindössze 5-6 perces előadás egész más dimenzióba helyezi a…..
Sugár Péter bűvésztanár 2008.10.11 11:41:53
További archív Rodolfo-videók a tovább után.   ..
Sugár Péter bűvésztanár 2008.10.10 11:15:40