Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Határozott Szándék (törölt)

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reformer-e Gyurcsány Ferenc? Kemény kérdés, érdemes rajta elgondolkozni. Mindenesetre Lovász Attila szerint igen, ő ráadásul Dzurindával és Topolanekkel állítja egy sorba a leköszönő (?) magyar miniszterelnököt: Csehországban lemondott Topolánek kormányfő, miután a…..
Tardai történetek Negyvenkettő 2009.03.31 09:00:00
Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.31 12:22:24
killtheradical Cuccpolitika 2009.03.30 11:00:00
Elérkeztünk volna a végéhez (ami igazából a közepe)? Most akkor tényleg Bajnai, vagy még mindig nem tudják, hogy akkor egyáltalán tárgyalnak-e valamiről, vagy csak az ingyen pizza miatt azt hitték, buli van? Hogy mi fojt itt az elmúlt héten, l’art pour l’art vagy commedia…..
Az elemi, éltető rosszindulat politikai véleménytől függetlenül szórakoztató eseménnyé avatja egy nagyképű miniszterelnök számalmas bukását. De van viccesebb annál is, mint elképzelni, mit csinálhat éppen most Gyurcsány "Lelkész" Ferenc. Elképzelni, mit csinálnak…..
Az ügyész azzal vádolt három büntetlen előéletű 17 éves cigánygyereket, hogy egy középiskola előtt az utcán még 2007 őszén egy velük egykorú iskolástársukat közrefogtak. Egyikőjük a helyijáratú buszbérletét erélyes hangon elkérte tőle, de a sértett makacskodott, s nem…..
Most hogy drága miniszterelnökünk elhajította a malomkövet, amiről még senki se tudja, hol áll meg, és napról napra újabb kiváló kormányfőjelöltek kerülnek elő a kalapból, lépjünk hátra kettőt, és gondolkodjunk el a lehetőségeken. Az egész lemondás-dolog tipikusan…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.25 11:08:09
@aronsatie: olvasd el.
www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2009EP.pdf

nincs benne szó zsidókról, viszont a cigányoknak pont többet ígér, mint amit eddig a szoci kormány tett (anyanyelvi oktatás, munkahelyteremtés, integráció).

MOndjuk az én ízlésemnek egy kicsit túl sokat szerepel benne a "trianon" szó, de nagyon részletes, és kidolgozott.
Gyurcsány oda, a nép pedig fellelkesedve mást sem csinál, mint előrehozott választásokat követel.Pedig szerintem a legutolsó az utolsó előtti dolog, amire szüksége van az országnak, az az előrehozott választás.KK&TT azt írja a Reakción, hogy:Nincs értelmes ember, aki szerint…..
Obama legfőbb ügyésze egy sajtókonferenciás kérdésre február végén azt válaszolta, hogy azt hozzák, amit a kampányban ígértek, márminthogy beszüntetik a gyógykenderfogyasztók, -termesztők, -árusítók kommandósokkal basztatását. Eric Holder akkor ezt még így nem mondta ki…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.24 13:09:50
inforadio.hu/hirek/eletmod/hir-265684

Címe: félelmetes új tüneteket produkál a cannabis.

:/
  Egyre több az olyan használtautó-hirdetés, ahol a hiteles kocsi „ingyen”, hitelátvállalással elvihető, mert a tulajdonos nem tudja fizetni az égbe szökő törlesztőrészleteket. De ki a felelős ezért? Vélemények az azonos című írásunkról...
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.23 09:01:29
@Kifordított kacagány: De amikor az egész város kútba ugrik, mert az öngyilkosság lett a divat, és te is köztük vagy, akkor ki lehet jelenteni, hogy a te felelősséged volt az egész város halála?

REngeteg ember él abból, hogy rábeszél másokat a fogyasztásra. Ügynökök, üzletköztők, bankárok, hitelirodák, kormányok, stb-stb...

A hülyeség áldozata és a hülyeség vámszedői azért tegyünk már egy kis különbséget.

Határozott Szándék (törölt) 2009.03.23 09:11:24
@ihatethisindapassthingy: De itt a kérdés nem az volt, hogy Józsi bácsinak ki kell-e fizetnie a felvett hitelét, mert természetesen ki kell, akármennyire is ugrik fel.

A kérdés úgy szólt, hogy ki a felelős az emelkedésért. Ezért pedig csak azok lehetnek felelősek, akiknek befolyásuk van a kamatokra, és az árfolyamokra.

Józsi bácsinak csak arra van befolyása, hogy neki van-e hitele, vagy nincs. Arra, hogy az a hitel éppen mekkora törlesztőrészletet jelent adott hónapban, csak annyi befolyása van, mint arra, hogy mik legyenek a jövő heti lottószámok.
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.24 11:47:44
@Zbynek: Teljesen igazad van. Senki nem tehető felelősség azért, amibe nincs beleszólása.
Az index és a Népszabadság is külön cikket szentelt Gyurcsány lehetséges utódainak, és Tóta W. Árpád is türelmetlen, neveket akar hallani. A Konzervatórium most összegyűjtötte a modern magyar baloldal húsz legjobb potenciális miniszterelnök-jelöltjét, a legjobbak legjobbjai,…..
Jártam középiskolába. Nagyszerű volt, tényleg. Máig nem bírtam feldolgozni, hogy leérettségiztem, de ezzel biztosan így vannak a többiek is, mert egymás hiánya életre hívott egy levelezőlistát, amin tudunk kapcsolattartani. Aztán úgy négy hónapja bedöglött, és el is…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.20 11:45:53
:D
addict Most akkor ki lopott kitől? 2009.03.18 08:00:00
A közelmúltban két olyan kampány is született itthon, amelyek felkorbácsolták a kedélyeket. Először a Pepsi mikulásos vírusfilmje, másodszor pedig a Soproni hazafias reklámja kapcsán merült fel a vád, miszerint az alkotók egyszerűen csak leloptak egy már létező nemzetközi…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.18 11:38:51
@Gergely István: "Talán ha létezne a földön egy más normák szerint működő, jelenlegi világunktól elzárt társadalom, más értékekkel, termékekkel, kultúrával, akkor valószínű, hogy ritkábban fordulhatna elő..."

Ha vannak ilyenek, akkor mi őket nem látjuk, és ők sem látják a mi szokásainkat-kultúránkat. Legfeljebb egy nagyon torzított kép él bennünk egymársól. Ilyen van pl. Észak-Korea. :)
Bocsánat a poszthiányért. A blog él, csak pár napig nem voltam netközelben. Aszw-függőknek vigaszként álljon itt egy (azaz két) pozitív élmény ZiM tollából:kedves bloggazda, bár manapság a pozitív hírekre senki sem kíváncsi, én mégis szeretem őket. ezért most két rendes…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.18 11:02:33
A hamisított gyógyszerek ellen indított kampányt a kormány. Az akció felelőse a bizarr nevű Új rend és szabadság kormánybiztosa, Kondorosi Ferenc a mostani fellépést azzal indokolta, hogy súlyos, életveszélyes állapotba kerülhet, és akár meg is halhat az, aki…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.18 11:01:15
@Átokfajzat: A drogok gyártását a gyógyszertárakra kéne bízni, és a fogyasztást olyan helyeken engedélyezni, ahol biztosítva van az ellátás baj esetére - és persze a gyógyszertárakban árult drogok árába jól bele kéne építeni a minőségellenőrzés, és az esetleges későbbi rehabilitáció árát.
A fogyasztóknak még így is megérné, mert úgy fogyaszthatja a kedvenc tudatmódosítóját, hogy közben tudja: biztonságban van.
Nem rágózott, hanem kokalevelet rágcsált felszólalása közben Evo Morales, bolívia elnöke szerdán, Bécsben, ahol az ENSZ kormányközi tanácskozása zajlott a világ kábítószerhelyzetéről. Volt miről tanácskozni. Az ENSZ tív évvel ezelőtt programot dolgozott ki, amely arra…..
Egy hete, hogy megjelent a HVG-ben Karácsony Gergely, a Medián kutatójának választásitörvény-javaslata. Ugyanaznap, egy hete tartottak erről kerekasztal-beszélgetést a Medián és a HVG szervezésében, Karácsony mellett Tölgyessy Péter és Körösényi András részvételével,…..
Budai barátom (a továbbiakban: Bébé) mutatta nekem azt a furcsa kiadványt, amit az egyik reggel talált postaládájában. Bébé elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a láda kinyitása után a fél esőerdőnyi, duguláselhárítást reklámozó cetlik hullása közben Morvai Krisztina…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.12 12:32:32
@RAMBO: Azzal a villámmal a Jobbik azt akarja sugallni, hogy Harry Potter majd jön, és elintézi a problémákat.
 Egy fatális véletlen folytán még január elején eljutottam arra a MeH oldalra, amely felsorolja az állami vezetők juttatásait a 2000-es évek elejétől kezdve. Majd miután belefeccöltem egy csomó időt, nem publikáltam. Gondoltam, várok még vele, de az élet némileg átírta…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.12 09:48:24
@sorokinV: Abszolút igazad van. Tetteket akarunk! Tervekkel tele van a padlás.
Az elmúlt időszak eseményei (romakérdés előtérbe kerülése) alapján teljesen aktuálissá vált a képen látható szervezet, az Európai Roma Rendvédelmi Bajtársi Közhasznú Egyesület felhívása. A metróaluljáróban lévő plakátokat szemlélve, rögtön felfigyeltem a szervezet…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.12 07:49:17
@Tom Bobb: A járőröző rendőröknél alább nem nagyon lehet kezdeni a rendőri karriert.
Végül is nem főkapitányt keresnek, hanem olyanokat, akik szót tudnak érteni a fajtársaikkal, és akikre (itt a lényeg!) nem lehet rásütni a rasszizmus bélyegét.
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.11 15:46:57
@elwood: Ha ezt kiírod, nem sokáig lesz ép a fényezés a kocsidon. :D
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.11 16:20:51
nettó tömeg Bokros teendői 2009.03.10 13:33:00
Bokros Lajost, Horn Gyula egykori pénzügyminiszterét először Európai Parlamenti listavezetőnek, majd miniszterelnöknek jelölte Dávid Ibolya, az MDF elnöke. Miért?Lajos egyszer megcselekedte a magáét, keresztnevének amiatt sokan a "csomag"-ot hiszik. A messiást váró hazai…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.11 11:02:26
inforadio.hu/hirek/belfold/hir-262708
Orbán Viktor: "A legnagyobb pánikba akkor esnék, hogyha Bokros Lajosnak hívnák a miniszterelnököt"

Ahhoz képest, hogy Orbánnak semmi saját programja nincs, elég fikázós. Bokros egyszer már megcsinálta. Meg tudná csinálni még egyszer.

Ja, hogy akkor nem Ovi lenne a miniszterelnök?

"A pártelnök azt mondta, tudna ugyan mondani olyan személyt, aki alkalmasabb [Bokrosnál] egy szakértői kormány vezetésére, de a legjobb személyi javaslata is rosszabb lenne, mint egy előrehozott választás."
Magyarul: Ovi a legjobb, Ovi a legszebb, Ovi a legtökéletesebb. Szakértőbb minden szakértőnél.

Ja, hogy ő nem gazdasági szakember, csak egy politikus?
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.11 08:14:33
@changebug: Neked semmi nem elég! :D
Nehéz szóhoz jutni, a videó lejátszása után.. Kérdések százai hangzanak a fejemben, melyek közül a legerősebben ez skandál:  Hol rontottuk el?  Hol rontottuk el, ha iskolázatlan fiatalok tartatják be önös szabályaikat az utcákon? Hol rontottuk el, ha egy bántalmazott…..
Határozott Szándék (törölt) 2009.03.10 20:51:40
@Jozicsenko, aki inkább lenne pék...: csatlakozom.

Nem mindenkinek való az iskolakötelezettség. Az ingyenes oktatás lehetőség legyen, és ne kiskorú bűnözők melegedője.
Ha Gyurcsány Ferenc meglátná, hogy édesanyja, Katus, levegőért kapkodva sodródik a Dunában, finoman felhúzná a nadrágszárát, leguggolna a parton, és paposan tagolva azt mondaná neki: "Katus, a hatályos vízügyi szabályozás értelmében azt javasolnám, hogy a kormány…..