Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nsxtom

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
nsxtom 2019.08.28 21:47:38
@szekertabor: Végre valakinek le esett!!
a többi tudatlan Nagy képernyőstől meg mit várjunk??:)
Játszák itt a NEM létező "agyukat, azt annyi lé nincs szerintem egyik másik zsebébe ,hogy át menjen az út túloldalára.
az előtted szólók Nagy része
Te látod Tökéletesen!
nsxtom 2019.08.28 21:55:30
@élhetetlen: ostobának,rossz indulatúnak írhatsz te bármit!
migráncs átment,meg az áájfon,Ja és "jó" kis 320D bmw,se hadjuk ki!
ezek ennyit tudnak.
oszt ,jó napot.
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
nsxtom 2019.05.06 18:02:58
@Jóska Pista: méé? na azzal mi a f.sz a baj? pláne ha nullás.
Tanítani kellene a „Hogyan szúrjunk ki másokkal” című tréningen ezt a technikát!..
nsxtom 2019.02.28 23:13:47
@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: neked is te senkiházi fidesses féregnyúlvány!
hisz sajnos ide okádod az OStobaságod teeee fééreg
Kilenc hónap és két nap telt el a legutóbbi szavazás óta, és még mindig akadnak politikusok, akik furcsa számokkal lepnek meg bennünket. Tegnap például interjú jelent meg a Válaszonline.hu-n Ujhelyi István szocialista politikussal. Ezt találta mondani: „Áprilisban 2 millió 870 ezer szavazat érkezett…..
nsxtom 2019.01.10 20:52:20
@ulpius66: Hülye:))))
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
nsxtom 2018.12.15 00:46:28
@Tájékozódj mielőtt elhiszed: fidesses troll féreg,mé nem mész Anyádba vissza?!
dee tényleg!!
A közfelháborodás miatt az amszterdami Anne & Frank pékségnek nevet kellett változtatnia. A tulajdonos érve („kedves névnek tűnt”), a jelek szerint nem hatotta meg a Twitter népét...
FÜGGŐLEGES MOSOLY Eurofikció 2014.05.11 21:40:11
Nem az a baj, hogy egy nőnek öltözött álszakállas fiú nyerte meg az Eurovíziót, hanem hogy enélkül sosem nyerte volna meg. És ezzel ő is tisztában volt... Az Eurovízió mindig is jobban hasonlított egy bőkezűen finanszírozott Dáridóra, mint egy tehetségközpontú dalversenyre,…..
Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy…..
A magyar média ma már olyan mélységekbe süllyedt le, amelyhez képest a béka feneke is maga az Empire State Building. A Sanoma Media Budapesr Zrt. által üzemeltetett Startlap például olyan izgalmas és fontos hírekkel kápráztat el nap mint nap, mint: Kopót küldött a rendőrre az…..
Mint a lórúgás, olyan érzés azt látni, hogy a napokban Anglia királynőjének alá kell írnia egy ilyen törvényt. Kifordult önmagából a világ, nincs már hagyomány, semmi sem szent, még a brit korona sem. II. Erzsébet, az anglikán egyház feje, a skót Presbiteriánus egyház…..
nsxtom 2013.07.21 02:43:33
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
Marci egy utazás alatt két alakalommal találkozott különböző váltási árfolyammal a Ryanairnél. Először amikor külföldről rendelt budapesti indulással jegyet. Bár forintban írták ki az összeget, automatikusan be volt kapcsolva, hogy euróban fizessen. Ekkor 274 forintra jött ki…..
nsxtom 2012.06.10 15:39:02
@Manci néni, a szomszéd: elözőt nem neked.bocs.
nsxtom 2012.06.10 15:40:51
@RiCheta: ennél nagyobb ostobaságot nemis irhatnál.olvasd el még 1× mi a gond a váltással!!értelmezd,és számolj!
nsxtom 2012.06.10 15:45:57
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: melyik világban a leg nagyobb??DE TÉNYLEG??jaj-jaj. vannak bajok oda fönn.
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
nsxtom 2012.05.12 16:41:19
@Simply a slave: DE MILY IGAZAD VAN.:))
MONDJUK a három rendörautó,poráz némileg tulzásnak tünik.
Sziasztok!Az alábbi linken egy érdekes hirdetést találtam. Az "érdekessége" az, hogy alázatosan viselkedő alkalmazottat keresnek. A legszomorúbb, hogy a facebookon az ismerőseim egy kivétellel nem háborodtak fel ezen. Én máig nem tudok napirendre térni, hogy ilyen hirdetés…..
  A fővárosi közterületek használatáról és rendjéről szóló rendelet módosítását kezdeményezte öt fővárosi kormánypárti képviselő, Bagdy Gábor, Németh Zoltán, Németh Szilárd, Pokorni Zoltán és Tarlós István. A helyszínen kiosztott előterjesztés…..
nsxtom 2012.04.29 22:03:57
Mi jut eszünkbe a Magyarország, szeretlek!-ről, az október 2-a óta vasárnap esténként az M1-en játszott vetélkedőről? Fideszes propaganda? Vagy egészséges országimázs, ami manapság úgyis kevés van? Kevéssé burkoltan jobbos műsor a köznép szoftfideszesítése…..
A Bors információi szerint amennyiben Fábry Sándor aláír az MTV-vel, akkor szerződésszegés miatt tízmilliós pert kaphat a nyakába az RTL Klubtól. Mint már mi is megírtuk, Fábry hónapok óta tárgyal arról, hogy átszerződik a köztévéhez, méghozzá egy új típusú…..
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
A Ferrari a világ legjobb sportautója – bizonyos kategorizálás szerint. Ez többet tud, mint egy Ferrari: nem féltjük annyira. Vélemények az azonos című írásunkról...
nsxtom 2010.12.13 16:08:06
@Spiritmonger: 2008-2007-BEN VALA MIKOR ODA VÁGOTT MINDENKIT. R8 STB,MONDJUK AZ 1 TYPER VOLT 320L
Így ismerte mindenki: a magas, vékony, zseniális srác, aki mindig jókedvű volt, és akit a jóisten is kosárlabdázónak teremtett, mégis rali-versenyző lett belőle. Kicsit olyan volt az autóban, mint Walter Röhrl, a Pók, aki minden autójában úgy festett, mint egy 500-as Fiatban.…..