Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Dört

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van még egy csemege a hidegben otthon tanácstalanul a gép előtt ülő és unatkozó dörtösöknek, mert ugye állítólag elsősorban fejben kell lejátszani a trükköket... itt a link ha valakinek nem menne a hibátlanul beépített…..
Ehhez a bloghoz is szerencsém volt már egy pár napja és azóta nézem és figyelem és egyre jobb komolyan mondom nagyon érdekes a téma és csak egy kicsit néha olyan furcsa maga a szerkesztési mód de nekem nagyon tetszik nincs nagy hibája inkább furcsa de egyedi.Én mindenre 5 öst…..
Mióta ez a blog él és rajta keresztül megosztom mély, olykor gyötrő gondolataimat a külvilággal, még egyszer se számoltam be a dörtről, mint sportról. Aki járatos a témában érti, hogy mi az, ami az odalra kerül, de azok számára, akik nem érintettek a 21. század…..
Mr. Dört 2008.11.02 18:42:30
Egyik szép nap arra lettem figyelmes, hogy Pici-dörtös a lankáim mellett valamit írt. Megkérdeztem (mert már vagyunk olyan jó kapcsolatban, hogy megszólítsam, és megjegyezném, hogy egy homokdomb nem sokakat tüntet ki ezzel...), hogy miért nem állatkodik, vagy vadul és zúzza szét…..
Bár megfogadtam BikeSpider javaslatára, hogy egy ideig pihenek, de ezt nem hagyhatom ki. Ebben a szent percben értesültem róla, hogy kész az első igazi DÖRT-VIDEÓ!!! Bár még vágatlan, de jellegzetes rock zenét már alászerkeztett Jóatyám pontosan kiszámított befejezéssel, ahogy az…..
Végre új kép készült rólam. Remélem elnyeri mindenki tetszését. Kattintsatok a "tovább" gombra ha meg akarjátok tekinteni ezt a tökéletes képkompozíciót. >> ___________________888888888888888888888888 >> _______________8888ooo8888888888888888888888888…..
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@,,,,,,,,,,,,@@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@,,,,,,,,,,,,,,,,,,,@@@@@@@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,@@@@@@@@@@@@@…..
Én Istenem, jó Istenem,lecsukódik már a szemem.De a tiéd nyitva atyám,amíg alszom vigyázz reám.Vigyázz kedves Kis Dörtösre,meg a többi eszeveszettre,az egereket meg tartsd távol,mert félek az esti bagolykakitól.Méltatlan "rider"-t rám ne engedj,mert beszennyezi…..
Valamikor 2008 őszén jöttem létre a Pók utcai lakótelepen. Atyám Zsolti mester - kiszuperált ex-dörtös -, eleinte egyedül látott a megépítésemhez, de hamar megszépültem, felcseperedtem hála az odaadó építés közben becsatlakozó segítségnek, külön kiemelném testvéremmé…..