Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chilling

1 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első kottám a tavasz jegyében : pompázzanak a rózsaszínek! Nem táplálok semmilyen különös érzést a céklákkal szemben, amolyan semleges holmi. Viszont ha a színekről gondolkozom, zavarba ejt ez a zöldség. Merthogyugyanis: bordó…..
chilling 2011.03.24 11:00:14
A World Wide Fred cuccaival már számtalanszor találkozhattatok a blogon, felhasznalo bloggerina mellett az én nagy kedvenceim is az ott található vicces, és néha haszontalan, ámde a mindennapi élethez nélkülözhetetlen tárgyak tömkelege. Jelenlegi találatomért, ha ajándékba…..
ágy - asztal - tv Nagyablak-para 2011.03.09 09:55:00
Meghalnék azért, hogy hatalmas ablakai legyenek az álomháznak, ahol szívesen élnék. De állandóan azon paráznék, hogy bárki beláthat (és meglássa, amint éppen... /a mondatod fejezd be a saját belátnak-paráddal/...). Ha pedig függönyök kerülnének fel, úgy már nem az igazi.…..
A Moly.hu könyves közösségi oldal felkérésére - ahol új rovatként különböző tematikájú blogok írnak saját profiljukba vágó könyvekről -, könyvajánlást írunk Nektek időről-időre, csak úgy és annyit, ahogy az egyik anya a másiknak ajánlana egy mesekönyvet az oviban,…..
Ma azon a villamoson, amin utaztam, a villamosvezetô elég sokat kommunikált az utasokkal, nem volt fárasztó, tényleg, például ilyeneket mondott egy-egy megállót elhagyva, hogy: "Következik a következő megálló." Tegnap este elkezdtem agyalni azokon az un. garage…..
A már kissé elhasználódott (avagy megunt) padló dekorálására mutatnék ma egy remek ötletet. Kell hozzá egy alapos felmosás, egy csipke-mintájú sablon (nagyobb felület esetén fordítsunk figyelmet a találkozási pontokra, hogy egységes maradjon a nagy minta), egy sûrû, de…..
chilling 2010.07.23 14:37:09
Manzárd Café Rókatetem szőnyeg 2010.05.07 12:05:00
Lehetne szép is, de nem az! Az idei ízléstelenségi verseny top 10-be került alkotása a rókatetem szőnyeg…Én megértem az indíttatást, hogy érzelmeket akarnak kiváltani a tervezők az ellentétek bemutatásával, na de ezt lehet kevésbé visszataszító formában is…Az ember hiába szeretne egy dolgos nap után…..
Share | A múltkori után, gondoltam, borzolom egy kicsit a kedélyeket: "Salgótarjánban eladó a Győzike villa Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező villa világos…..
Share | Utálom a kék-sárga párosítást. Ezt a szinte csak nálunk - és utálom azt a valakit is, aki tömegével dobta be a piacra dekorációs célzattal Vincent van Gogh kék-sárga képeit - rejtélyes módon favorizált dekorációs színkombót. Ebben a felállásban csak egyetlen…..
chilling 2010.04.09 14:30:57
Share | Már most szólok előre, hogy lesz spoilerezés, innentől vessen magára, aki tovább olvas. (de ha nem láttad, irány a videótéka, mert ezt a filmet tényleg érdemes megnézni)   Történetünk főszereplője Amelie Poulain, egy párizsi kis lakásban éli - a…..
chilling 2010.02.23 15:54:42
Kis összefoglalás: A Szomszédok a retró-sztájl újhullámának köszönhetően ma is népszerű magyar teleregény (talán ezt a szót is a sorozattal együtt tanultuk meg), az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Az első rész…..
Ezittaz Mikou Design Studio "Lighthouse Tower"-ként ismert, Rio egyik partközeli szigetére szánt koncepciója. A sok-sok lent ismertetett funkcióval a világító-toronyság urbánus meeting-ponttá, a város egyik ikonikus épületévé nőheti ki magát...  …..
chilling 2010.01.25 21:24:26
Boudoir (fr. budoir), jelentése kis női öltözőszoba, ami néha egyet jelent a gardobe-bal, szerencsésebb esetben maga a Nő hálószobája.   Akár egyedülálló nőként élsz, akár a párodtól külön hálószobában (különösen olyan pároknál, ahol az egyikük vagy…..
Apád nem volt üveges! Ooops 2010.01.08 19:35:00
Csak óvatosan a régi, izgalmas kirakatú boltocskákkal...:)   Alma.   Írta és rendezte: Rodrigo Blaas Zene: Mastretta Art Director: Alfonso Blaas  Alma from Rodrigo Blaas on Vimeo...
Kb. egy éve grandiózus ötlet pattant ki az agyamból: végiglátogatom a magyar kortárs üvegműveseket, és mindenkivel készítek egy amolyan interjúfélét.   Nyelvem kidugva a nagy erőlködésben összeírogattam nem szokványos kérdéseimet, ahol -a teljesség igénye…..
Ígértem, hogy lesz egy útibeszámolószerűség Amszterdamról, de gondoltam, az utolsó fless szóljon inkább a hotelről, ahol megszálltam, simán megér egy misét. Ha arra jártok (akár most, Karácsony idején vagy szilveszterezni), és odavagytok a dizájnbútorokért, csak ajánlani…..
Mikor először láttam ezt a sorozatot egy kínai weboldalon, azt hittem, na... a manapság újra felkapott vámpír-franchise egy újabb kiegészítőit látom... remekül beleillett az eddig magamban összeollózott, folyamatosan ápdételt, élvhajhász, fetisiszta vámpír-világhoz...…..
chilling 2009.12.01 12:50:07
A Burger King a feláldozott barátokért hamburgert ígérő akciójával már megmutatta, hogyan lehet a facebookon jó kampányt csinálni, de az Ikea legutóbbi ötlete is megér egy bejegyzést. A Malmőben nyíló új áruházuknak szerettek volna egy kis hírverést csapni a közösségi…..
chilling 2009.11.25 22:08:35
Apád nem volt üveges! Doors of M. 2009.11.04 11:05:00
Volt már szó róla, mennyire fontos egy lakás esetében az ántré és a gudbáj, vagyis az előszoba fílingje. Megtisztelő felkérést kaptam két ajtóbetét elkészítésére (ha bárkinek van hasonló késztetése, kérem, ne fogja vissza magát :), melyek miután elfoglalták helyüket…..
A stockholmi építésziroda, a Wilhelmson Arkitekter tervezte ezt a két apartmanházat, ahol - mint a képeken is látható - az ablakok olyanok, mintha aranykeretes képek lennének.   Professzor Anders Wilhelmson dizájnja a páratlanul kies környezetben (a házak…..
Először is egy, a Designpumpáról ellopott, és némileg testreszabott szöveget erőszakolnék be ide: (lécci, ne pereljetek be! de annyira tetszett, és én magam sem fogalmazhattam volna pontosabban)   "Helyrehozhatatlan, erkölcsileg védhetetlen hibát követtem…..
Aki szeret főzni, az szereti ezt szép és minőségi edényekben tenni és a legjobb kanállal kavargatni. Ráadásul az sem mindegy, hogy a konyhában a fekete-fehér, mindenhol kapható edényekben tároljuk a fűszereket, vagy dezájnos, színes dobozokban. A Kookta pont ezt ajánlja,…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Figyeljék a kezemet, mert csalok... akkor ezt most görgetem itt... igeeen... ezt itt a csipesszel kihúzom... meg ezt is... lógatom... meg kihúzom ezt meg ezt.... megint lógatom, forgatom...megigazítom itt egy kicsit... aztán a végén elcsippentem... kicsit igazítok rajta és…..
chilling 2009.09.30 10:32:28
Az üvegművészeti alkotásokban az fog meg, ahogy egy képlékeny, áttetsző anyagból - sok-sok befektetett energiával és szakmai tudással - a szépség legkülönbözőbb alakjait képesek megmutatni...   ...ellessük a természettől, amit képesek vagyunk...de…..