Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika Viking

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Terhesség, vagy még sem? 2011.10.09 08:57:00
Kedves Olvasók! Már 15 hónapos volt a kisfiunk és úgy gondoltuk párommal, lassan ideje, hogy jöjjön a kistesó. Nem erőltettük a dolgot, nem akartam azon agyalni folyton, hogy összejön-e, csak rábíztuk magunkat ismét a természetre. Sajnos a következő hónapba is megjött. Nem…..
Barlanglakás hirdetéséről már volt szó, meg olyan eladó házról is, amelyiknek a pincéjéből eredt a Mogyoródi-patak, de ez most itt kettő az egyben. Egy telek kis házzal, amely alatt egy barlang van, egyik oldalról pedig egy patak határolja. (Vagy több oldalról is? A szöveg kissé…..
Erika Viking 2011.07.24 17:49:08
Egy komment az előző posztomhoz: Nem értem miért nem tudjátok, ti liberálisok megérteni a homoszexualitást ellenzők érveit. Én nyugodtan beszélhetek a nemzeti radikálisok nevében, és meg is fogalmazhatom az érveinket a homoszexuálisok ellen. Azért ítéljük el őket, mert mi büszkék vagyunk a…..
Erika Viking 2011.06.20 22:56:14
Erika Viking 2011.06.20 22:56:58
@Erika Viking:
vagy inkább vöjjél te
Erika Viking 2011.06.20 23:02:06
@Elpattant egy húr:
de csak ha nincs rajtad nyoknyi
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
Sipos Péter blogja Fogják meg! 2011.06.19 15:20:00
Értetlenül nézem a melegekkel szembeni gyilkos indulatokat. Elfogadom, hogy  egy csókolódzó meleg pár látványa egyeseknek zavarba ejtő lehet, de úgy tudom, hogy a smárolók bámulása amúgy is illetlenség, tehát a kérdés egyszerűen megoldható a fej elfordításával. (Csak…..
zoli voltam Lakást vegyenek! 2011.03.03 09:20:00
Árulom. Jelenleg 12 ingatlanközvetítővel szerződtem le - söréttel lövök, aki csak felhívott, mindnek aláírtam, pörgessék, hátha elmegy.De gyerekek, ezek között van néha extrán hülye is. Tegnap is csörög a telefonom, felveszem, hallózok, és már hadarja is  számon…..
Gyerekszoba Karácsonyi kiszúrás 2010.12.16 12:15:00
Senki nem szúr ki senkivel sem Karácsonykor, természetesen nem erről szól a poszt, hanem a kötelező - Cyr kollegina épp tegnap beszélt rá, hogy idén is süssek - mézeskalács kiszúró-formákról. Ahogy azt megszokhattátok, most sem a szokványos és mindenki által jól ismert…..
Szemétkednek az üdülési csekkel a debreceni termálfürdő pénztáránál, ami levélírásra gerjesztette Évát. De nem csak ott megy a piszkálódás. Levélírónk egyszerűen nem érti, mi értelme van, hogy a gyereknek csak akkor vehet valamit a szülő a kicsi nevére szóló üdülési…..
Erika Viking 2010.12.09 13:42:13
@Eric_Cartman:

a férje semmit, azt írta, hogy egyedül neveli két gyermekét
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
Erika Viking 2010.10.26 17:42:51
@gyvy: Értem én, mint azt a kommentem elején írtam, és nagyon bunkónak gondolom a sofőrt, viszont a háttere (mármint hogy -állítólag - ki van írva buszra, hogy a sofőr nem köteles visszaadni) szerintem ugyanennyire gáz. Már a taxikban is van mobil kártyalehúzó, szerintem a buszokban is elférne.
Erika Viking 2010.10.26 17:55:19
@hagyma: néha a készpénzes fizetés tart hosszabb ideig, mint szokott, mert az ügyfél nem találja a pénztárcát, aztán a pénzt, aztán sötét van, és nem látja a pénzt, aztán elfelejti, hogy mennyit is kell fizetni, aztán elfelejti, hogy mennyit adott már, szóval ez nem érv :)
kártyával is lehet sokat mókolni, ha valaki béna, de azért nem ez az általános. valószínűleg a volános sofőrök is képesek lennének megtanulni
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Erika Viking 2010.10.19 13:32:15
@dr poljakov:
pontosan! ha a felszolgálási díj a munka megfizetésére szolgál, akkor azt számolják, hogy hányszor és milyen nehéz cuccokat kell szegény rabszolgának kicipelnie az asztalhoz. a tányéron lebzse3lő kaja árának a munkához semmi köze
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..
Erika Viking 2010.10.07 12:11:48
@szöszibaba:

azért az, hogy sem te, sem édesapád nem lett lelkibeteg a kórházi születéstől, az nem jelenti azt, hogy másnak sem lesz baja belőle. az apás szülés ugyanez, egy csomóan nem akarják, mások igen, nem lehetne ezt egyszerűen tiszteletben tartani?

az az érvelés, hogy most Mo. nem alkalmas az otthonszülésre, szerintem szintén sántít: napokig szó van arról, hogy GÁ mit hogyan mikor rontott el, de az otthonszülés biztonságosabbá tétele egy tapodtat sem haladt előre. ha a születés normális volta nem az ország jövőjét szolgálja, akkor mi?

@nem tudom, ki írt az inkontinenciáról:

az, hogy az inkontinencia vállalható, ha ez az egészséges gyerek ára, az nyilván igaz, de ha azért pisilsz be 30 évesen, mert az orvosod rutinból szétkaszabol, mert eszébe sincs figyelembe venni, hogy mit akasz, az nagyon gáz! mellesleg a felesleges beavatkozások és azok hatásai is rengetegbe kerülnek az országnak, viszont SENKINEK nem lesz jobb tőle
Erika Viking 2010.10.07 20:46:08
@pamocsnyik:
nem vagyok a drágaságod, viszont engem meg ő cseszett el. ha két gyermeket szültél nála, akkor feltételezem, hogy ő volt a fogadott orvosod, és fizettél neki. fantasztikus, hogy odafigyelt rád, össze ne szarjam magam a meghatottságtól!

én sajnos csak az ügyeleti idejében estem be, nem volt ott az én orvosom, ő meg saaajnos nem ért rá azokkal foglalkozni, akiktől nem volt biztos a pénz. nagggyon etikus!
Erika Viking 2010.10.07 20:48:01
@pamocsnyik:
ja, és alapos, valamint gondos. nem csoda, hogy köztitszteletnek örvend!
Na, akkor tegyük fel, hogy egy afrikai, vagy latin-amerikai országban, esetleg valami kis távoli óceániai szigeten úgy dönt a parlament, hogy ezentúl a helyi kultúrának, hagyománynak és éghajlatnak megfelelően mindenki köteles anyaszült meztelenül járni.- Nincs abban semmi –…..
Erika Viking 2010.07.16 21:41:09
@Ratius:

A burka valóban a nők elnyomásának jelképe és eszköze. Azt mondod, hogy a problémát kell megoldani, nem a tünetet. Ezt hogy tervezed? Felháborító, hogy törvényileg beleszólnak abba, hogy ki mit visel, viszont hozzanak törvényt arról, hogy hogyan bánjanak a nőkkel? Azért az sokkal inkább kötődik a saját kultúrájukhoz, ebbe beleszólni sokkal durvább beavatkozás!
Vagy törvénnyel ezt nem szabad szabályozni, mert jaj szegények, csak megmondjuk nekik szelíden, hogy vegyék már emberszámba a nőket is?
Azért ez a probléma elég durva ám, a népesség fele nő, akik abban a kultúrában el vannak nyomva, meg vannak nyomorítva. Erről hallottál már, ugye?
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, most úgy döntöttem megteszem. Okulásként annak, aki olvassa! Talán az elmúlt évek során már sikerült tárgyilagosan, érzelmektől mentesen letisztázni a történteket, ha meg mégsem, akkor elnézést kérek, de…..
Erika Viking 2010.07.16 16:15:05
érdekes ez a vita!
mi akkor mentünk lombikozni, amikor már mindennek utánanéztünk (elméletben), több centrumot is felkerestünk, és kiválasztottuk azt, amelyik számunkra a legjobbnak tűnt. mondjuk elsőre össze is jött, de treníroztuk magunkat a kudarcra is

@Mária néni:

nekem nem volt fájdalmas a procedúra, és mindenképpen a férjemtől akartam gyereket, nem éreztem úgy, hogy az ő önzése miatt kell "szenvednem". ha gyereket akarsz, akkor akarod és kész. lehet, hogy pár próbálkozás után az örökbefogadás mellett döntöttünk volna, szerencsére nem kellett
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Az ember ül egy szégyenteljes meccs után (már nem szurkolok a spanyoloknak, bár még javíhatnak, ha a potugálokat kiütik, de így nem fog menni) a barátaival a tévé előtt, előkerül a kártya, legyen valami zene. A lényeg, ne énekeljenek benne. Felhangzik Bartók Béla egyik…..
A T-s naiv ügyfél a fájdalmas tarifaváltásról csak az aktus után 28 nappal értesült, egy papír alapú levélből. Szerinte a szogláltatója minden nyavajáról küld sms-t, csak a lényeges dolgokról nem, például arról hogy miért egy olyan előfizetési módra változtatták az…..
Édesanyám szerint nagyon rumlis csecsemő voltam: kevés alvás, sok hányás, folyamatos sírás. (Egyetemista koromra aztán a bőgést sikerült elhagynom...) Ebből kiindulva van egy olyan elméletem, hogy a saját gyerekkori rívásommal sikerült túladagolnom önmagam,…..
Úgy képzelem, hogy ezt szinte minden Homár-olvasó látta az Index címlapján, de ha valaki még nem, akkor hadd okozzak meglepetést: a nap legkeményebb sztorija az, hogy az égő kaposvári irodaház mentésén dolgozó önkéntes tűzoltók autóira az akció közben Mikulás-csomagot raktak…..
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
 3x pakoltam össze cuccait,de mindig visszasírta magát Egy közösségi portálon akadta rám…elolvasta az írásaimat,majd elkezdett reagálni…jöttek mentek az üzenetek,melyben többnyire az önmagával való küzdelmét ecsetelgette,ugyanis éppen „kilábaló…..
Tavaly a K&H Bank átállt egy új rendszerre, ezért Annatarnak új számlát kellett nyitnia. Miután ez megtörtént, az ígért 1 hét helyett a szerződés engedélyezése közel 1 évig tartott, de most végre Annatar is aláírhatta és még netbankot is kapott mellé. A dolog ott…..