Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibszi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyöngyvér mamája utalvánnyal próbált fizetni melltartókért, de az üzletnek nem volt kedve szenvedni a Triumph papírfecnijével.Édesanyámnak a 60. születésnapja október 3-án volt, megleptem 20 ezer Ft értékű Triumph utalvánnyal… illetve mivel azon a hétvégén volt a…..
Naiv ügyfél 600 ezer forintért igyekezett korát megelőzve csatlakozni a 3D-s forradalomhoz (vannak már egyáltalán 3d-s tévéműsorok? tuttifrutti?), de novemberi Panasonic plazmatévéje egy hét után kapcsolóproblémával elhunyt, amit azóta is "javítanak":Novemberben…..
tibszi 2010.12.17 16:35:10
de édes jó Istenem, mennyi hülye van ebben az országban sok pénzzel...
Ha gondolkodtál volna, vagy esetleg utanánéztél volna mit veszel akkor most nem lennél ilyen helyzetben (amúgy itt most nem arra gondolok, hogy a Panasonic szar márka lenne, hanem magára a 3D technológiára). Tudni illik:
1) A 3D technológia előfeltétele a digitális jel küldés a kábeltv szolgáltatók felől. Jelen esetben Magyarország digitális lefedettsége nem éri el a 25%ot. Persze léteznek átalakítók meg különböző megoldások, de általában ezek kompatibilitási zavarokhoz vezetnek mivel nincs egy egységes platform, minden gyártó más hardware-eket használ a TVihez.
2) A második fontos felvétel hogy a TV adók full HD (1080i) felbontásban legyenek, így élvezhető csak teljes egészében a 3D. De mivel Magyarországon az első feltétel sem teljesül ezért a másodikat már az kizárja...
3) Jelenleg a 3D technológia kb 15-20%ban különbözik az előző platformtól, azaz a LED tvtől. Ebben is ugynaúgy led panel van, csak egy turbózott változat több MHz-val. Magyarul semmi értelme 2szeres áron megvenni csak mert 3D felirat van rajta.

Az hogy elromlott, sajna így jártál, a garancia problémáért pedig teljes egészében neked adok igazat, ilyen értékű tévénél elvárható az azonnali csere. De azt ajánlom máskor előbb érdeklődd meg mit tud és mennyivel jobb elődjénél az a technógia amit te használni akarsz egy ilyen készülékkel. Naivság ha azt hitted hogy te majd 3Dbe nézheted a Barátok közt-öt... Ezek a technológiák 10-15 évvel előrébb járnak mint amit a magyar tv piac elbír.
Belsőség Milyen lámpa ez? 2010.08.27 16:52:00
Egy olvasótól kaptuk a képet, és tudat alatt igazából már szerintem mindannyian foglalkoztunk ezzel a szerkesztőségben, de nem tudjuk.Ami szinte biztos: európai, leginkább olasz vagy francia autóról van, hetvenes évek, inkább valamilyen alaptípus modellfrissítés utáni verzióján…..
Pedig de, mondjuk egy olyan műsor, amiben egy szerencsétlen tehenet tart fogva pár nyomorult, egy bohócjelmezes nyikhaj meg a kamerák előtt inszeminálja. Nem vicc. ..
A Showtime kábeles csatornának fel kell kötnie a gatyát (illetve jelen esetben stílszerűbben szoknyát), hiszen szükségük van jófajta női főhősökre, főleg, hogy Nancy „Ül a fűben/Spangli” Botwin egyre inkább lesz olyannyira idegesítő, hogy a sorozattal együtt Mary…..
tibszi 2010.05.28 15:13:57
JF több ponton is kritizálja a Gödör biztonsági szolgáltatát és az újonnan bevezetett szabályokat. Szerinte a táskák átkutatásával eleve tolvajnak bélyegeznek minden szórakozni vágyót a bunkó és köszönni, magázódni nem tudó biztonságiak. Aztán elmesél egy esetet, amikor…..
Ismerjék meg az embert, aki - levelezgetésben kimerülő - harcot indított a híres hamburgeres ellen, mert az megerőszakolja a magyar ábécét. Mártont sérti, hogy a McDonald's CBH-nak nevezi a csirke-bacon-hagyma-szendvicset, pedig a csirke szó cs-vel kezdődik. Engem aztán nem zavarnak…..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
tibszi 2009.08.01 16:53:50
Amerika, Kanada és Franciaország után szombat óta a német melegeknek is van tévécsatornája. A Timm férfinevet viselő adó az Astra Digital távközlési műhold segítségével az egész országban fogható. A csatornán egyelőre csak napi néhány órában sugároznak műsort, de a…..