Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Droidfigyelő (törölt)

0 bejegyzést írt és 578 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis! 2002-be kiderül,hogy a férjemnek rossz indulatú gégerákja van.3 év alatt 6x műtötték,természetesen műtétenként 50.000 fizettem a műtétet végző orvosnak.Kapott a férjem sugárkezelést,kemoterápiát,sajnos nem lehetett megmenteni.2005-ben…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.05.10 17:33:42
@karcsibácsi:
A kommentelő nem a halál előtti 5-7 évre gondolt, hanem az utolsó heteire-napjaira. Hány olyan esetről tudunk, amikor a nem haldoklót is leszarták a kórházban - sajnos, sok ilyen van.

Részvétem a posztolónak.
Praxis Rossz mandulát vettek ki 2012.04.27 06:00:00
Tisztelt Praxis Csapat!   Sokat tanakodtam, hogy megírjuk vagy publikáljuk e történetünket, de úgy döntöttem, hogy igen, hogy mással ne forduljon elő, ami velünk.A történet nagyon egyszerűen egy mandulaműtéttel kezdődött.   4 éves lányomat beutalták a Szent Imre…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.04.27 18:28:06
@SusanneF:
Nagyon igazad van! A lelki oldalát a történetnek ez az egy mondat abban a szent pillanatban meg is oldja, amint elhangzik. És ez nem kerül pénzbe...
Praxis A folyosón kellett szülnie 2012.04.09 09:15:00
Tisztelt Praxis blog!   Ne haragudjon senki, hogy hozzaszolok de en Angliaban elek es mindenkit kerek ne szidja a magyar egeszsegugyet(biztos van olyan orszag ahol jobb)de ha valaki szidni akarja akkor jojjon Angliaba es nezze meg itt mi folyik. Sokan elkepednenek. Tenyleg nem minden orvos…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.03.19 21:59:23
Rettentő vicces dolgokat írtok. Akkor tisztázzuk a lényeget:

Puzsér nem azért van ott, hogy okosakat mondjon, vagy hogy mennyire okos rádióműsorokat csinált (kb. 2-en hallgatták, és ebből legalább egyen nem tudják visszaidézni a művek címét, persze, ettől még lehettek nagyon jó kis műsorok), vagy hogy a legjobba versenyzőt juttassa tovább, hanem hogy lájkolják, kattintsák, nézzék, kommenteljék - a produkció kereskedelmi termék, ugyanaz, mint a Tibi csoki, vagy a Sága párizsi. Senkit nem érdekel se Puzsér, se Fáymiki, a lófaszt se érdekli, hogy finganak, böfögnek, makognak-e a zsűritagok, de az már igen, hogy a termék érdekében és a termék kitűzött kommunikációs stratégiájának megfelelően, a célcsoport behozása érdekében finganak és böfögnek-e (mint a versenyzők is). Ha fitymaszűkületet kell megszüntetni a Való Világban, és ezt a gázsiért vállalja György Péter, akkor György Péter fogja széttépni a szűkült fitymákat a mondás mentén, osztjónapot.

Puzsér kiválasztása szubjektív, mint minden a zéletben, és aki kiválasztotta, biztos 5 ezer más szereplőt már castingolt 5 ezer produkcióhoz, tehát tudja, miért választotta. Az én véleményem az, hogy Puzsér szellemesnek hathat vasárnap hajnalban, egy durván értelmiségi, durván piázós éjszaka után, és egy-két bevállalósabb könyvtár-népművelés szakos bölcsészpina, vagy néhány klasszika filológiás vamp akár le is pippantja a gangon két 321-es pia után, és az is biztos, hogy Puzsér simán megnyeri az egy levegővétellel elmondható körmondatok versenyét, de nekem nem tetszik, én nem választottam volna - még szerencse, hogy nem nekem kell ezt a műszart gyártanom.
Fizető zónákban legtöbbször most már mobillal parkolok, és bár ez a rendszer sem lehet tökéletes, de az olyan szerencsétlen helyzet, mint amiről TV is ír, elkerülhető vele. Ettől függetlenül a posztban szereplő hatóságok lehetnének elnézőbbek, ha tényleg csak a jegy hiánya…..
Tisztelt Praxis blog! Sajnos egy nagyon szomorú és egyben dühítő történetet kell megírjak önöknek. Nem most történt, ennek már majdnem két éve, de egyszerűen nem tudom kitörölni az eseményeket tudatomból, ahogy a fájdalmat sem szívemből. Édesapám, aki 72 éves volt, hosszú…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.03.12 16:43:37
@ninimimi:
Mostanában beírom a kommentjeimbe, hogy "hazudik; ne szimuláljon; ha több pénz lenne az egészségügyben, másképp szólna a történet" és hasonló ostobaságokat, amiket minden posztnál tucatjával lehet olvasni.

Majd mindjárt megkapod a magadét, azért meg különösen, hogy azt feszegeted, miért szeretik jobban a betegeket a német kórházakban. Hát azért, mert itthon alacsony a fizetés, és ez mindent megmagyaráz. Ugyanolyan, mint a politikai kommunikációban az emmúttnyóccév.

Ja, és nehogy azt hidd, hogy jobban járnál, ha ügyfél lennél.
Tisztelt Praxis blog!     Szeretném, ha az alábbi történetet közölnék oldalukon. Unokanővérem körülbelül egy éve szült, a szülés viszonylag rendben ment nem volt különösebb probléma. Egy pár hónapja érezte, hogy fáj a hasa, ezért elment kivizsgáltatni, ahol…..
Meglepő cikkre hívták fel a figyelmemet. Vicces, hogy a szerző egy blogon kéri számon a tényfeltáró újságírást, gondolom ennél fontosabb probléma nem is nagyon van már itthon a gasztronómiában. Az írás - gondolom - erre az élménybeszámolómra(!) reflektál, amiben egyébként…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.29 17:35:41
@bikmakk:
Én is olvastam azt a cikket, és mint minden más esetben is, akkor is elsőre az jutott eszembe, hogy kinek az érdeke. Mindig pénzről van szó - vki tolni akarja a boltját/szolgáltatását/áruját. Eddig ok.

Deviszontazonbandedede ácsi! Ugyanis attól, hogy az olajhamisításról PR-ező olajozó a saját cuccát promotálja éppen (az enyém nem hamis, ellentétben a...), még lehet igaza, vagy lehet sok igazság abban, amit mond. Itt már hasznos a jól kifejlett paranoia.

Szerintem simán megkockáztatja bármilyen nagy élelmiszercég, hogy oldószerrel dolgozzon, műanyagokkal ízesítsen, vagy olyan ipari hulladékkal színezzen, amit ha töményen nyelsz le, másnap meghalsz. Szerintem a Monini is alapos, de nem hosszú - kb. 7 másodperc - megfontolás után dönt úgy, hogy ha talpon akar maradni a szőkített olajoktól agyonnyomott tömegpiacon, bele kell önteni az extra szűz olajukba mindazt, amitől olcsóbb lesz.

De az is biztos, hogy van egy olyan bemutató terepük, show birtokuk, ahol egyrészt valóban igazi olivaolajat tudnak előállítani ipari pancs nélkül, és ezzel hitelesítik az egész termelésüket újságírók, bloggerek, a közvélemény előtt, másrészt ahol a prémium terméküket gyártják, és adják el a tömegcikknél 3-szor drágábban.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.29 18:31:49
@bikmakk:
A modern élelmiszeripar minden, MINDEN nagy- és kismúltú vállalata mérgezi a fogyasztóit.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.29 18:35:36
@bikmakk:
mármint az ipar természetéből fakadóan, nem vallási alapon mondom:)
 Peruban az Amazonason lehet hajókázni luxuskörülmények között ezzel a hajóval.(forrás) ..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.29 17:36:55
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.27 20:36:16
@doggfather:
ÖÖÖ, poligráf. Ööö, polifón. Ööö, polip.
Tisztelt blog!   Családunkat szomorú veszteség érte még 2011 júliusában. A blogot körülbelül ezután egy-két hónappal kezdtem el olvasni. Nagyon tanulságos, sokat lehet belőle tanulni és végeredményben a legjobb az benne, hogy a beküldők, akik közé immár én is tartozok,…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.21 15:06:14
@DarthVader:
Lehet, hogy a diszpécsereknek nem kellene arról beszélniük, milyen autót fognak küldeni. Aki nem szakember, úgysem tudja felmérni a jelentőségét, mi, civilek, nem tudjuk, mire van kiképezve a nem orvos mentős. Sőt, akár rosszat is tehetünk azzal, hogy visszautasítjuk. (Ezzel semmiképp nem bűntudatot akarok kelteni a posztolóban!)
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.20 08:49:32
@pulykatojgli:

És ez így van jól, aki rajongó, az érezze jól magát a kedvencei koncertjén.

Bár olyat is láttunk már, hogy valaki nagyon szeret egy bandát, de csalódik. Én így voltam a Whitesnake (nekem) utolsó budapesti koncertjével, 2009 körül. Egyszerűen lelketlen sz.r volt, egyetlen számban sem volt őszinte egyetlen mozdulat sem, érzelem semmi, vokál tutti playback volt, egy közepes ipari produkció volt, nem előadóművészet. Továbbra is szeretem a Whitesnake-t, de az a koncert dühítően a pénzről szólt, és sajnos az is tény, hogy Coverdale már nagyon öreg, és bizony, már nem úgy énekel, mint régen.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.20 08:51:46
@pulykatojgli:
Ja, semi felháborító nincs a playbackben - mármint a felvetésben. Szerinted a Bon Jovi és Def Leppard 60 sávos vokáljai hogyan szólnak a színpadon élőben?
Ha feldobjuk reform, köztársaság, lárifári, ha leesik "karakteres pasi", "konfliktusos csávó" de "nem szűzlány" - ki az? Gyurcsány Ferenc a mai eszével se mondana le 2006 őszén, a pártok körüli gyanús pénzügyek miatt tiszta a lelkiismerete,…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.13 12:33:57
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Mindig mindenki elfelejti, hogy miután a politikus is ember (vagy erősen annak látszó tárgy), van neki pszichéje, annak pedig erős kihatása a tulajdonos működésére. Szerintem itt abszolút nem demokrácia-értelmezésről van szó, hanem személyiségről. Ő ilyen, szerinte neki nem kellett volna lemondania, mert azért annál egy kicsit jobban szereti Gyurcsány Ferencet. És ez elgondolkodtató a jövőre nézve - Gyurcsány újra miniszterelnök, hű, ijesztő gondolat...

A másikban egyetértek. Hogy erre miért nem szállt rá az ellenzék, teljesen felfoghatatlan. Impotens társaság.
ProgBlog A leghazugabb mondat 2012.02.07 20:54:00
Ma és holnap bizonyára mindenki, aki politikával-politológiával foglalkozik, rá fog cuppanni orbán évértékelőjére: vesézik, elemzik és elvesznek a részletekben… Azonban az egész beszéd nem ér annyit, hogy érdemes legyen megpróbálni azt összevetni a…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.08 11:19:44
@tollas:
Igaz. És mire mentünk nagyarcú, mindenért másokat okoló, továbbá gyáván, utólag tekeregve-makogva magyarázkodó, nem-is-úgy-gondoltuk nemzetként? Exkomcsi, most nagynemzeti vezetőink bebizonyították, hogy ez se működik, csak az a baj, hogy a kapott sallereket mi fizetjük ki. Te is, barátom.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.08 11:23:15
@STX Joe:
"Annyira tehát nem dolgozunk rosszul, mint amennyire rossz a fizetés."

Vagyis ha jobb lesz a fizetés, majd jobban dolgozunk?:)))))))))))
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Kutatni jó, felfedezni még jobb. Soha nem feledem, amikor nagyapámék poros, tolnai padlásán retkes zsákokat bontogattam, húsz-harmincéves Autó-Motorok után kutatva. Van, aki hozzám hasonlóan csak gyermekként régészkedett, de akad, aki felnőttként is átélheti a csodás…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.06 21:41:30
@fogash:
A Földközi-tenger elég szar hely volt a szövetségeseknek 41-ben. Olasz, német tengeralattjárók mindenhol, felszíni hajók, repülőgépek stb. Így se jártak jobban, de próba, szerencse.
Fékszárny In Memoriam Malév 1. 2012.02.04 16:34:00
Ti írtátok a Malévről: 1. Ami ma (vagy inkább már tegnap) történt a Malévval az egy rémséges folyamat vége. Növendékként láttam, ahogyan a pénztelenség fojtogatja kis repülőklubunkat, és ahogyan fogynak a sporttársak, mert már nem tudják megengedni maguknak a repülést.…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.06 21:20:23
@légifotós: "A MALÉV bedőlését pedig a privatizáció indította el. Nem kell büntetőjogásznak lenni ahhoz, hogy az ember felfogja ésszel, hogy ha egy "szárazon" 60 milliárdot érő céget eladnak 160 millióért, az bűncselekmény."

Egyszerű lenne, de sajnos, nem. A Malév bedőlése 25 évvel ezelőtt kezdődött az egy-két évre kinevezett vezérigazgatók és menedzsmentek korszakával, akik az éppen regnáló kormánypárt, és a mindenkori oligarchák utasításainak megfelelően loptak. És persze, maguknak is. Máshol hosszabban kommenteltem, itt csak röviden:
- Gundel-zsemle a fedélzeten mi a fasznak volt? Ötszörös áron?
- A néhány darabos repülőgép-beszerzések: 767, Fokker, CRJ, Dash, mondj egyet, amiből nem pártkasszába ment a jutalék? Röhej.
- NG-megrendelés érdekességei? Ki kapta a közvetítői pénzeket?
- Stuvik kiszervezése? Az egyik nap még Maléves, a következő nap már kft-s, félpénzért, ugyanabban az egyenruhában? Szerinted ezen nem kerestek páran rettenetesen sokat?

Nem a privatizáció döntötte be a Malévot, hanem a politikai mohóság. Én nagyon sajnálom, hogy túl sokat loptak ahhoz, hogy a Malév kibírta volna. Ha kicsit szerényebbek, ha kicsit korlátozzák magukat, hogy még húsz évre megmaradjon a fejőstehén, még húsz évig lophatnának belőle (hosszú távon többet ér az évente kevesebb, mint rövid távon az évente nagyon sok kivett pénz.) És sajnálom a dolgozókat, a családjaikat.

De azért azt is tegyük hozzá, hogy a 60 éves stuvikat szépen földi beosztásba kellett volna helyezni, és a nem hosszútávú járatokra ültetni őket jutalomból, meg a tolvaj dolgozók is lophattak volna kevesebbet - bocsánat, de azért voltak, akik sokat loptak a cégtől, ez is tény.

Minden hibájával együtt szerettem a Malévot. A miénk volt, kicsi, savanyú, de a miénk. És amikor az égre nézek a teraszról, minden nap csodálkozom, hogy egy Malév-gép sem érkezik, vagy száll fel. Csönd van a környéken, pedig mi a 13R irány alatt lakunk, ahol a múlt héten még nagy sürgés-forgás volt a levegőben:(((
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.03 18:12:14
@van-itt-ész:
Teljesen igazad van, tényleg iszonyú unalmas. Mint ahogy az is, ahogy a Szeretett Vezető reggel elindította a mantrát: a Malév csődje az újabb Gyurcsány-csontváz.
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.02 10:43:32
@Rosszindulatú Vászka:
Ha a "rohad"-ot átvitt értelemben érted, engem érdekel. Ha szó szerint, akkor sajnos nem:(
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.02 12:42:03
@Rosszindulatú Vászka:
Hát köszi az infót, de sajnos akkor nem én leszek a megmentő. Szegény, sajnálom...
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.02 13:11:16
@Rosszindulatú Vászka:
Hát a zsír és a nem zsír között elég széles a paletta:) Én azt tapasztaltam veteránfronton, meg tanultam meg egy-két tiszteletre méltó szakitól, hogy jó kasztni-jó autó, rossz kasztni-rossz autó. Az én szintemnek ez pont elég. Köszi a korrekt infót.
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.01 12:47:54
@hoseman:
Nem azt mondtam, hogy a cikkben írt csomag kurva jó, és ide nekem a havi 10 ezres csekket holnaptól, juhé, hanem hogy elvi alapon, kapásból leszarozni az útdíj ötletét hülyeség.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.01 12:53:35
@Rosszindulatú Vászka:
Most éppen nem, minél drágább a benzin, arányosan annál kevesebb adót fizetsz. A beépített adó összege ugyanis fix.
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.01 13:32:31
@''autónepper.'':
:))))) barátom, meghajlok az érveléseid előtt, és ennek, valamint a hideg örömére csinálok egy ibrik forraltbort otthon, és iszom az egészségedre!
Sorra bukkannak fel az idei Super Bowl reklámok a neten, így a mostani posztban is egy ilyen filmet szeretnék megosztani veletek. Ám ahogy a címből is kiderül, most nem autóról, sörről, üdítőről vagy chipsről lesz szó, hanem egy rizsről, a Bernasrol. Az ázsiai márka az Egyesült…..
- magyar rémmese - Ha megmondanám, honnan tudom, meg kellene öljem a kedves olvasót. Egészségesebb tehát, ha enélkül is elhiszi: a mese létező önkormányzaton alapul, bármilyen hasonlóság a valósággal hihetetlen, de sajnos igaz. A kedves olvasó még így sincs…..
Droidfigyelő (törölt) 2012.02.01 13:05:43
@Muad\\\'Dib:
Néha én is idegbajt kapok az önkormányzattól, a bürokratikus rettenettől stb, de azért gondolkodjunk egy kicsit.

Akkor lenne igazad, ha vonaljegyről lenne szó, igazad lenne. Minden felhasznált jegy bemutat, jelent, lekönyvel, itt és itt voltam, ettől eddig, köszöntük. De a havi FIX áras bérletet megvenni 100 főnek, majd minden délután leadatni a portán a 100 fővel, csak mert ezzel kivédjük a magáncélú felhasználást (haza nem mehet bérlettel, de kurvázni, kocsmázni, bevásárolni munkaidőben igen), 1952-es kelet-csehszlovák ostobaság, továbbá erősen kontraproduktív, valamint a "kurva anyátok" kategória.
  Egy Vel Satis mellett ácsorogtunk a Weltautónál, mustrálgatva a használttesztre felkínált gépeket, amikor kicsúszott a számon, én bizony nem mernék beleugrani egy kétszázezret futott dCi-be. Winkler persze azonnal lecsapott: milyen autót is vettem a közelmúltban? Jogos,…..
A jugoszláv légitársaság (JAT) 367-es, Stockholm és Belgrád között közlekedő járatának McDonnell Douglas DC-9 típusú utasszállító repülőgépe 1972. január 26-án a Német Demokratikus Köztársaság légterében felrobbant, a levegőben kettétört, és alig egy perccel délután…..