Regisztráció Blogot indítok
Adatok
changebug (törölt)

0 bejegyzést írt és 840 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na bejutottam egy szavazófülkébe. Ahogy a felnőttek beszélgetéseiből kiveszem, erre, meg a pinához érésre sem lesz a következő 18 évben lehetőségem, de még erre kevesebb. Valamelyik idősebb hang úgy fogalmazott, hogy "de karácsony gyakrabban van", az nem tudom mi, nekem még az se…..
changebug (törölt) 2010.04.11 17:02:40
Tudtad? Az első szavazó 2010.04.11 09:02:00
A mai nap abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy én ellenőrizhettem a szavazatokat gyűjtő doboz lezárását. Sokan talán nem tudják, hogy kerül oda, így néhány szót ejtek róla.Ha elmész szavazni, láthatod a dobozt, amibe be kell dobni a borítékot. Ha jól megfigyeled, ez egy…..
Mai, szórakoztató cikkünk a biztató nevű trójai mail vendégszerzőnk keze munkáját dicséri egy örök hálás témában.   A szülők A szülőket sok kategóriába oszthatjuk, például aszerint is, hogy alacsonyak vagy magasak, netán kövérek vagy soványak, esetleg barnák vagy…..
Egy nap alatt kétszer is elgázolt egy kutyát a vonat az amerikai Utah államban, a szerencsés shih tzu azonban élve megúszta a kalandot. A mozdonyvezető már nem tudott volna megállni, amikor megpillantotta a sínek között bóklászó kutyát, és abban a hiszemben robogott át felette,…..
Irigylem azokat, akik tudják, hogy vasárnap kire akarnak szavazni. Haragszom azokra, akik azt gondolják, mindenki más hülye. És nem hiszem el, hogy ha két erő alakul csak ki a politikában, akkor "A" majd tényleg engem képvisel, "B" meg egyáltalán nem. Mindig…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Nagy divatja van ma a rettegésnek. Mintha a magyarok lételemévé vált volna citerázó térdekkel élni. Van aki a Maszop és Gyurcsány rémuralmától retteg, van ki Patás Orbán eljövetelét várja a sarokban térdelve, arccal a falnak fordulva csendes imával, de akadnak szép számmal a…..
changebug (törölt) 2010.04.08 11:58:51
@NGA: "Na eddig nem az derült ki, hogy a népesség döntő része nem óhajt a fideszre szavazni :-)"

A mondat lényege azon van, hogy semmi köze a kommunistákhoz nem azon, hogy kire szavaz!!!
Próbálj már elvonatkoztatni egy/a párttól.
changebug (törölt) 2010.04.08 12:12:57
@NGA: Te meg direkt félreértelmezed?
Akkor leírom így:
Lassan az aktív korú népesség döntő részének az égegyadta világon semmi köze a kommunistákhoz a koránál fogva! Ezek választók egy része egyszerű nem óhajt a fideszre szavazni. Ennyi!
NEM a nagyságrenden van a lényeg, hanem a tényen, hogy mindig voltak és lesznek olyan szavazok akik NEM óhajtanak a fideszre szavazni. Remélem elég szájbarágós voltam.
changebug (törölt) 2010.04.08 12:59:27
@NGA: Látom fanatikus vagy. Te bajod!
Kár hogy a lényeget nem érted a fanatizmusod miatt. Leírom: kormányok jöhetnek-mehetnek de a pártszimpátia a választó magánügye. EZ az egész lényege.
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
changebug (törölt) 2010.04.07 16:06:08
@Lord_M_:
"Igen, amúgy értem az árvaház kérdést is meg a kapcsolódó problémákat,"
és kicsit @newtehen:
Akkor itt a pont, a vége.
Az erkölcs egy más kérdés. A gyakorlat megint más. Nézhetsz szúrós szemmel, és megpróbálhatsz meggyőzni (még csak annyira nem is engem kell meggyőznöd) - és lehet nem tetszik a stílusom - de attól még a dolog így működik. Két rossz közül melyiket választod.
changebug (törölt) 2010.04.07 16:27:50
@newtehen: Igen, a te nézőpontodból igen én.
Én és még jó sok ember.
changebug (törölt) 2010.04.07 18:16:20
@Lord_M_: egyetértünk. annak idején zavartam is barátnőmet az orvoshoz (miután kiderült, hogy nem védekezett illetve abba tudtam hagyni az üvöltözést /magamban üvöltöztem/ - adott szituba eszembe se jutott, hogy nekem kéne). Meg utána mindig tartottam magamnál gumit. És automatikusan felhúztam, ha úgy alakult.
A megelőzés a legfontosabb, egyetértünk, igazad van.
Csak a kérdés az volt, hogy mi a megoldás ha a védekezés már nem segít, hogyan tovább... én csak felvázoltam 2 lehetőséget és leraktam a voksom az egyik mellett ahogy sokan mások is teszik ezt. (Elmennek abortuszra.) Illetve elmondtam, hogy mivel jár ha nem mehetnek el. (árvaház)
(nem tépem tovább a szám, mert olyan ez is mint a lakógyűlés - mindenki mondja a magáét, ha dönteni/fizetni kell akkor meg cseszik igent vagy nemet mondani)
Subba Fórumajánló: Masztiparty! 2010.04.07 11:00:00
Nem egy pörgős topik -azt sem hiszem, hogy túl sok party szerveződött volna az oldalon- de évente egyszer-kétszer biztosan megéri betérni egy kicsit borzongani, ha másért nem, az olyan kérdésekért, mint ez. Azt gondolom felesleges mondani, hogy a "kis doboz" csakis Nokia…..
Álmosan, húsvéti sonkától hányásig lakva indult a kampány utolsó hete. Nyakó István a szájmenéstudományok kandidátusa is csak annyit nyökögött nekünk, hogy biz' a Kósa Lali egy keménytökű faszagyerek. Ő olyat is mer, amit a főnöke nem: vitázni az ellenséggel.…..
 Azt már többen fejtegették, hogy a kampányban elérhető sértegetési szélsőérték valószínűleg az lehet, hogy valakit azzal vádolnak meg, hogy kóka jánoshoz bármilyen pozitív kontextusba helyezhető módon van köze. Hát mit is mondjak, nem elegáns. A szodómia, a…..
Bunkóság az IKEÁ-tól, hogy a pénztárnál senki sem segített G.-nek a nehéz bútorelemek lepakolásában, vagy ez vevői hiszti, és az áruháztól nem várható el ilyesmi? G. persze erősen nehezményezi, hogy a konyhabútor elemeit neki és a 13 éves lányának kellett volna lepakolniuk,…..
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
Styxx szerepel ma ismét - egy olyan poszttal, amit bevallottan hácsé író-költő-interjúi ihlettek.  HGV Portré: Hártyás Csanád nagyvállalkozó, a Púzószövetség Elnöke - Származásom anyai ágon szlovák, vagyis nevezzük nevén a gyereket, mint ahogy mifelénk mondták,…..
"A Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis a Magyar Honvédség egyik légi katonai szervezete, amely az MH Légierő Parancsnokság közvetlen irányítása alá tartozik. Rendeltetése a Magyar Köztársaság és a NATO szövetségesek légterének, csapatainak és…..
Agyhugykő Napi fogós kérdés 2010.03.22 13:27:49
A Velvet.hu-t olvasva szomorúan megtudtam, hogy Michelle Wild nem kap munkát sminkesként, pedig kihívásokra vágyik, akkor most mondhatjuk hogy ezt megszopta, vagy elbaszta?Válaszokat kommentbe.....
Egy kínai netkávézóban két fiatal békésen Counter-Strike-ozott, amikor az egyik srác meggyanúsította a másikat, hogy wallhacket használ. Kisebb összeszólalkozás, majd verekedés tört ki a kávézóban, amikor a sértett megfogott egy 30 centis kést, és a csaló fejébe vágta,…..
changebug (törölt) 2010.03.22 23:49:52
Hajdú Péter 52 millió forintot követel a Bagi-Nacsa komikuspártól, miután 2007-ben szerződést szegtek azzal, hogy nem jelentek meg a forgatáson - értesült a Blikk. Hajdú a tervek szerint tíz adást forgatott volna a párossal az ATV-re, de a két humorista az utolsó pillanatban…..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..