Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peetig

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ismét! Sajnos nem fért ki az új rész egyben... de most nem kell két hetet várnotok, mert csak ketté kellett vennem a két posztot, meg ha már nem kell odafigyelnem a terjedelemre, ki is bővítettem egy-két dologgal és képpel, úgyis volt, amit már csak amiatt nem tettem bele.…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Belsőség Megérkezett a tréler! 2010.03.07 12:50:00
12:12 Rövid hír: Megérkezett a tréler, most rakják fel az autót. Szerencsére 1200 kg-ra van hitelesítve, a Ponty 1150 kiló, legalább emiatt nem kell idegeskedni. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész,…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..
Miközben a világ számos országában be akarták tiltani, vagy az aggódó szülők különféle gittegyletei habzó szájjal tiltakoztak egyes epizódjai ellen, a 21. szezonját taposó, huszonötszörös Emmy-díjas Simpson család immáron a Vatikán áldásával megy a Fox műsorán. A…..
peetig 2009.12.29 13:57:43
@Wallstreetbull: Lovejoy is egy protestáns templomot vezet, csak mondom...
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
De nincs itt semmi baj. Az új ötös itt van, kicsit drágább lesz, mint a kifutó E60, és még mindig hátul teker, mit sírtok? Audi, ön jön. Mai cikkünk blogposztja...
Idegen bolygóra érkezik a hajó népének jelentősebb része, Scott vezetésével. A bolygó kivételesen se nem jeges, se nem sivatagos, a légkőr belélegezhető, a növények zöldek, és bár kissé fülledt-párás a levegő, az eddigiekhez képest ez maga a paradicsom. Miközben Eli…..
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
peetig 2009.11.19 01:02:36
@uto pista:

"posztszockomm mocsár valóság" - ezt engedelmeddel elteszem elmékbe, ennél jobb szóösszetételt még nem olvastam a mai magyar helyzetre!
Dúl a kampány a nyóckerben, a legtudatosabb választópolgárok kerületében, mi is ellátogatunk egy kampány eseményre, mivel az a hír járta dél körül a kerületben, hogy valakik szavazatot vesznek. Mi úgy tudtuk Rosenfeld kollégával, hogy a Fidesz propaganda gépezete veszi igénybe…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Nyitójelenet, kocsitörés. Nem, inkább egy súlyosabb autóbaleset. Nem, ez valami még nagyobb. Szépfiú Demetrit keresi, de csak égő embert lát, mi lesz itt? Ha nem kapott volna ekkora hájpot és nem tudnám, miről fog szólni, talán más lenne, de így izgulok. Főcím.   Los…..
 Vérivás, mészárlás és az ország legnagyobb böllére a balástyai böllérfesztiválon. Sokkoló képek és videó csak erős idegzetűeknek! Régóta vártam már arra, hogy végre életemben először részt vehessek egy disznóölésen. Ha az ember nap mint nap eszik szalámit és…..
peetig 2009.11.08 22:37:34
@T101Robby: szeretném megkérdezni, hogy normális vagy?

Ha nincs értelmes mondanivalód, akkor inkább ne is kommentelj.

Még soha nem voltam disznóölésen, de azért egyszer mindenképpen el kell mennem. A frissen töltött, jól fűszerezett házikolbásznak pedig nincs párja!
Olyan hirdetést már láttam, amelyik egy buszmegállóba kihelyezett city light posztert akkor kapcsolt be, amikor a mozgásérzékelő bejelzett. Olyat viszont, amit magának az utasnak kellett kézzel felkapcsolnia, még nem. Elég hülye egy ötlet, de a plakátra felszerelt hatalmas kapcsoló…..
IDDQD Sims, a horrorfilm 2009.11.03 11:21:00
Belegondolt már valaki, milyen iszonyú lehet a Sims-emberkék élete? Hogy bóklásznak ide-oda a lakásban, ahol a bútorok hol eltűnnek, hol megjelennek, felgyorsul az idő, lelassul az idő, és hiába csinálnák, ami éppen eszükbe jut, valami szörnyű felsőbbrendű hatalom parancsának…..
A közelgő (2010. január 1-jén induló) spanyol elnökség képviseletében José Luis Rodríguez Zapatero miniszterelnök ma ismertette a spanyol-belga-magyar elnökség hivatalos logóját, melyet a három ország az elkövetkező 3 évben – kis nemzeti változtatással – használ…..
peetig 2009.10.29 18:55:00
ezen a linken lehetett anno szavazni.

www.eulogo.magyarorszag.hu/szavazas

a nyertes logó nincs is rajta, viszont színvonalasabbak igen. Csatlakozom ANOkához: gagyi!
Egy közelmúltban nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint az NBC szebb napokat látott sci-fi-sorozata az illegális letöltések koronázatlan királya, legalábbis ami a sorozatokat illeti. A Big Champagne nevű médiakutató cég adatai azt mutatják, hogy a Hősök epizódjait…..
Na kérem, az Apple végre beengedte az első emulátort az AppStore-ba, ami bizakodást adhat a kézikonzolok és játéktermi gépek szerelmeseinek a későbbiekre nézve. Sokáig húzódott a program elfogadtatása, először úgy tűnt, egyáltalán nem jelenhet meg, később szerzői jogi…..
Népszerűtlen korszak népszerűtlen lenyomatai, "környezetüket figyelembe nem vevő", "durva", "agresszív", "ocsmány" épületek kerülnek most bemutatásra; elhanyagolt, lenézett, meg nem értett házak. A szocreál nyomasztó időszaka után újra…..
Ahogy azt az utóbbi években már megszokhattuk, a Dexter évadnyitó valamilyen útón-módon még a hivatalos kezdés előtt kikerül a netre. Bár ezúttal próbáltam magamon erőt venni és nem megnézni, végül túl nagy volt a kísértés. És ahogy az lenni szokott, húzós cliff a végén…..
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..