Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jo_Jo

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek, és tényleg csak pár óra választ el már a drága italozástól. Érdemes felidézni a legjobb magyar viccesvideókat, abban egyetértünk, hogy a nyilván hatalmas értékeket képviselő, utca szélén heverő farönköt cibáló két úr alakítása rajta lehet a tizes…..
Ismerjük a BL-indulókat, ismerjük az EL-indulókat, ismerjük a kiesőket. Anglia másra sem vár, mint a világbajnoki keret kihirdetésére. Várjál, ja igen! Lesz itt egy bajnoki címről döntő forduló is teaidőben, mely után tudni fogjuk, hogy megdől-e a Liverpool és a Manchester…..
Jo_Jo 2010.05.09 19:14:41
@Anthony (kick-ass): és mégis csak 1 ponttal sikerült megelőzni a Manchestert.
Nem azt mondom, hogy nem érdemelték meg, de nekem nem nagyon tűnt igazi bajnokcsapatnak ez a Chelsea (bevallom szezon elején azt hittem sokkal simábban behúzzák az első helyet). A szezonban egyik csapat se volt konzisztensen jó formában, nem volt egyértelmű hogy itt csak a Chelsea lehet a bajnok.
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Jo_Jo 2010.03.30 23:29:45
@Vul-Kahn: én úgy éreztem, hogy csak a csipkerózsika álmából próbálta volna felrázni a csapatot, nem lett sokkal támadóbb a játék, de elméletben több támadást lehetett volna végigvinni Berbatovval és Valenciával, és ugye a legjobb védekezés a támadás. Ez volt a legnagyobb bajom a meccsen, a Manchester nem focizott, nem voltak normálisan felépítve a támadások, csak Rooney felé vágták a labdát osztjóvan...
Hét forduló maradt, huszonegy megszerezhető pont, két egységen belül az első három. Tömegesen rohamozzák meg a népek a feltárásra váró negyedik pozíciót, Rambo visszatér a pokolba, a strandlabda visszavág. Egyébként meg az tegye fel a kezét, aki nem szkrollol le naponta minimum…..
Hosszú idő után végre egy normális forduló a PL-ben is. Ráadásul nem is akármilyen meccsekkel. Az Arsenal a kiesés ellen küzdő Hullhoz látogat, ahogy már megszokhattuk, tartalékosan. A Chelsea Zola csapatát fogadja, az Old Traffordra pedig Geráék utaznak. A BL indulást jelentő…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
Jo_Jo 2010.03.10 21:49:59
Jo_Jo 2010.03.10 23:33:47
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Nem értem miért nem lehet külföldi csapatnak drukkolni?! Egyrészt itthon attól tartok nincs kinek, vhogy a magyar foci nem szórakoztat... Másrészt ha utazásokkal nem is tudjuk támogatni a csapatot, szerintem a mai világban már sokkal közelebb érezhetik maguk a szurkolók a csapathoz mint korábban.Több infot lehet már megtudni a netről pl egy angol csapatról, mint az egész magyar bajnokságról. Nyilván így sem teljesen igazi az élmény, de akinek nincs lehetősége, kedve, stb drukkolni magyar csapatnak az hadd szurkolhasson már más külföldi csapatnak.
Jo_Jo 2010.03.10 23:54:30
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Jó, annyiban igazad van, hogy a képernyő elől nekünk semmi ráhatásunk nincs egy-egy csapat sikerére vagy kudarcára.
De hát szurkolni épp azért jó dolog, mert ha nyer a csapatod és te szorítottál nekik akkor úgy érezheted hogy te is részese vagy ennek a sikernek. Természetesen ahány ember annyi fajta szurkoló van, aki kicsit érzelmesebb az jobban magának érzi, aki kevésbé az pedig nem ragadtatja magát el annyira.
Szerintem máskor lépj át ezen, és akkor megkíméled magad az ilyen esetlegesen túlmagyarázó hszken mint pl az enyém :)
Egy nem túl emlékezetes hétközi négyötöd-forduló után ezen a hétvégén ezúttal teljes lesz a kör az angol bajnokságban. Természetesen az ezüstért vívott háború talán legfontosabb csatáját várjuk leginkább, így a tovább után elsősorban a Man United londoni…..
Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli. Kedden és szerdán…..
Jo_Jo 2010.01.27 22:51:33
Baromi nehéz kategória ez, hiszen nem egyszerű egy “stílusidegen” számot ráhúzni egy drum and bass vázra. Változik a tempó, változik a dallam, jóformán minden, de egy igazán jól sikerült feldolgozás esetében a kiindulási alap felismerhető marad és nem kell erősen…..
Jo_Jo 2010.01.15 13:00:29
www.youtube.com/watch?v=MPtdrqlRs98
Egy kis hazai is beférhetett volna +1-nek :D
A poszt írásának pillanatában az már biztos, hogy az aktuális PL-forduló felét nem fogják lejátszani a hétvégén (illetve hétfőig). Hiába a világ legjobb focibajnoksága és a jól működő állam, pár hópihe secperc alatt el tud rontani mindent. Az külön bosszantó, hogy pont…..
Nem, ez nem a vészharangok ideje, és a végzet lándzsája sem szegeződik szívünknek, mindössze annyi történt, hogy egy kiemelt kategóriás hegyi befutóval véget ért válogatott történeteink első etapja, most pihenőnapot tartunk. Mivel Eddy Merckx  óta jól tudjuk, hogy…..
Ha nem tizenkilenc, akkor egy híján húsz óra telik csak el a tizenkilencedik forduló zárómérkőzésének lefújása és huszadik nyitómeccsének kezdősípszava között. Ez az idő sokmindenre elég. Nekünk annyira, hogy megigyunk egy forralt bort a városban, megnézzünk egy szerethető…..
Jo_Jo 2009.12.28 15:02:28
@horas: digi 15:45-től adja
Jo_Jo 2009.12.28 15:12:09
@vadkutya:bocs, nem nagyon szoktam az elképzelhetetlenen túl gondolkodni. Ennyi erővel én Öcsi bácsit látnám Rooney partnereként, nagyot alkotnának ott elől (kb ugyanakkora az esélye, h Torres az Arsenalban játszik valaha is)
Jo_Jo 2009.12.31 17:50:29
December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé,…..
Jo_Jo 2009.12.27 18:39:37
@Mr.AT: az a jó csapat amelyik akkor is nyer ha szarul játszik

de még nincs vége a meccsnek, úgyhogy nem kiabálok el semmit:)
Jo_Jo 2009.12.27 18:42:48
@Mr.AT: a chelseanek is megvolt még a mourinho érában, és tényleg nagyon utáltam :)
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
Jo_Jo 2009.12.08 21:54:54
@poolfanati: jah, a most elég labdabiztos a védelem:) ha megnézzük akkor van legalább 4-5 igen jól passzoló játékos, nem lehet gond a labdatartás
Jo_Jo 2009.12.08 22:26:56
Jo_Jo 2009.12.08 22:32:04
 Sűrű hét áll mögöttünk futballügyileg, bár a legfontosabb események – részben sajnálatos, részben viszont nagyon is örvendetes módon – csak közvetve érintették az angol bajnokságot. Szétharangozó posztunkban ezúttal tehát nem csak a PL aktualitásaival, így…..
Jo_Jo 2009.12.05 16:55:49
@Ferguson: teljes mértékben egyetértek
Ha laikusként nézném a meccset azt hihetném két szürke középcsapat játszik egymással, és az egyik éppenséggel talált egy gólt.
Remélem a gól megnyugtatja a srácokat és a második félidőben már jobb játékot mutatnak.
 Faszipántos kis forduló elé nézhetnek az angol labdarúgás szerelmesei. Két városi rangadó (egy valódi és egy bohóc-) mellett lesz még egy derbi a topfór-aspiránsok között, de a maradékból is jóízűen lehet majd csemegézni.   És ha mindez nem volna elég,…..
Jo_Jo 2009.11.28 17:28:07
@Ferguson: a digi streamje most kiváló
www.digisport.hu/live/play/1269
Jo_Jo 2009.11.28 17:46:51
@Ferguson: nekem egyből bejött, nem tudom mi a probléma
Jo_Jo 2009.11.28 17:47:25
Ligakupa meccseken mulatták az időt többen is Premier League mezőnyéből a héten, de most már újra a bajnokságra fókuszál boldog-boldogtalan. A forduló rangadóját már a szombati ebéd után lejátsszák (Arsenal - Tottenham), a többi csak hab lesz a tortán. Izzadni - és pontokat…..
Nyolc meccsen mindössze egyetlen győzelem, és két sovány pontocska a hazai csapatok mérlege a Bajnokok Ligája 3. fordulójának első játéknapján. A durva meglepetésekről annyit, hogy ha valakit megszállt az ihlet, és telibe trafálta az összes eredményt, az 2642,926776987-es…..