Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matija

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki nem hallotta volna, kurva nagy szarban vagyunk. Veres Jani már mind a 100 trükköt kipipálta, sőt, néhányat többször is, de már semmi sem segít. A Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió dobott össze nekünk 20 milliárd euró hitelt, amivel éppen hogy…..
Matija 2009.02.06 01:51:34
@Carnivora:
Ami illeti 19-20-at. Jó lenne ha itt is felfognák az emberek azt amit az egész környezetünk tud: Mo szétdarabolása elsősorban a kommunizmus megjelenésének Mo-on köszönhető. Volt nyílván egy kis összeesküvés, volt hazudozás, volt mohóság, de elsődlegesen az döntött hogy Európa nem akart egy kommunista országot a szivében.
Majd amikor önkritikával próbáljátok megnézni hazánk szomorú sorsát, majd amikor sokan lesztek ilyenek, na akkor indulunk el felfelé. Addig csak lefelé fog vezetni az út. Immáron 89 éve.
Ez eredetileg nem ide készült, hanem a delmagyar.hu-ra, de ide is bemásolom, hátha valakinek még újdonság. Meg aztán ez is új bejegyzésnek számít, nem? A magyar határtól néhány kilométerre akarnak a horvátok atomerőművet építeni. Ha megépül, Pakssal együtt a második…..
Obama ünnepel. Már 2 napja. Fogadja a gratulációkat, dísztáviratokat a világ összes országából. Estére van egy kis szabadideje, leül hát a laptopja elé. Felmegy a CNN videómegosztójára, gondolván megnézi a politikai elemzők videóit, a szavazói ünneplését aztán…..
Tegnap a gödi önkormányzat Közművelődési és Oktatási Bizottság ülésén történtek érdekes dolgok. A két főszereplő Mikesy György (Városvédők egyesülete) és Nógrádi Gergely, az Oktatási Bizottság alelnöke (SZDSZ). Részletesebben: A jobb sarokban, piros nadrágban: Mikesy…..
Matija 2008.10.10 11:06:14
Egyébként
index.hu/velemeny/jegyzet/081010otp/
Hangsúly a
... bulváros-trágár, kissé szélsőjobboldali módján ... van.
Ilyenkor mindig eszembe jut a matula.hu :) Hogy azok mekkora nácik voltak :)
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..