Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajlé Szelasszié (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Hajlé Szelasszié (törölt) 2008.11.04 15:18:11
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
Hajlé Szelasszié (törölt) 2008.10.18 21:17:59
baluci

Csak annyit, hogy van biztosításom nem egy és tisztában vagyok a pénzügyi piaccal, a tőzsdével és még egy két dologgal...nem az a bajom, hogy vannak üzletkötők, nekem is van egy saját állandó becsületes üzletkötőm, aki korrekt. De a nyomulós, erőszakos, jót akarok neked és ebből szuperül jössz ki szövegű ügynököket nem nézem semmibe. Akár telefonon, akár élőben. A másik oldala még az, hogy nehogy már azt gondoljuk ez neked nem biznisz. A biztosító használja az ügyfél pénzét, befekteti, fog rajta és működteti a gépezetét. A futamidő végén ilyen-olyan haszonnal búcsút vesz az ügyféltől. És sajnos azok az emberek akik nem tudják hogy mennek ezek a dolgok sokan csalódnak. Van biztosításom, de nem ezzel leszek milliomos.
És ha most azzal jössz, hogy de igenis van és lemaradok életem kihagyhatatlan üzletéről és Te pont tudsz ilyet, akkor máris megbombáztál egy ajánlattal, amiről én tudom, hogy Neked a cégednek tuti haszon, meg a végén én is kapok majd valami keveset, csak ki ne szúrja a szememet.
És inkább kösz nem, majd én gondoskodom a pénzügyeimről, ha meg tanács kell majd kérek. Aki nyitott szemmel jár a világban azt nem lehet és nem kell hívogatni. Mint látod itt majdnem mindenki ezen a véleményen van és ez nem véletlen. A telefonos és egyéb zaklatók a szabadnapokon és a szabadidőben zavarnak és nekem ez szent. A munkám után jár a személyes szabadságom és az, hogy kivel beszélek, vagy kire pazarolok időt legyen az én döntésem.
Hajlé Szelasszié (törölt) 2008.10.21 13:50:42
baluci

Ne bántsd a Gézát, Ő tud valamit!!!

Na, csak meghoztad nekünk a hülye biztosítós dumádat, a jó példákkal, meg a 2006-os szuper hozamaiddal. Könnyű utólag brekegni, de nincs a Földön ember, aki meg tudja mondani, holnap vagy jövőre mi lesz. Utólag magabiztosnak lenni könnyű drágám. Majd jövőre az idei év gazdasági helyzete után mondd azt, hogy milyen szuper hozamokat hotál. Szájhőském. Tegnap adtak hírt az ING-ről, a csőd szélén állnak, milliárdokat kellett belepumpálni, ennyit a nagyokos biztosítókról.
A káreseménynél szart se kap az ügyfél, na meg ott az önrész, nekem ne mondd, volt már dolgom velük, nem is egyszer.
Futamidő alatt nem jutsz a pénzedhez és ha likviditási gondjaid vannak bebuktad az egészet. Rohadt csapda az egész. És évtizedekről beszélünk egyik év jó a másik meg szar, a futamidő végén meg túró hasznot se kap az ügyfél.
És hidd el szívem, túlzol, ha az mondod, hogy biztosítás nélkül nem menne az élet.
Ja! És még egy, komoly pénzügyi tanácsadó nincs, mert olyan ember még nem született a Földre aki előre látta volna a jövőt. A múltat értékelheted, a tapasztalatokból vonhatsz konzekvenciát, de egyet ne feledj: a jövő láthatatlan. Ezért bármit mondani az ügyfélnek hazugság, mert az élet bármit hozhat. Erre vannak példák a történelemből. Is.
Egyébként meg a puszázás nagyon komoly embert takar... Szőke vagy szivi?
Az évszázad levele birtokába jutott a Homár. A Magyar Sörgyártók Szövetsége, azaz a Heineken, a Dreher, a Borsodi és a Pécsi Sörfőzde píárcége erkölcsileg elhatárolódott a most futó erotikus sörfesztiváltól, amiért az mocskos testnedvekkel párás csarnokban fog sört itatni…..
Persze elképzelhető, hogy ez is csak egy helyi jelenség, mindenesetre Miklós szerint a XX. kerületben ritkán sikerül a postásoknak normálisan kézbesíteni bármilyen méretű csomagot: Másolatban küldöm a szerkesztett levelet (nevem, címem kiveszem belőle), talán megér egy postot.…..