Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATS

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törppicur álnevű kommentelő megköszönte, hogy külön bejegyzésben válaszoltam a kérdésére. Azt firtatta, miként vélekedem a ZDF nálunk nagy visszhangot kiváltó műsoráról. Okfejtésem után kifejtette, hogy nem győztem meg; kitart amellett, hogy a német közszolgálati tévé megsértett bennünket. Azt…..
A dél-koreai fővárosról sok minden eszébe jut az embernek, például a modernség, a high-tech vagy a jövő. Gábornak is ez (meg még egy-két keresetlen gondolat, feltételezem) jutott az eszébe, amikor Szöul kellős közepén egy udvari pottyantósban a tél kellős közepén volt kénytelen megoldani a…..
ATS 2020.04.01 18:10:38
@somlobodog: En maskepp fogalztam volna, de igazad van. Felesleges dolog csodalkozni az elmenyen, ha az ember Olcso Janos uzemmodban utazik szervezetlenul, ugy, hogy nem is erdekli az a hely, ahova elment. Es raadasnak le is huzza ahelyet masok elott.
Facebook szakmai vagy álláskeresős csoportokban, HR-esektől, tanácsadóktól szokás ilyet kérdezni, és persze nagyon nehéz válaszolni, mert nagyon sok tényezőtől függ a jó válasz, és persze a tévedés lehetősége mindig benne van. Tisztázzuk már az elején, továbbra sem vagyok híve az álláshirdetésbe…..
ATS 2019.06.24 14:52:23
@FlybyWire: Nem akarok vitaba szallni, nincsennek naprakesz informacioim a teljes (budapesti) munkapiacrol, de sajat tapasztalatbol mondom, hogy egy normalis poziciora igenis sok jelentkezo van es a konkurenciat nem a munkanelkuliek jelentik, hanem azonos piacrol erkezok, akik ugyanabban a szakmaban dolgoznak, bejelentett munkahellyel es keresik az elorelepes lehetoseget.
16.000 kilométerre Magyarországtól Melbourne belvárosában működik egy magyar étterem. Több mint 10 éve nyitotta meg kapuit a My Little Hungary, Csuka Erzsébet vezetésével. Erzsi 1983. március 9-én érkezett Ausztráliába kislányával és férjével, disszidáltak 1982 június elején, majd Ausztriában vártak…..
Gondolhatnánk, hogy mire a harmadik gyermekem is szülinapi bulizós korba lép, addigra vérprofi vagyok és csípőből tolom a hangulatkeltést. Egyébként is, egy buli mindenkinek jár. De a valóság az, hogy egy csöppnyit kiégtem, mire ide jutottunk...
Rossz hír az éttermeknek, de a helyzet az, hogy az Y generáció adja a legkevesebb borravalót. A leginkább nagylelkűek a 38 év felettiek. Érdekes, hogy sokan inkább fizetnének többet az ételekért, minthogy borravalót adjanak...
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
ATS 2018.03.04 05:15:08
@Fillér B. Gusztáv: @Chris London: @M. Péter: @Darth Revan: @Romero1:
Igen, hulyeseget mondtam, jelen esetben 250 a 600.
En biztos betamadnam oket egyebkent, fuggetlen attol, h ki mit mond
ATS 2018.03.04 05:29:53
@Fillér B. Gusztáv: @Chris London: @M. Péter: @Darth Revan: @Romero1:
Igen, hulyeseget mondtam, jelen esetben 250 a 600.
En biztos betamadnam oket egyebkent, fuggetlen attol, h ki mit mond, mert az esetek nagy reszeben akkor is leraznak, ha igazad van. Wizzel nekem pont nem kellett meg birkoznom, de a tobbinel is bevett szokas, hogy elhajtanak es/vagy huzzak az idot, gondolom resze a strategianak, mert ilyenkor is kihullanak paran.
Ez a szezon konzolos fronton idáig a hol jobb - hol rosszabb folytatásoké. A Destiny 2 személyében kaptunk egy korrekt, a The Evil Within 2 képében egy felvizezett, a Shadow of War révén pedig egy mikrotranzakciókkal mérgezett második részt. A nácik leglelkesebb irtója, B.J. Blazkowicz idén igazán…..
Filmbook Call of Duty: WWII (PS4) 2017.12.06 08:00:00
Az Activision FPS-sorozatáról sokáig lepattantak a kritikák, ám a játékosoktól érkező negatív reakciók egyre hevesebb hulláma az utóbbi időben már akkorára csapott, hogy arra muszáj volt lépni. Dobták hát az Infinite Warfare-ben végképp sci-fibe átment modern hadviselést és újra elővették a jól…..
Andrea sokat repül, és valami rejtélyes oknál fogva állati gyakran végzi a testszkennerben Ferihegyen. Ez nem a kapu, amin mindenkinek át kell sétálnia zokniban, hanem egy nagy fal, ahova szúrópróbaszerűen invitálnak utasokat. A szempontrendszert nem ismerjük, nem is kell, de reméljük, a kollégák…..
ATS 2017.09.22 14:26:44
@Im just here for the comments: Leugattam volna bárkit is?
ATS 2017.09.22 22:12:31
@vajdasagi: Meg ha sokat is kepzel magarol, akkor is behanyok ettol a szar hozzaallastol, hogy mindenki szakerto, mindenki jobban tudja, hogy te mikor, hol es mit csinaltal, mindenki egyben hobbi rendor is, mert nem csak velemenyedet kell rogton megosztani es hangoztatni, de alaposan helyre is kell tenni a masikat, lehetoleg meg is szegyeniteni es ha nincs mibe eppen belekotni, akkor meg hogy nez mar ki???

Egyszeruen gusztustalan, hogy akarmilyen temaban felnezel az internetre, ez megy mindenhol. Gyulolkodes, itelkezes.
Azok a cégek, amelyeknek tulajdonosai a miniszterelnökkel szoros baráti, vagy rokoni kapcsolatot ápolnak, jóval gyengébb árverseny mellett nyertek közbeszerzéseket 2010-2016 között, mint az egyszerű magyar cégek. - jelenti ki a Korrupciókutató Központ új anyaga, mely tulajdonképpen “forintosítja a…..
avagy hová lesznek a vidékfejlesztési források Magyarországon? A minap tettem közzé egy diagramot arról, hogy a jelen kor földesurainak birtokméretei már jócskán meghaladják az egykori történelmi családok földbirtokainak mértékét. Nyilván, sokaknak érthetetlen, hogy az MSZP után immár miért…..
ATS 2017.09.14 08:57:24
Az internet tele van Bencze Péter, a részeg riporter esetével, annak ezernyi véleményezésével. Én sem maradok ki :) Szóval, ezt az ifjoncot elküldték tudósítani a Bajai Halfőző Fesztiválra, ahol még a tévés bejelentkezése előtt találkozhatott pár vendégszerető főzőcskézővel és az ő házi…..
ATS 2017.07.11 14:57:39
@Brett Shaw: Nem vagyok napra kész a baleseti statisztikákkal, de nagyobb összeget mernék fogadni arra, hogy a be nem kötés miatti lebénult és általad fizetett TB-ből élő emberek száma elenyészően kevés, míg az ehhez köthető birságok száma viszont kimagaslóan sok, így talán lehet mégsem a balesetmegelőzés a cél, hanem inkább hivatkozási alap a pénzbehajtásra.

De nem is volt az eredeti mondanivalóm lényege és mivel azt nem sikerült megértened másodikra sem, nem is vitázom veled tovább, értelmetlen.

Te valószínüleg tévedhetetlen vagy és sosem hibázol, meghajlok nagyságod előtt és némán távozom.
ATS 2017.07.11 15:11:10
@Romanes eunt domus: Igazad van, hibák sorozata volt, de ezzel a lendülettel a stábot is büntethetnék, mert egyik se jelezte, hogy részeg az ember és csináljunk valamit, mert ez így gáz.

De vonatkoztassunk el ettől az esettől. Azt mond meg nekem kérlek, hogy a legtöbb magyar miért akar azonnal vért látni? Miért az az első rekció a túlnyomó többségnek, hogy ítélkezzen és csípőből büntessen? Miért nem az, hogy utánajárjon a körülményeknek és segíteni próbáljon?
ATS 2017.07.11 20:06:59
@wirth6: o dehogynem. Az elso oszinte hibanal strigula, a masodiknal strigula, a harmadiknal bunti, a negyediktol pedig elkezdik emelni a buntetesi tetelt. Igy az oszinte hiba megussza, a szar ember meg egyre tobbet fizet, amig meg nem tanulja. Egyszeru, nem?
A szoptatás fontos. Sok helyen lehet erről hallani, és azt hiszem, ehhez kétség sem férhet. Ám mégis úgy érzem, ez csak akkor fontos, ha otthon a négy fal között akarod csinálni... A nagyobbik másfél évig cicizett kisebb, nagyobb nehézségek mellett. Na nem nonstop, és a végén már csak az elalváshoz…..
Álláskeresés. Már megint! Mindannyian voltunk már ebben a helyzetben; kezdődhet az önéletrajzírás, a motivációs levelek fogalmazása, az interjúkra járás. Mit vegyek fel? Mennyire legyek magabiztos, hogy ne tűnjek önteltnek, de mégis “el tudjam adni magam”? Hány percig érdemes beszélni? Mi a helyzet,…..
Néhány napja leltem néhány képre Chris Niedenthal fotós gyűjteményében, aki a nyolcvanas évek jellegzetes kelet-európai mindennapjait is megörökítette. Rengeteg fényképet találhatunk tőle Lengyelországról, de van nála Csehszlovákia, Szovjetunió, Románia, és szerencsére Magyarország is. Ma ezt hoztam…..
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
Sokan emlékszünk az Esőember egyik híres jelenetére. Raymond és öccse repülőre szállnának, de az autista idősebb fivér csupán egyetlen légitársasággal hajlandó repülni, mert annak még nem volt légikatasztrófája. Ismerünk sok hírességet, művészt, sportolót, nem is szólva egyes régi politikusokról…..
ATS 2016.07.29 10:15:35
Ha nálad még soha nem volt muslica (vagy muslinca – mindkét alak helyes ;)), akkor ez a cikk nem neked szól, mert bizony a kis dögöktől való megszabadulásról fogok írni!  Nem mondom, hogy nem vagyok kicsit rendetlen (de!), azonban olyan lakásban is megjelennek ám, ahol mindig minden tip-top. Elég…..
Helló.. Egy rövid. de lényegretörő kérdést szeretnék feltenni. A barátnőmnek közösülés közben van egy olyan problémája, hogy szégyelli a testét...Nem szereti ha látom.. :/ Azt sem szereti ha csak a szemébe nézek közben, csak ha közben csókolózunk... Úgy tudja magát igazán elengedni.. Engem ez nem…..
ATS 2016.07.10 19:22:02
IDDQD Checkpoint Mini #23: Z 2016.06.28 16:19:30
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Pff, na ez a két szó az elmúlt években külön-külön is hányingert keltett sok emberben, együtt viszont egy egész hétvégi taccsolást is lazán kitesznek.   Bevallom én se itthon terveztem a jövőmet. Hatalmas utálattal, csalódottsággal és a középső ujjam tornáztatásával hagytam el az országot, majd…..
ATS 2016.04.11 06:52:48
Anna egy hároméves kislány édesanyja. Tavaly úgy döntött: szeretne még egy gyereket, kislányának egy testvért, tervei szerint édestestvért. Anna kislánya három éve külföldi spermadonor segítségével született. Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal viszont most azt mondja, hogy tilos Magyarországon…..
ATS 2016.03.28 15:52:02
@steery: Magyarország jobban termékenyít, te spermahajder!
Idegesítették a vendégek, kikapcsolódásként állatokkal való közözülést nézett. Lebukott, kirúgták...