Regisztráció Blogot indítok
Adatok
light

42 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július végén otthon voltam egy hetet, és Grathtel kihasználtuk a lehetőséget: négy adást is felvettünk, még utoljára az Index stúdiójában. A következő hetekben ezek jönnek, aztán nagyon remélem, hogy a második hullám megengedi, hogy az őszi szünetben is hazajussak. Addig is fogadjátok szeretettel az…..
light 2020.10.05 22:04:47
@^LutheR^: Adom XD
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Újabb dögunalmas genealógia, ami ellentmondásban áll a történet korábbi részeivel...
Dina, Jákob/Izráel lánya elmegy megnézni, hogyan élnek a sikemi nők, és nemi erőszak áldozatává válik. A tettes beleszeret, ezért meglátogatja a lány apját, hogy feleségül kérje. Jákob/Izráel beleegyezik a frigybe, ám előtte feltételeket szab, melyek teljesülnek is. Aztán Simeon és Lévi…..
Gólözönt a mai foci-vb-döntőhöz, drága sporttársak. Előtte még pont meg tudjátok hallgatni a lenti adásunkat a focis videojátékokról - ha pedig utána hallgatjátok, hát kaptatok egy jó podcastet egy szar meccs után, trollolo. Mert hát úgyis a franciák nyernek, de szerencsére ezt a vébét is sokszor…..
Ha megnézzük a GameRankings minden idők legjobb játékait összegző listáját, két Zelda-játékot is találunk az első tízben: a tavalyi Breath of the Wildot 5. és az Ocarina of Time-ot a 2. helyen. A MetaCriticen pedig az Ocarina of Time egyenesen az első helyen trónol. De mik ezek a csodálatos játékok,…..
Van az úgy a techpiacon, hogy mire a kutatómérnökök összeraknak egy prototípust, a piaci klíma már nem kedvez az adott terméknek, és még a megjelenés előtt lelövik az egész projektet. A videojátékipar tele van ilyen sztorikkal, olyan sok soha meg nem jelent konzol volt az évtizedek során, hogy simán…..
Ritka az olyan poszt, aminek az olvasása (szerkesztgetése) során gyakorlatilag végigröhögöm az egészet, de a mai ilyen. Aki olvasta Gaben egy héttel ezelőtti posztját a 10 (+1) ponttal arról, miért jó Ausztriában élni, az már sejtheti, mire számíthat, aki pedig nem, az sürgősen pótolja, mert anélkül…..
Hazafelé tartó útján Jákob kis híján pánikrohamot kap, amikor megtudja, hogy az általa kétszer csúnyán megalázott Ézsau négyszáz emberrel közelít felé. Követekkel küldött ajándékokkal igyekszik hát megenyhíteni testvérét, ám nem nagyon bízik ennek sikerében. Aztán, egy éjszakai vonulást követően,…..
light 2017.10.03 09:48:50
@MrEnderby: szerintem rossz a magyarázatod, de bocs, utólag belegondolva hülyeség volt itt feltenni a kérdésemet :)
Izsák, aki öregségére szinte megvakult, úgy érzi, haldoklik. Megkéri hát idősebbik ikerfiát, Ézsaut, hogy lőjön neki vadat és főzze meg neki, hogy aztán megáldhassa őt. Nem eszik azonban olyan forrón a vadpörköltet, ugyanis Rebeka kihallgatja beszélgetésüket, és bombabiztos tervet eszel ki, hogy…..
light 2017.05.29 11:56:51
@Jakab.gipsz: megjegyzem, hogy számomra ez volt az elso írásod a sok közül, amit bevett a gyomrom. Még egy kis javulás a helyesírásban, és egész vállalható hozzászólások lesznek ezek.
light 2017.06.02 08:54:09
Blogozine SOHA ne fuss így! 2017.04.19 08:10:00
A tökéletes testért igenis szenvedni kell, mivel nem mindenki születik tökéletes Barbie babának. Sajnos. Én sem tartozok közéjük. Mióta az eszemet tudom aktívan sportoltam (kivéve az elmúlt kb 10 évet). Atlétikáztam, futottam, úsztam, kosaraztam és még fociztam is. Szóval mindent, ami…..
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
light 2017.04.18 08:07:17
A száz éves Ábrahám teherbe ejti a kilencven esztendős Sárát, aki fiút szül. Aztán Sára örökségféltésből elkergetteti Ábrahám másik fiát, Izmaelt, és annak édesanyját is, akik majdnem odavesznek a pusztaságban. Az előző fejezetben megtévesztett és veszélybe sodort Abimelek pedig szövetséget köt…..
A kínai, koreai, japán márkák ma már tömegével vannak jelen a magyar piacon is. Mi pedig rendre meggyilkolásszuk őket kiejtésileg, bár nem csak mi, de a nyugat úgy összességében. Összegyűjtöttem itt az ismertebb, leginkább "elferdült" márkákat megközelítő kiejtési…..
light 2016.09.21 21:20:06
30 másodperc egy örökkévalóság, ennyi időt veszíteni elképzelhetetlen. István örökített meg egy sietős Suzukist: Egy rövidke kis film, hogyan nem tartják tiszteletben a fénysorompó tilos jelzését egyesek.   És ha már szuper új szavazás funkció is elérhető,…..
Többek között István is azok táborát erősíti, akik legalább egy alap KRESZ tanfolyam elvégzését irányoznák elő a bicikliseknek is: Ezúttal egy kerékpáros szabálytalankodik, hirtelen bevág elém a kerékpárútról, a stop táblát teljesen figyelmen kívül hagyva. Nem sokon…..
Ahogy tegnap ígértem: Magpet, a CarCam.hu tulajdonosa megkeresett e-mailben, hogy munkahelyet váltott, ezért lehúzzuk a rolót. Gondolom a domain mögötti fizetett tárhely majd idővel megszűnik, ezért, hogy az eddigi tartalom ne vesszen el, átköltöztetem a cikkeket a…..
CARCAM.HU Bonyolult körforgalom 2. 2014.09.29 09:00:00
Elméletileg Diego videója lesz az utolsó a carcam.hu oldalon. Kicsit részletesebben majd egy holnap reggeli cikkben kifejtem. Ezt a női sofőrt ma lőttem. Még mindig téma a két sávos körforgalom. Illetve egyeseknek feldolgozhatatlan jelenség.   ..
CARCAM.HU Szamár-vezető 2014.07.24 07:00:23
Biztos a nagy meleg által okozott hősokk miatt sikerült így ez a mutatvány Istvánnal szemben. A videón az látszik, amint egy autós nyugodtan behajt egy kereszteződésbe a szemközti forgalmi sávba, majd mit sem zavartatva magát szépen végig halad az autók mellett. Nem csak én, a…..
CARCAM.HU De megszaladt 2014.07.03 07:00:29
Gyalogosunk repülőrajtot vett keresztbe a háromsávos úton,  és csak a második sáv közepén jutott eszébe, hogy nem ártott volna körülnézni. Róbert alá nyargalt be majdnem egy figura, csak hogy lerövidítse a villamoshoz vezető utat: Amióta beraktam a kamerát a kocsimba,…..
CARCAM.HU Sündörgés 2014.06.25 07:00:07
Rendőrök mutatják be, hogy kell közlekedni nagymotorral, lakott területen belül, többsávos úton. Zoltáné a szó: Két motoros rendőr az összes többi közlekedő veszélyeztetésével játszadozik az úton, egymást előzgetik, cikáznak a sávok között. Amikor bevág a videó…..
CARCAM.HU Az időutazó 2014.05.09 07:00:59
Úgy tűnik szegény hölgy súlyos emlékezetkiesésben szenved, és egy olyan tér-idő kontinuumban létezik, ahol/amikor még nem volt járda az adott útszakaszon. Diego: Ma Dunakeszin akadt lencsevégre az alábbi felvétel. Az idős hölgy kissé keverte a sétaút fogalmát a közúttal.…..
Egyeseknél ugye mindennapos, hogy a piroson átcsorognak. Ilyenkor bíznak benne, hogy a mögöttük jövő fehér autó nem rendőr volt. A másik véglet, amikor lefékezünk, és reméljük, hogy az utánunk haladó nem mászik be a csomagtartónkba. Ádám felvételén e két lehetőség egy…..
...is lehetne Korábban én csak vicceltem ezzel a padkán áthajtós, szembejövő sávban közlekedő prémiumnémetautótulajjal, de Ádám videóját látva, kezdem azt hinni, hogy ez bizonyos környékeken mindennapos. ..
CARCAM.HU Drift városi forgalomban 2014.03.10 07:00:18
Tudjuk, hogy néhány prémiumnémetautótulaj türelmetlen. A képen látható delikvens ráadásul még a padkán is átmegy a szembejövő sávba, hogy egy kis előnyre tehessen szert :) Komolyra fordítva a szót, valószínűleg a hátsó kerék hajtás és a kopott nyári gumi együttes…..