Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
elli 2012.03.05 16:04:42
@vasgyuszi: pont a Mo kampány miatt nem engedte a hugom a médiába kerülést. Megtette a panaszt az ombudsmannak, szerintem ez is közre játszott az álláspontja ilyen "gyors " (?) kialakításában.
Viszont megkérdőjelezte a hugomban a mostani kormány Eu-s integráció iránti törekvését. Pedig az egész családunk politikai beállítottsága szigorúan jobb közép keresztény.
Amúgy a lengyel sajtóban elég nagy visszhangja volt a dolognak és szerintem a lengyel-magyar viszonyra is rá fogja nyomni a bélyegét./A sógornak kiemelkedő szerepe volt a Kaczynski tesvérek vezetése alatt felszámolt gazdasági és politikai korrupció megszüntetésében./@navan: Ők ugy vannak a dologgal , hogy nem nagyembörök , hanem sima , az unió és Európa polgárainak érdekeiért dolgozó emberek./ lásd kék rendszám/. DDDDDD@Shadowbull: Szerintem át küldöm
Olvasónk, az utikalauz.hu főszerkesztője küldte az alábbi filmet, ami a kétkerekű rendőrnek az Új Rend szerint száz rugójába fájna, ha lenne igazság a földön. Ezt küldte mellé: Hello! A múltkor írtál a veszprémi kameráról, ami figyeli a piroson áthajtókat. Videóra…..