Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalódott hercegnő

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tartjuk valószínűnek, hogy Storcz Botond a kajak-kenusok kapitánya, sírva kéri a receptet, az olimpiai felkészüléshez, látva kissé megnyúzott arcunkat  a Kenumaraton reggelén. Azért ne felejtsük el, hogy előző este még mi egy komoly versenyen álltunk helyt,…..
csalódott hercegnő 2011.08.16 19:02:24
@nemszarvasi: szerintem meg igenis fontos információ(gondolom nem evezted végig, de nekem pl elég nagy büszkeség elmondani hogy megcsináltam a 21 km-t), és persze nem szemrehányásként közöltem, csupán lényeges információnak tartottam, hibát pedig bárki elkövethet.

Erika, a csalódottság pedig természetesen nem ezért született, örülök hogy ennyire népszerűvé válik a gyönyörű városunk, hála nektek is:)
csalódott hercegnő 2011.05.19 22:59:27
@hunrocker: te tényleg ennyire hülye vagy??polgárháború?! magyar vagyok, persze hogy volt már konfliktusom cigánnyal, és nem kellemes amikor terrorizálnak meg megszólnak az utcán és félsz elmenni bizonyos környékeken, de ettől még nem ez a megoldás, hogy az erősebb nyer.azért tart itt az ország, mert az emberek 80%a pont úgy gondolkodik, ahogy te: mindennek a cigányok az okai. rémlik, hogy hasonló okból tört ki a II. világháború?! megoldást találni nem egyszerű, de ha talán az emberek nem lennének olyan gyűlölködőek, amilyenek, és megpróbálnának tovább látni annál, amit látni akarnak, az út lenne a megoldáshoz. a cigányok azon része, akikről a képsorozat szól, sajnos tényleg ilyenek, és azért nem változnak meg, mert nincs senki, aki a gyerekeiket próbálná formálni. ha nem azt látnák/tanulnák otthon, hogy így mennyire egyszerű élni, hanem azt, hogy mindenért meg kell küzdeni, akkor talán egyszer nem lenne ennyi gyűlölködés. egy állásinterjún nem kéne befolyásoló tényezőnek lennie a jelentkező származásának, csak a tudásának, a segélyezési rendszert alapjaiban kéne megváltoztatni, a rendőröknek nem kéne félniük a cigányoktól, és bármeddig sorolhatnám, soha nem lenne vége a sornak. sajnos amíg mi, magyarok és a cigányok is nem tanulunk meg együtt élni, elfogadni a másikat, addig ennek nem lesz vége. sajnos magyarból is ugyanúgy lehet késelő gyilkos, tolvaj vagy útszéli prosti(sőt, legalább oylan gyakran lesz is), mint egy cigányból, a neveltetésen múlik, nem a származáson.