Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mókusfül

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
35 millió forinttal akarja büntetni az ORTT a Hal a tortán sittes adását - írja a Stop.hu. Szalai Annamária azt nyilatkozta a lapnak, hogy alapvetően nem azzal van a baj, hogy börtönviseltek szerepeltek a műsorban, hanem hogy "a sugárzott részek botránykeltőek és hatásvadászok…..
Sziasztok!   Először kommentnek szántam a "nyugdíjasnak fiatal, munkaerőnek öreg" c. poszthoz, de nem akartam eltérni a posztíró gondolataitól, viszont mégis sikerült, így inkább elküldöm nektek.   Ezzel a jelenséggel én anyukámon keresztül találkozom...…..
Drága olvasóink, lezárult minden eddigi pályázataink közül a legnépszerűbb és a legnagyobb izgalmakat kiváltó, az alvó és/vagy téli állatok karácsonyi nyereményjáték. Úgy döntöttünk, eredeti terveinkkel ellentétben nem mi döntjük el az első három helyezetettet, hanem…..
Mókusfül 2010.01.06 23:03:38
@Attilajukkaja:
köszönjük szépen, és megértjük a tartózkodást, mert túllépve természetes szülői elfogultságunkon, tényleg tünemény minden egyes kis versenyző!

és valóban mindent elárul a név, ezért is írtam, hogy eleve derogál reagálnom bármit is a kommentjére, amit azóta kicsit meg is bántam, dehát sajna a hirtelen felindulás nagy úr... :) de tényleg nem értem, hogy a beállítás kivitelezhetőségét hogy gondolta egyáltalán!? :)
Nikitől:                            ..
Sziasztok!Kicsit megkésve, mert a hölgy azóta már sokkal-sokkal nagyobb (már elhagyta a 20 kilót ;o)), de küldjük a második eresztést Dorka lányról, mert ezeket még muszáj.... :DPuszil mindenkit Réka és Balázs,és nyaldos: Dorka…..
Sziasztok,Hosszú idő után folytatom képfelrakó akciómat itt a blogon, küldjetek bátran képeket, azok is, akik esetleg már küldtek, de nem látták viszont az oldalon.Kérem, hogy ne legyenek túl nagy méretűek a képek, mert nem mindig van időm az átméretezésre.További jó fekvő,…..
Na akkor egy erős kezdéssel vágjunk neki a hétnek. Van erre jobb alany egy kölyökvizslánál, hatalmas tappancsokkal és gondterhelt pofával? "A képeken a család legújabb tagja egy 5 hetes kis vizsla látható! Hivatalos neve még nincs, de nekünk ő csak Kákabél, amit hatalmas…..
Mókusfül 2009.11.23 23:31:58
a szervezők nevében szerintem mondhatom, hogy amikor már Kákabél eléggé nagyfiú lesz, várunk titeket szeretettel a Vizsla Túrákra!!!!! www.vizslatura.hu

...olyan sokszor tervezgettem már, hogy beküldöm a mi Dorka lányunk fotóit, de most már lassan tényleg ráveszem magam, vizslakutya rulezzzzzz!
Vizsla Alvópóz Verseny 258. Dorka 2009.06.28 09:08:58
Sziasztok!Engedjétek meg, hogy bemutassam lassan 8 hetes, tündéri kutyalányunkat: Dorkát, aki irdatlan alváspózairól is híres az ismerősök, család, és egyéb rajongók körében!Üdvözlettel: Réka és Balázs - A büszke…..
Mókusfül 2009.07.05 23:01:05
@T.Mari: Dorkával együtt (bár ő csak tudat alatt) mi is nagyon nagyon várjuk a vizslatúrát, és a találkozást a sok "tesóval"!!! Iszonyatosan barátkozósak vagyunk ám, csak győzzék majd a többiek a kiképzést:)!

A szuperjófej dokibácsink (akit Dorka nagyon csipáz a szuri és a macerálás ellenére is - hihetetlen, hogy nem lehet semmivel kizökkenteni a jókedvéből:)) úgy időzíti az oltásokat, hogy elvileg a következőre már mehetünk is! Én nagyon szeretném, majd meglátjuk, hogy alakul!

DorkaAnya
                     ..