Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Dózer

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, egy nagy, kihagyhatatlan lehetőség merült föl a közelmúltban. Zsolt atyám úgy határozott, hogy hivatalos honlapomnak célszerűbb lenne egy blogot kinevezni. Igen, ez így igaz. És eme blog nemes adminisztrátorai: Lord Dört, Lord Dózer és Lord Bikespider…..
Ezt ma alkottam, de csak mert dört hangulatba vótam.Remélem értékelhető :)(szegény hóember, remélem az én dombjaimra épített nem egy sütőben leli halálát)..
"Brrrrrrrr..... " - Ez volt az első hangfajta ami elhagyta földrajzilag nem lelhető szájam szegélyét... ugyanis a többi fele még egybe volt fagyva a mai fagyos reggelen. A rajtam felejtett (??) 1,5 literes vizespalackok alján még javában szilárd állapotban leledző alapjában…..
Szóval a mai nap nem történt semmi érdekesség, csak a szokásos csonttörések, bicajlopások, mentők és rendőrök megjelenése, illetve egy teltkarcsú asszony macska általi fára felfuttatása... Szóval minthogy a mai napom tömör unalom volt, így gondolkodtam. Mert hát hiszen mi…..
Igen, kedves és mélyen tisztelt kultúrált dörtöseim/olvasóim, ma hajnalban atyám feltöltötte régóta várt honlapomat az 51. születési napfordulómra! Ezzel meg is alapozta a mai hangulatomat, és egy nagy mosollyal az arcomon vágtam neki ennek az amugy szürkének induló…..
Mostmár teljes bizonyosságot nyert! Előkerült a lelet!... Ugye én megmondtam?! De kezdjük a legelején kedves olvasóim, nem akarom, hogy elveszítsétek a fonalat.Kedves, bölcs, jóravaló, tisztelendő, ... (sorolhatnám még, de nem lenne elég eme rövidke bejegyzés) szóval Zsolt atyám…..
Egyszerűen érzem.. Ez az émelygés, mely már hetek óta kínoz... Tulajdonképpen talán második buckám létrejöttekor (nevezzük nevén, szépészeti sebészeti beavatkozásomkor) kezdtem el benne igazán hinni, és tessék.Biztosan ti is - tapasztalt olvasóim - éreztétek már e szűnni…..
A minap értesültem eme nagyszerű hírről, melyet veletek is megszeretnék osztani, kedves és hűséges olvasóim, használóim. Nem megerősített pletykák szerint Pityu a sarki kocsma főállású pult- és korsótartója úgy hallotta Rozi nevű, kisnyugdíjas bnőjétől, aki egy meg nem…..
Valamikor 2008 őszén jöttem létre a Pók utcai lakótelepen. Atyám Zsolti mester - kiszuperált ex-dörtös -, eleinte egyedül látott a megépítésemhez, de hamar megszépültem, felcseperedtem hála az odaadó építés közben becsatlakozó segítségnek, külön kiemelném testvéremmé…..