Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.o.v.i.e.t

0 bejegyzést írt és 625 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
Emlékeznek még a magyar stuntriderre, aki a jégen csinálta mutatványait? Arra a srácra, aki felszívta magát az egykerekezést hiányoló olvasói kommentek miatt, ezért újabb filmet forgatott, melyben a tükörjégen tartotta levegőben a Honda CBR600F elejét? Most itt a…..
Lejtőn megállni, úgy hagyni az autót - a tapasztalat azt mutatja, hogy ezt azért tényleg szinte mindenki tudja, a múltkori, rögzítőfékes videónk tehát már-már trivialitásnak volt mondható. Ez alkalommal érzékenyebb témát veszünk elő - olyan témakört, amiben láthatóan…..
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
s.o.v.i.e.t 2011.07.06 14:11:39
Nem született mindenki gázfröccsel a lába alatt. Sőt, lefogadom, mindenki átélte egyszer a kétszer egymás utáni lefulladás élményét, amikor először kóstolgatta bal lábbal a kuplungpedált. Aki már nem emlékszik rá, nyugodtan tenyereljen a vissza gombra, ez a poszt nem neki…..
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Nem akarok senkit sem a bűnbe csábítani. De ha már felvetted, csináld ésszel, nem? Mai cikkünk blogposztja...
s.o.v.i.e.t 2011.06.29 11:32:44
@HakapesziM: majdnem jó a gondolat! elvérzik annál a fontos részletnél, hogy rengeteg baromarcú fel sem tudja mérni reálisan a képességeit. ültem már ilyen mellett és el is szálltunk 150-nel az egyenesben... pedig szentül meg volt győződve, hogy ha kapott jogsit akkor nyilván vezetni is tudnia kell..
s.o.v.i.e.t 2011.06.29 14:29:02
@biohazard: ha indexet használó kocsit látok, mindjárt több dologra is gondolok. ha francia a kocsi, akkor meghibásodásra (egy hete: renault clio: fékezésre a jobb indexe vilant fel, indexeléskor pedig a féklámpája és az elakadásjelzője).
ha nem francia kocsi, akkor azonnal arra gondolok, hogy valamikor kitette valahogy és úgy maradt.
ritkább esetben meglepődve tapasztalom, hogy valóban arra kanyarodik, amerre a könyörgője villódzik, de az esetek többségében nem értem, hogy előtte miért kacsáztatja a kocsit a sávban az ellenkező irányba..

viszont amikor előttem megy valaki és fékezve a sáv bal oldalára húzódik szorosan a nyanyavezető szaggatott fehérhez, akkor vágom, hogy jobbról szabad elhaladni mellette, mert úri emberrel van dologom, aki következetesen vezet. :))) ha mégsem, akkor meg biztosítózunk kicsit :)) de ilyen még nem volt szerencsére.
s.o.v.i.e.t 2011.06.29 19:58:42
@esef: most nem kifejezetten arra gondoltam, hogy melyik nemzet autója a csúcs. a francia kocsik híresek az elektronikai hibákról, illetve a széthulló anyagokról (folyósodó műszerfal, lehajtható támlák lötyögése,..). az egy tök véletlen egybeesés, hogy ha Francia rendszámos kocsit látok, akkor inkább megállok egy kávét inni valahol, hogy menjen minél messzebb.. istencsapásai a francia emberek a közutakon :)))

kérdésedre válaszoljak: egyetlen isteni autóm volt. egy 2107-es lada. azóta minden kocsival csak a baj van. annak egyetlen baja az volt, hogy viszonylag kevés benzint termelt, cserében viszont eleget fogyasztott :))) na aaaaaz még kocsi volt ;) az összes többi csak imitálja
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
s.o.v.i.e.t 2010.11.21 23:36:12
galeria.totalcar.hu/kozelet/2010/11/19/lagymanyosi_hid_behajtani_tilos/?current_image_num=7&image_size=l

az 1,2t még megadom, de a 3-nak a valószínűsége épp akkora, minthogy szemből a Nemzeti átúszik budai oldalra
s.o.v.i.e.t 2010.11.21 23:54:28
@gabor78787: welcome!
így van az, hogy te szólsz hozzá és nem rólad írnak.
aki meg a képeket feliratozta, annak javaslom figyelmébe a vérző orrú szőke nő esetét, akinek előtte már 3 alkalommal elmondták...
s.o.v.i.e.t 2010.11.22 00:17:36
@Jankove: a honpógár ott repesszen 30-cal. vagy tegye tele 3 kilóért a vasat blokkoló kütyüvel Ibinél és gazdagon dudálva 2 öblös gázfröccsel driftelje le a camera szélit
 „Így borotválkozom késsel én” videókkal YouTube-ot lehet rekeszteni. Ezek úgy filmes kivitelezésükben, mint borotválkozási módszertanukban igencsak különböző minőségűek, én pedig szándékosan nem is fárasztalak benneteket ilyenekkel. Ezt itt most azért…..
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
s.o.v.i.e.t 2010.10.21 10:18:08
@GG81: természetesen a családdal megtéríttetném a keletkező lőszerkárt, illetve a lelki traumát, mert nem szeretek ölni. mert magas fokú illetlenség lepuffantai valakit. én meg nem vagyok olyan :)
s.o.v.i.e.t 2010.10.21 10:49:49
@tocibacsi: welcome haver! de akkor a szar ügy labdát így visszadobnám:)
esetedben az a baj szerintem, hogy a kiérkező rendőr nem is ért a szakmájához és nem is akar dolgozni. én ebben a helyzetben azt mondom, hogy ha másodszor, indokolatlanul bebaszta a féket, akkor ő a hibás. ha indexelt volna jobbra és besorolva leáll, és úgy mész bele, akkor a tiéd. de ha mindenféle irányjelzés nélkül bekúrja a padlót? olyat nem ismer a KRESZ, hogy valamikor régebben történt valami döbbenetes és megrémültem és rá 12-25 másodpercre, vagy 3 hétre belém áll a para és lerongálom a mögöttem jövőket az ő biztosítási számlájukra.
szerintem kár, hogy megadtad neki a betétlapot.
én még gondolkodom, hogy megnézzem a javítási jegyzőkönyvét a nőnek és beintsek a biztosítónak. mert kerek perec le lett írva okosan, hogy fénysérülés sem látszik. :)
Checkpoint Charlie Csernobil van! 2010.10.06 11:35:00
A hypo 12-es PH-értékkel rendelkezik, a zaggyal elöntött falvak mintái szerint a trutymónak 13-as PH-ja van. A 13-as PH nem éget, nem mar, hanem folyósít. Belerakod az ujjadat és az lecsöpög a kezedről. A kifolyt anyag emellett radioaktív is. Az EU-s határértékeket ugyan nem lépi…..
Mikor bementem ma reggel a közelebbről meg nem nevezett téglagyárba, ahol a napi nyolc órámat szoktam elüldögélni, már benn volt a postaládámban a céges hírlevél a kolontári ökológiai katasztrófáról. Na mondom fasza, megmondják a sok rabszolgának, hogyan lehet segíteni…..
s.o.v.i.e.t 2010.10.07 08:11:30
@ninimimi:
na erről én is lemaradtam, pedig valóban érdekesebb! mégis megérte ide jönni. melyik műsorban volt? esetleg valami írásos formában van linked? elolvasnám. köszi előre is!
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Nem tudom eldönteni, kéne-e. Vezetni egész jó lehet, de ha birtokolnám, csak éjjel mernék közlekedni vele, napszemüvegben. Mert mint minden túlfényezett kultautóhoz, ehhez is olyan szitokszavak tapadnak, mint péniszhosszabbító, pótcselekvés, striciautó és még sorolhatnám. Pedig…..
Úgy érezzük, hogy a világbajnokság egyre inkább állatkertre hasonlít. Az előző meccsen Korea Tigriseivel labdáztunk egy felejthetőt, most meg a Sasok, sőt Szupersasok fognak velünk focizni. Majd jól meg is nézzük, hogy tollas-e a hátuk a fekete fiúknak. Láttak már sast szaladni?…..
Mivel tegnap csak új off topicot kaptatok, valódi, érdekes posztot galád módon viszont nem tettem ki. Cserébe most a szokásosnál korábban olvashattok egyet, amit Tibor küldött, szemléltetve az igazságos és egyenlő mértékű bírságolási gyakorlatot, vagyis ennek hiányát. És a…..
s.o.v.i.e.t 2010.06.16 11:39:25
@naat2: semmi gond! nem visszamenőleges hatállyal büntettek. amint be tudod bizonyítani hitelt érdemlően, hogy te korábban ott álltál és azóta sem gyalog, sem pedig más módon nem mozogtál a környéken, hogy észlelhetted volna a változást, azonnal vissza jár a pénzed.

amúgy az ötlet jó! legközelebb azt fogom mondani bármilyen bírság kiszabásakor, hogy én még amikor bejöttem a Vereckei hágón, akkor nem volt sem sebességkorlátozás, sem megállni tilos. nemhogy egyirányú utca nem volt, de még utca sem nagyon. azóta nem nyitottam ki a szemem. így nem tudhatok semmiféle változásról. Vissza a pénzemet!!!!!!! :))
s.o.v.i.e.t 2010.06.16 11:47:23
@Taligamajom:
szétdobom a 3 niga közt a cehhet. közben elkérem az asszonytól is a pénzt. azt meg elkurvázom valahol. persze tilosban parkolok. aztán meg jövök ide bömbölni, mert megbüntettek és empátiát várok korrektül:))
masszázsblog Bekaphatod, köcsög! 2010.06.10 11:25:00
A Borsban van egy társrovat a kurváknak és van egy masszázsrovat.Masszázst akartam, innen választottam.Egészségszalont találtam, azt mondták, az, úgy is nézett ki.Masszőrcsaj jő, fehér köpeny, krémek, olajok, illat, Buddha.Van-e valami egészségi problémája?Jól indul.Rosszul…..
anonim [szexfüggők] 3 in 1 2010.06.03 07:02:00
Meztelenül ülök a konyhapadlón, lábaim előre nyújtva, hátam a falnak támasztom. A konyhakő hideg, golyóim egészen összementek tőle. Ő a hűtő előtt áll, szintén pucér, mellbimbói kacéran merednek előre. Néhány perccel ezelőtt a seggében és a pinájában egy duplaágú…..
A dysthymia.blog.hu gazdijától kaptuk a következő írást:A történet talán 6 éve játszódott. Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz. Ő is teljes névvel hirdetett (és persze arccal - pixeles fejű lányokhoz elvből nem megyek), de mivel…..
  Picit furcsa ez a rendőrautó. Ja, hogy ez valami biztonsági szolgálat! Nyilván véletlen, hogy széles, ferde kék sáv van az oldalán, fehér felirattal. A motorházfedél elején is van egy kék sáv, de ez tényleg csak a vak végzet műve lehet. Hogy ilyet szabad? Akkor én is…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
s.o.v.i.e.t 2010.01.14 17:18:35
@-Gabi-: bele. ujjat megnyalva, mély odaadással. oszt Bonoék meg addig énekelnék a The Sweetest Thing-et.. de halkan!
s.o.v.i.e.t 2010.01.14 18:23:58
@-Gabi-: megbolondultál?:)) ha elektrát mérem és ennyi pénzt beleölök a dologba, akkor nehogy már becsukják a szemüket! ha már fizetek, akkor legalább lássa mindenki!:)) mert ha csak mesélem, de senki nem látta, akkor nem ér semmit az egész.
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
s.o.v.i.e.t 2010.01.14 00:19:49
@A nick már létezik:

3 utas 300, vagy 300/utas?

én is gondolkodom, hogy pótos ifával kiállok erre a bizniszre. felveszem a piroshetes útvonalát és a tábláját, meghosszabbítom cinkotáig, meg amarra meg hűvösvölgyig.. ott kiszáll, aki arra megy.. aztán megteremtem a bizalmat és egy esti kanyart meg kiviszek valahova a balkánra és darabokban szállnak le. estére szerzek egy vöröskeresztet és egy megkülönböztetőt. végül is egészségügy..:))))) de tudom. etikátlan fizettetni azzal az utassal viteldíjat, akinek utána 30-200 kilométerenként eladom 1-1 szervét. így ezen még gondolkodom. lehet, hogy elengedek belőle 60 vagy akár 80 forintot is és akkor csak 220.
s.o.v.i.e.t 2010.01.14 00:22:57
@hagyma: hát te meg? neked mekkora mindegy a pesti tömegközlekedés??:))))
s.o.v.i.e.t 2010.01.14 00:24:10
@**Anna**:
ha nem takarja az A4-es cél-tábla a dekoltált szilikon látványt, akkor szerintem még autó kategóriát is választhatsz:))