Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Habs

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott eddig 27 fős kerete első körben csak 26 fősre szűkült. Énekes Lajos edző arról tájékoztatta blogunkat, hogy Sofron István, az Alba Volán fiatal támadója nem lesz tagja a csapatnak az A csoportos világbajnokságon. A tornára 25 hokis nevezhető, az utolsó…..
Habs 2009.04.18 18:33:06
@jegib:
Igen ,ez nagy dilemma...bizony ez ez jutalom játék a hősoknek(én sem szívesen hagynék otthon senkit) !!!
Csak egy észrevétel amit megjegyeztem, mert sajnos hiába hisszük ,hogy felfigyelt a Magyar válogatottra a világ("szakmán" kívül)...sajnos annyira ez nem így van !?
Itt Montrealban még a Vb se érdekli annyira az embereket amíg tart az NHL !
Pl.: Fehéroroszországot azt se tudta senki ,hogy létezik (nekik az orosz az orosz) ,míg a Kostitsyn fivérek ide nem jöttek !!!

Ettől függetlenül úgygondolom, bármi is tőrténik ,bárki is van a csapatban most és késöbb ,csak maximum odázzuk az elkerülhetetlent !!!
Magyarország 10 éven belül stabil A csoportos lesz...:)

ui.: persze csak ha nem fojtjuk meg egymást egy kiskanál vízben !?:)
Az OB I. három nagycsapata nagy verést mért elvben – és a mai napon gyakorlatban is – gyengébb ellenfelére. A rekordot a Dab.Docler állította fel, amely 11-0-ával intézte el az Alba Volán farmcsapatát. Peterdi Imre klasszikus mesterhármast ért el, Magosi Bálint is kettőt…..
Pierre Pagé, a Red Bull Salzburg hírhedt vezetőedzője ismét egy Premiere TV-közvetítés utáni értékelést tartott megfelelő fórumnak ahhoz, hogy bírálatot fogalmazzon meg. Ezúttal azonban nem az Alba Volánba rúgott bele, így a klub kínos módon hivatalos közleményben…..
Két elsőfokú határozatot hozott hétfőn a Mol Liga versenybírósága a vitás mérkőzésekkel kapcsolatban. Egy mérkőzésnél nem adott helyt az óvásnak, tehát nem változtatta meg a pályán elért eredményt, a másiknál törölte a végeredményt, és 5-0-s gólkülönbséggel…..
Habs 2009.01.12 20:08:22
@vaze: Csak egy kis infó a könnyebb megítélés kedvéért...itt lakom nemmessze az Erzsébeti csarnoktól.
Nem olyan könnyű szabad jégídőt találni(normál meccs időben)...még a Fradinak se !?
Hálistennek !!!:) Jó a kihasználtság !
Habs 2009.01.12 20:54:12
@vaze: Semmi az ég világon ! Nekik a döntést kell meghozniuk a szabályok értelmében ,de javítsatok ki ha tévednék !?
Ideális az lenne ,ha minden csapatnak SAJÁT csarnoka lenne, de ha "komolyodna" a kiírás megint elveszne egy,két csapat !?:(
Töröljék a meccset, mindenki megnyugvására szerintem ez lenne a helyes !?

A Steaua Bucuresti határidőn belül megküldte a formailag megfelelő óvást, és igazolta a 200 euró óvási díj befizetését, tájékoztatta blogunkat Lévai József, a versenybíróság elnöke. A testület a dokumentumot befogadta, ugyanakkor felkérte a klubot, beadványát egészítse ki…..
Habs 2009.01.08 23:56:43
@F. Kapus: Ha netán helyt adnak a Steunak....ismétlem NETÁN , az nem jelenti azt hogy tévedtél(-tünk), van az a bizonyos csúnya sportdiplomácia, és szonzorációs sportpolitika is ami igencsak befolyásolhatja a döntést...

Ettől függetlenül, egyetértek azzal ,hogy nem kell haragudni rájuk ezért (meg kell próbálnijuk, veszteni valójuk nincs...és volt már hasonló kalamajka a magyar csapatok közt is ha jól emlékszem....az se volt szebb dolog !?!?
Nemde ?
Habs 2009.01.09 00:03:21
@Calgary: Te tudod ,miről szól ez az oldal ???
Forum...mint az okórban...ahol elmondhatja mindenki a véleményét !!!

Legyélszives tartsd ezt tiszteletben...mégha okoskodásnak is tünik a szemedben !!!

Jégkorong Graz–Alba Volán 5-2 2008.12.28 20:32:00
Újabb fontos mérkőzést veszített el az Alba Volán az EBEL-ben, ponthátránnyal állunk az utolsó helyen, négy egységgel leszakadva a még playoffot érő 8. pozíciótól, kettővel a 9. Olimpija Ljubljanától. Rengeteg előnyt hagytunk kihasználatlanul, alighanem ezen ment el a meccs.…..
Habs 2008.12.28 21:21:15
Sajnos russia-nak igaza van(bár ne lenne)...:(

Lépésről lépésre kell haladni ebben a ligában is!
Mintahogy a magyar jégkorong tette azt ütemesen fejlődve az utóbbi 10 évben !!!

Tavaj (ne szégyeljük kimondani) esélytelenül tök utolsók lettünk...idén másképp lesz ,mert már számolni kell a Volánnal mindenkinek !!!
Talán jövőre elörébb juthatunk ,és ha minden(legfőképpen a PÉNZ) is úgy akarj pár év múlva talán döntőt is játszhatunk majd ! :)

Mégvalamit ne felejtsünk el, a többi csapatban főképpen a légiósok muzsikálnak (tálán a Jesenicét leszámítva) ,nálunk Ocskayék viszik a csapatot...
Amíg nem tudunk ponterős légiósokat (sok pénzért!!! ) igazolni sajnos ez marad a helyzet...

Én bízok még a rájátszásban, hisz sok van még hátra, de ahhogy azt nemrég olvastam valakinél: "elkényztettek minket a fiuk szezon elején"! A realitás más !? :(

Mégvalami...

Tisztában vagyok vele, hogy nagy csapás volt az ominózus eltíltás(ok)..., és elég gusztustalan a Salzburg megnyilvánulása, tevégenysége az ügyben.
De nem értem az összesküvés elméletek kibontakozását ?!
Szerintem nem gondolhatja senki se komolyan ,hogy pont az Olimpia (tavaji döntő eseményei után!!!) lepaktált a Salzburggal ,hogy kiejtse a Volánt a rájátszásét folytatott harcból !?!?!

Én most annak is örülök ,hogy ilyen meccseken izgulhatok, szurkolhatok egy magyar csapatnak!!!
10 éve ez elképzelhetetlen volt a számomra !?

Továbbra is szorítok, és ha kell segítek (pénzel is)a csapatnak, remélem mások is(szponzorok) is így gondolják a szezon végeztével...akár lesz rájátszás akár nem !!!

DE !!!
SOK VAN MÉG HÁTRA !!!
A Vienna Capitals előbb 1-0-ra, majd 2-0-ra vezetett a kedd esti EBEL-meccsen, akkortól csak kapaszkodott az Alba Volán. Az első harmad után 2-1-re, a második után 4-2-re álltak a felek, aztán 5-2-re alakult az állás. A fehérváriak kezdtek feljönni, az 5-4-hez két Ocskay-, illetve…..