Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robbantó

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egészen tiszta naiv ügyfél problémája, de annyi biztos, hogy a DHL-lel beküldött gép két hétig kavargott, mire a szervizbe ért. Állítólag azt mondták neki, hogy a céges számlája miatt nem fér bele a 15 napos javításba, de hát azt amúgyis bukta a szállítás miatt, meg…..
Robbantó 2012.04.23 15:16:44
@PITTA: Miért? Laptopja van?
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
SZA az Eontól ment át a GDF Suezhez, de a számlázással hogy-hogynem ott is problémák vannak. Külsős cég nyomtatja a számláikat, akik a GDF behajtási csoportjának viszont nem szólnak, amikor mégsem sikerül kiküldeniük egy kupacot. Ilyenkor megy ki egy tömeges kikapcsolási…..
Robbantó 2012.04.04 10:53:15
@hawkeye: Az ilyenek miatt nem halad ez a szar ország, mint Te!
Még a magyar Aldi nyitásakor kiderült, hogy német anyaföldön 50-100%-kal olcsóbbak a termékeik, és ez azóta sem változott drasztikusan. Az adathordozók valóban hátrányos helyzetűk errefelé a rohadék jogdíjak miatt, de ez sem indokolja ezt a drágulást: Ha mar Ausztria, a…..
Robbantó 2012.03.30 14:21:06
nesze neked artisjus:
dvdr.atw.hu/

Ha én csak saját adatot írok ki, akkor innen vásárolok :D
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Robbantó 2012.03.06 11:44:52
Jóhiszemű fürdőző a Rudasban annyit látott, hogy két beszélgető külföldit szétültetett a fürdőmester egymástól 50 centire. Reméljük, tényleg csak ennyi történt és jogos a felháborodás. De az is lehet, hogy nem jó szögből nézte a jelenetet.A minap a Rudas fürdőben…..
Robbantó 2011.12.07 13:32:05
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
Sanyiék lőtték ezt az extra feltétes pizzát a Camponából, amiért még felárat sem kellett fizetniük: Csak igy mindenfele kommentar nelkul..  don pepe pizza.. rendeles idopontja augusztus 26 11:15..XXII kerulet campona-bol, amit rendeltuk ket speci pizza (tudom mivagyunk a homarok…..
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
Robbantó 2011.09.13 14:06:44
@Horváth Lajos: Te azért kommentelsz sokat ilyen faszfej módon ,hogy a csicska blogodat reklámozd? Vagy mitől vagy ennyire negatív, nem volt még pina a faszodon vagy mi a bajod? Néha húzd le a bőrt a fitymádról barátom!
Robbantó 2011.09.13 14:08:39
@Kaszanova: vagyis a makkodról :D, persze ha van
Sándor lányának gépét a Generali vitte szervizbe, azóta a számítógépről ellentmondásos hírek érkeznek, visszaadni azonban nem akarják a tulajnak a hibás kütyüt. Naiv ügyfél a biztosító hosszúra nyúló kezét sejti a dologban.Két hónappal ezelőtt lányom számítógépe…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
Robbantó 2011.08.25 14:45:43
@vidra84: pont ezt akartam írni. Szopjon a kabinos a kurva annyát . Szopjon le minden dolgozó a Palatinusról !
Ezekkel a kuponokkal mindig csak a baj van. Péter 20%-os vasárnapi kedvezményéről az Alleeban található Guru étteremben fizetéskor derült ki, hogy a palacsintára és a bagettszendvicsre vonatkozott. Biztos sokan ismerik az Allee vasárnapot, amikor az Allee bevásárlóközpontban…..
Bborsi leleplezi a nagy magyar igazságot: mindenki szarik bele mindenbe, és még egy nyomorult összeesküvés sincs. Alig egy év alatt sikerült elérnie, hogy ne a tévesen kiszámított összeget kapja a gyerek után, sőt visszamenőlegesen is kártalanítják. Egyszer talán, mert a…..
Robbantó 2011.06.22 09:38:37
@kulup: eléggé el vagy tévedve barátom
Alapszabály, hogy semmilyen kiállított terméket nem szabad megvenni, bármekkora a kedvezmény. Legfőképp azért nem, mert 500 %-al nagyobb az esélye, hogy valami létfontosságú alkatrész elkavarodik visszacsomagolásnál. Noémi a Baumaxban szembesült a jelenséggel, azóta még csak 2…..
Robbantó 2011.06.14 13:28:33
Közel a vég! Gábor leveléből kiderül, hogy a biztosítók már olyan extrém lehetőségektől sem rettennek vissza, ha nemfizetésről van szó, minthogy kijelentsék, az álló gépjármű valójában nem automobil, hanem "nem fokozott veszélyforrású tárgy". Parkolóban…..
Robbantó 2011.06.07 12:36:13
@delvideki: Ez nem igazán így van. A CASCO a saját károdat téríti, a KGFB pedig az okozott kárt. Szóval itt fizetnie kellene mindenképpen. A többi aldis meg őstermelős hozzászólónak meg a kurva annyát!
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Naiv nyaraló és rokonsága ezidáig rendíthetetlen bizalommal látogatták a Kartágó Tours tunéziai csótányneveldéit és egyiptomi légkondiszerelőit. A legutóbbi afférjuk után azonban betelt a pohár, és kisírtak egy 10%-os kedvezményt az idei évre, amit azonban sajnos semmilyen egyéb kedvezménnyel nem…..
Robbantó 2011.05.30 15:04:40
Karirobi furcsálta, hogy az összeszereléskor atomjaira robbant, amúgy törhetetlennek hirdetett üveglapot 11 ezer forintért pótolhatna, bár az egész zuhanykabin került 20 rugóba, mert arra pont nem vonatkozott a garancia. Polikarbonát nem jó? Az biztos kevésbé törik.Április 22-n a…..
Tékozló Homár Ünnepnapok vs DHL 2011.03.24 13:44:00
Gergely furfangos módszerrel igyekezte átvészelni az atomcunamikatasztrófát Tokióban. A pánikszerű felvásárlás miatt nyilván első nap elfogyott a helyi kálium-jodid-készlet, úgyhogy gondolt egyet, és Magyarországról hozatott magának DHL-lel. 8 nap alatt sikerült:Lévén hogy…..
Kövezzenek meg állott pizzaszeletekkel, de szerintem ami Juliékkal történt a Bosnyák téren, a Pizza Kingben, az sokkal inkább volt vicces, mint felháborító. Az elején még csak-csak idegeskedtem volna én is, de ahogy haladt előre a sztori, vagyis az ebédrendelés, úgy vált egyre…..
A Homár rokonságban látott csak lemerevedő/kipixelesedő tévéműsorokat a T-Home hálózatán, és már akkor sem értette, miért fizet valaki ezért/hogyan lehet így kábeltévét szolgáltatni, ennél még a kalózvhs is stabilabb volt. Krisztináéknál kis híján 2 hónapja nézhetetlen…..
Általában azt gondolom, hogy a hiper- és szupermarketek elrontott árazásai, címkéi NEM valamilyen aljas konspiráció eredményei, mert túl bonyolult és szétaprózott munka lenne ilyen módszerrel érzékelhetően javítani ekkora forgalmú cégek nyereségén. Vagyis marad az egyszerű…..
Robbantó 2010.12.20 13:04:07
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Robbantó 2010.11.08 10:45:21
@fejo: Inkább fapados mint malév. Sajnos nem tudok semmi jót mondani róluk. FlyNiki ezerszer jobb mint a malév.
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..