Regisztráció Blogot indítok
Adatok
komandi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell neki kettőhúsz, nem kell vezetékes hálózat, csak felcsavarozod és működik!     XIAOMI IMILAB EC2 KAMERA – BEVEZETŐ Amióta biztonsági kamerákkal foglalkozom, sokan feltették a kérdést, hogy tudnák megoldani a kamera felszerelését olyan helyre, ahova nem lehet kábelt…..
Anno Liam Neeson azt nyilatkozta az első Elrabolva-film után, hogy teljesen váratlanul érte a siker, ő arra számított, hogy a kis párizsi kiruccanásából legyártott tömeg-akciófilmnek kinéző mozi gyorsan a süllyesztőben, egészen pontosan a DVD-tékák polcain végzi. És bár nem…..
komandi 2015.01.21 09:35:35
@lisztes: Az amfetamint 1887-ben szintetizálták és az 1930-as évek végétől kezdődően számos betegség gyógyításában használták: elsősorban a gyermekkori hiperaktivitás, a narcolepsia esetében, fogyasztószerként, majd pszichoterápiás célokra.
Azok a boldog békeidők...:D
Belsőség Heti merítés 2014.12.07 08:51:48
Z-ke Átíratás után egyből szervizbe mentünk, első körben a BMW-hez, melyet azóta is nagy ívben elkerülünk, mivel egy vétel utáni, alap átvizsgálásra is sikeresen kikalkuláltak egy 50 ezer forintos árat. Malac Passat 0km-rel. Csak szeretni lehet Az autót ajándékba…..
komandi 2014.12.07 19:22:10
@Rónarider:Bár az általad linkelt termék elfogyott,de az iránymutatást köszönöm... :)
Én még mindig nem értem, hogy a vízálló telefonnak ki a célcsoportja, akinek csorgó nyálú kutyája vagy kisgyereke van? Most komolyan kérdezem. Amíg a válasz megérkezik, addig is itt az első víz alatti mobilapp, ami frankón érzékeli, hogy víz alatt van-e éppen a telefon vagy…..
Movie Tank Oldboy (2013) 2014.04.17 08:00:00
2003 volt az év, amikor Chan-wook Park túlságosan unatkozott, és úgy gondolta, el kéne ütni valamivel az időt. Mivel moziban már nagyon sokszor volt, a koncereteket túl hangosnak tartja, a sportokat pedig nem szereti, elhatározta, hogy valami egészen újat fog kipróbálni. Gondolkodott…..
NapiApp LG 47 hüvelykes okosTV 2014.03.17 10:00:00
Próbáltunk nyitni az okosTV-k felé, hiszen már ott is elég jó hardver, és így több jó alkalmazás is megjelent már, ebben partnerünk az LG Magyarország volt, ezt ezúton is köszönjük nekik. A készülék amit kaptunk pedig egy elég jó darab. Korábban olvastam, hogy 2013-tól már…..
A Sorozatwiki robbantotta a frissen eladott TV2 új évének első bombáját: január 2-án déltől 12 órán át nem lesz adás a kereskedelmi tévén. Az ok egy 2009 óta húzódó ügy, amiben a tévét az ORTT (ma már NMHH) elmeszelte egy Joshi Bharat adás miatt, de a TV2 nem fogadta el a…..
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..