Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yana-chan

54 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angliai élet ^^ EzerSzelet 2010.10.30 20:27:00
*illusztráció**Alan Lee**Grant Major**Mary Grandprée**szivárvány**tea**konyvek**Meg Cabot**Szépség és a Szornyeteg**Macskák**Godspell**Beatrix Potter**Nyúl Péter**gumicukor**Halloween**toklámpás**palacsinta**Mogyoróska**Harry Potter**Gyuruk Ura**Alice…..
 Na udvolet ismét itt... :)Lényegében nem sok újat tudok írni, de azért gondoltam írok, mert rég írtam... ^-^Eloszor is meg vagyok fázva.. :S ó jee ^^Másodszor... HALF TERM vaaaan!! :):) Szóval lehet nyugodtan pihizni, sketchbookot nyugiban csinálni, és lássuk csak... jovohéten…..
Angliai élet ^^ Skócia :) 2010.06.18 23:08:23
Ismét itt, kicsivel tobb, mint 1 hónap kihagyás után.... ^^"Oké, betartom ígéretem, (elméletem szerint) egyetlen, de huséges olvasómnak, Yana-chan-nek :P és írok Skóciáról ^^ mert, hogy nemrég arra jártam :PJúnius 3-án, csutortokon, elmentunk úszni Dalmával, utána magyar…..
 Ezaaaz!! XDD Rájottem, hogyan tudok néhány ékezetet kicsikarni :D Nem mondodm el a titkot, mert már biztos mindenki tudta, csak én nem ... XDDNa ha már itt vagyok, írok néhány sort....:)Most vasárnap ragyogó ido volt, Raluca mindenkinek írt sms-t, hogy menjunk el egy piknikre :D…..
Yana-chan blogja XDD Az élet 2010.03.23 16:05:00
Talán ezzel kellett volna kezdenem, hiszen minden az élet körül, az életben történik.Mi is az élet? És az értelme? Sokan feltették már ezt a kérdést előttem és teszik is fel minden pillanatban legalább 2 ember a világban. De miért akarjuk mi ezt tudni?Mert tudni akarjuk, hogy mi,…..
Yana-chan blogja XDD A haza 2010.03.16 19:40:00
  Egyetlen hazám A villamoson ültem éppen, hazai turistaképpen, s, az ablakból láttam, a Dunát meg az országházat, s, akkor kezdtem igazán becsülni hazámat. Ide szültek, itt nevelnek, őseim csontjai itt hevernek, e föld marasztal, s ha elmegyek innen, szívemben…..
Yana-chan blogja XDD A Barátság 2010.03.12 23:35:00
Megint itt vagyok és megint írok. Megint átalakult a blog funkciója. :) Be kell valljam kedves Blogom: hiányoztál, mint sok más is hiányzik...  Különböző fogalmakat fogok boncolgatni, ami épp aktuális nálam. Hátha megértitek a gondolkodás módomat, hátha tudtok tanácsot,…..
 Jooo reggelt mindenkinek! :)Itt legalabbis meg reggel van, fel 11, az meg reggelnek szamit ^^ :PBocs a hosszu kihagyas miatt, sok dolgom volt, suli, munka ilyenek, es kedvem sem volt irni, meg nem is tortent tul sok minden. De azert leirok par dolgot, nehogy megorroljatok ram ^^"Nos,…..
Angliai élet ^^ Ennek is vége... 2010.01.10 22:35:37
 ... vagyis a szünidőnek, holnap megyek vissza Angliába... ^^" Nem lesz könnyű, legszívesebben vinném az össze barátomat is magammal...:) Piszok nehéz lesz nélkülük.... de hát ők is most vizsgáznak majd, meg érettségiznek, meg minden...Nekik sem könnyű... No…..
.... holnap megyeeeeeek hazaaaa :DJaj alig varom :D El sem hiszem :D XDXDDXDXD Juheeeeeeeeeee!!Ma reggel 9 elott felkeltem, szoszmotoltem, 10 elott vmivel nekialltam bepakolni, es kesz is lettem boven 11 elott! :D Hiaba, a gyakorlat atka ^^ heheHolnap ilyenkor mar remelhetoleg a buszpalyaudvaron…..
Angliai élet ^^ Mar csak... 2009.12.06 01:14:00
 9 naaap!! :DEljen, eljen!! Es huzok haza :D El sem hiszem :DAz elejen, augusztus vege ill. szeptember eleje, az nagyon kegyetlenul lassu volt, szinte mintha visszafele haladt volna az ido... azt hittem, sosem erem meg az oktobert. Erre... lassan atvanszorgott az ido oktoberbe, hirtelen…..
Yana-chan blogja XDD Itt a vége... 2009.11.28 22:39:00
Nos kissé szomorkásan, de mégis bátran belekezdek ebbe a bejegyzésbe...Itt a vége ennek a blognak. Úgy döntöttem, hogy lejárt az ideje...Elég sok mindent élt meg ezalatt az egy év alatt. Velem volt jóban, rosszban, szarban, hülyeségben és mindenben. Mindig kiönthettem a hülyeség…..
Haverommal egyszerűen nem tudtunk lepörögni erről a témáról. Mindketten elhatároztuk, hogy a rézfaszú-ügy lelkes kutatói leszünk, én határtalan elszántságomban végignyálaztam vagy 200 oldalt, amit feldobott a gugli erre a kifejezésre. Tehát, arccal a rézfaszú felé. A mai…..
 Udv ismet ^^A pentek a kedvencem. Tobb oka is van:1) Mar osidok ota ez a kedvenc napom2) Csak 12-ig kell suliban lenni3) Life drawing (errol meg irok)4) A KUSZOBON ALLO HETVEGE :) jejejeSzoval, a pentek minden szempontbol jonak mondhato :) Csak szegeny Norinak nem, mert dolgozik pentek es…..
Angliai élet ^^ Albion :) 2009.11.18 22:11:00
 Udv!Eloszor is hello. Masodszor: bocsi, amiert nincsen ekezetem :)Hogy miert is irok blogot most? Talan egyszerubb igy tudatni masokkal, hogy mi van velem, es konnyebb, mint egy szemelyre szolo email :) ezt barmikor kiegeszithetem, es barmikor ujra lehet nezni :) E bejegyzest most epp…..
"Minden nap, amikor felkelek, tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám, a lefekvés. Tehát felkelek, bedobom a felvizezett kávét, és a félig jeges vajas süteményt, beülök a kocsimba és igyekszem meggyőzni, hogy benzin nélkül is tud menni. Majd átvergődöm a forgalmon…..
HÉTFŐ:Reggeli:    1 db. kemény tojás, 1 még keményebb elhatározás, hoghy ezen kívül semmi mást nem fogyasztunk.Ebéd:    Bakonyi fatányéros receptjének áttekintése és az étel lerajzolása. Két szelet kétszersült között hámozott…..
Majdnem egy hónap telt el, amióta nem írtam... De se időm, se energiám, se okom nem volt, hogy írjak... De most...Volt már olyan veletek, hogy egy hónap csak úgy elrepült? Vagy úgy, hogy csiga lassúsággal telt az idő? Nekem most mindkettő megvolt. Az elmúlt 4 hétnek az eleje csak…..
Izé, mert csak úgy izé, mert izé nem tudok címet. XDD Szóval izé. ^^   A mai nap… Yaten írt tegnap este: 07:05-re megyek hozzád reggel, mert 8-tól ZH-zok, mondom: oké. Ma reggel 05:30, Yana-channak kipattannak a szemei és megnézte mennyi az idő, 07:30. Jéézusooom neki…..
Sajnálattal kell közölnöm, hogy elfelejtettem az én kicsikém szülinapját. :( Deeee most nagyon sok és még annál is több szülinapot kívánok az én Blogomnak! ^^ Október 7-én volt 1 éves. :)   Na de, hogy valami „tartalma” is legyen a bejegyzésnek……..
Yana-chan blogja XDD 18 lettem... 2009.09.25 19:36:00
 avagy "felnőtt" lettemÉppen egy nagyon-nagyon régi cd-met hallgatom, amit életemben először raktam magamnak össze és amit anyu egyik haverja írt ki nekem. Akkor még Windows ’95-öm volt, se író, se jó játékok, se internet… Kőkorszaknak számít már. XDD…..
És még mindig nem akarok sulit!!Épp, amikor elkezdtem élvezni a nyarat vége van... Ez arcátlanság! Ez igazságtalanság! Ez szemétség! Ez egyszerűen szívás... Ez a bejegyzés arról fog szólni, hogy én mennyire nem akarok felkelni holnap, hogy mennyire nem akarom látni a Klinikák…..
Basssszuskuulcs!!! XDDDBocs, de ez illett a legjobban ehhez a bejegyzéshez első mondat gyanánt. XDD Hogy honnan is jön a cím, amit fentebb olvashattok? Hát... csak három szó: Anita itt járt! Valamikor délután 4-kor jött át, és most távozott kb. 15 perccel ezelőtt. A szó…..
No gyerekek közeledik az iskola, de én megosztom veletek az Iskolai tízparancsolatomat veletek, hogy tudjátok mit kell tennetek és mire kell figyelnetek. XDD Íme: Iskolai Tízparancsolat 1. Ne kívánd tanárod halálát, segíts neki, hogy önmaga kívánja azt! 2. Ha osztálytársad…..