Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisté

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor kezdem! Szar ügy! 2016.12.14 13:41:12
Na, akkor most az van, hogy egyedül maradtam.  Nem úgy a szó abszolút értelmében, csak olyan átvittben, szenvedősben, hogy még véletlenül se tudjam simán megoldani. Mert ugye, ha az ember egyedül marad, akkor az tény, ez van, menni kell előre!  Hogy mi történt, álljon itt lentebb!   Szóval,…..
Akkor kezdem! I'm coming back... 2011.11.24 07:50:40
 Persze erről lényegében, tekintve a meglehetősen szerény nyomot, amit eddig hagytam, szóval lényegében csak én tudok majd! Azt hiszem, ez a monoblog megfelelője, amikor magának írogat az ember!  Vagy valami egészen másé, sima klinikai eset, mindennapos tudathasadás magamutogatással…..
Egy mondatban Mindenki pórázon 2011.02.22 10:47:32
A hír: Titkosszolgálati módszerekkel figyelhetik a köztisztviselőket. (A NAV dolgozóinak írásban kell hozzájárulniuk az adatgyűjtéshez, különben kirúgják őket. Egy mondatban: Lassan egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan társadalmi csoport vagy szakma van, amelyikbe még…..
'96-ban egy brókercégnél dolgoztam, akkortájt nyílt lehetőség arra, hogy magánszemélyek diszkont-kincstárjegyet vásároljanak értékpapír-forgalmazókon keresztül. Népszerű volt a termék, nem csak az állami garancia és a viszonylag kedvező hozam miatt, hanem abból a pszichés…..
A blog-szférában jellemzően felhasználóként vagyok jelen, mintsem előállítóként, így megfordulok itt-ott, és persze mindenki a saját házatáján, de néhányan azért komolyan túltolják a nemzetmentőt, az ideológiai értékadó figuráját! Ilyen írásba futottam bele a minap. A…..
Akkor kezdem! Lerágott csont 2010.12.14 16:55:00
Mármint a téma, az lerágott csont, de kevesen megyünk el mellette szó nélkül.Persze nekem feltett szándékom volt kikerülni, de nem tudom megtenni!Tudniillik, szétveti a melkasom az a messzeföldön híres, tőről metszett magyar büszkeség! Most már tudom, milyen érzés Széchenyinek…..
Akkor kezdem! Akkor kezdem! 2010.12.14 15:15:00
Az elmúlt két hetem azzal telt, hogy gyönyörködtem az új, ámde üres blogom kezdőlapjában és törtem a fejem, mi legyen az, amit érdemes ide írnom, amiért majd olvasol, követed a naplómat, kommentelsz és interaktívak leszünk. Nos, örömmel jelenthetem, megszületett a…..
zoli voltam Menzagecik 2010.11.08 19:34:00
Sokmindent lehetne kommentálni a fenti hírben, kezdve azzal, hogy a kurva édesanyját annak a kormánynak (azaz a jelenleginek és az előzőnek is), amelyik az átlagember kajajegyét szarrá adóztatja, gyakorlatilag megszünteti, de saját kádereinek számolatlanul szórja...az megvan, hogy…..
Kisté 2010.11.09 16:35:19
@jacint70: Hali!

Kötözködnék!

Próbáld már meg más hangsúllyal ezt a mondatot elmondani: "Másrészt vannak olyan családok, ahol nem tudnak mindennap főzni - ugye ezt sem kell részleteznem miért -, és akkor tényleg jön a kolbászos zsömle." (Ha hozzáteszem: hál'Istennek, legalább ilyenkor jön egy-egy kolbászos zsemle? )

Szeretnék, Isten lássa lelkem, egy olyan országban élni, ahol mindenki megteheti, hogy a melegétel utalványát melegételre költheti. Mert az az x ezer forint arra van szánva, azért kapta, stb., nem hiányzik mondjuk a család másik három tagjának az asztaláról sem a kaja! DE, ez itt sajnos nem járható! Az a réteg, aki megteheti, annak nem tétel a kajacsekket étteremben elkölteni! Annak, akinek viszont ezzel kerek a költségvetése, bizony alapanyagot fog venni, négy embernek, nem egyedül megenni!
De igaz, a célja a meleg ételhez való jutás lenne!

Egy érem, két oldal!

Üdv!
Egy mondatban Mire megvénülünk 2010.10.20 13:42:06
A hír: Gyurcsány politikai felelősségét állapította meg az albizottság. (A 2002-2010 közötti rendőri jogsértéseket vizsgáló bizottság jelentése 2006 őszével kapcsolatban a történtek fő politikai felelőseként Gyurcsány Ferencet nevezte meg.) Egy mondatban: Mire 40-50 év…..
zoli voltam From Apeh with love 2010.09.30 13:35:00
- Halló, jó napot, Zoli vagyok, és kaptam Öntől egy levelet, miszerint "egészségügyi hozzájárulás kötelezettsége keletkezhet". Gondolom, itt az osztalék utáni terhekről lehet szó, amit befizettem, csak...- Akkor írja rá a "kilences lapra"!- Elnézést, ezt így…..
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
Kisté 2009.08.23 11:53:46
@gregorik:

Persze, a II. ker vállalható a "relatív" tisztaságával. Tehát akkor már nincs is gond Mo. maradék 99,8 % területével? Nem hiszem, h azoknak a lelkével van gond, akiket felháborítja, h konkrétan ellopják az országot és csak szemetet hagynak maguk után a T. vezetőink (politikai hovatartozástól függetlenül).
Vegyél egy lakást Borsodban vagy Szabolcsban, és meg fogod érteni, miért mennek innen külföldre az emberek!

Kisté.