Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rántott hógolyó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A két nagy kertévé eltérő taktikával vág neki a nagy menetelésnek, illetve a TV2 már neki is vágott, mert főműsorban szinte csak ismételnek hétfő óta, de erről majd menten. Szóval az RTL nyári műsora június 11-től így alakul: minden hétköznap: 18:00 - Híradó / 19:05 - Fókusz / 19:40 - Barátok…..
rántott hógolyó 2018.06.01 11:43:37
Értjük, miért vágynak rá Az alkoholizmust, vagy a játékszenvedélyt ugyan nem nyomja le a legsúlyosabb addikciók listáján, de az is biztos, hogy az óragyűjtésre nagyon rá lehet kattanni. Pedig elsőre az egész ártalmatlannak tűnik: találsz egy szép és neked elsőre drágának…..
rántott hógolyó 2012.06.14 14:50:14
@Szárnyati Gézа:
az "új generációs" drágább, jó fajta másolatokat nem lehet már csak úgy ránézésre felismerni!
hosszasan tudnék erről a témáról mesélni...
Arról pedig aki úgy gondolja, hogy ez csak hamis embereknek van...részben igaza van, részben nem! sok olyan embert ismerek, aki megvette az eredetit, viszont replikát hord a mindennapokban!

Hordhat vki rolexet, ha egy 15 éves suzukiból száll ki viseltes ruhákban, lehet az még eredeti is, úgysem hinné el róla senki!
Tehát én úgy gondolom, aki ez alapján ítél meg egy embert, az saját magát minősíti.
TComment Kína vagy halál 2012.04.03 06:15:00
Csehül áll a Seat szénája, a frissített Ibiza útját árgus tekintetek követik. Ha nem jön be, akkor nagy lesz a baj. Nagyon nagy. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
rántott hógolyó 2012.04.03 18:43:20
@zupa: tudom h a karral lehet beállítani az ablaktörlőt...engem akkor is zavar h alapban nem lehet felhajtani :S miután kiszálltam is eszembe juthat nem?! persze csak télen xar, meg esetleg autómosásnál, de akkor is...

ez a clip-es dísztárcsa van rajt, az acélfelni is más, gondolom a többi új vw modellen is, nem a szokványos fémgyűrűs. ennek sem igazán értem a lényegét, persze nyilvánvaló h csak drágább (ronda) gyárit lehessen megvenni!
Bebe énekli, ajaj. Előre félek a holnap esti premiertől. ..
rántott hógolyó 2012.03.03 12:01:00
TComment Matricákkal táncoló 2012.02.27 12:45:00
Egyelőre Európa-szerte nehéz megfogni a személyautóval díjköteles utakon trükközőket, idehaza azonban még egy plusz csavar is van a dologban. Egy a lényeg: idegen rendszámmal és kis szerencsével megúszhatja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ace feltételesen van szabadlábon, ezt eddig is tudtuk, most az is kiderül, hogy nem tud hugyozni, ha nézik (én sem), és ezt összeszorított fogakkal veszi tudomásul, miközben a jazzrajongó felügyelő tiszt a budiban vizslatja a hátát. Hát a sitten ez hogy ment, Ace? Megoldottuk,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.12.05 09:30:00
Úgy néz ki, megvannak a The Voice ausztrál kiadásának mentor/zsűritagjai:  Keith Urban, Delta Goodrem, Seal és Joel Madden szerepel majd benne. A brit verzióban Will.i.am és Jessie J már tutira szerepel. Magyar változatról még nem hallottunk, de amennyi énekes ebben az…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Októberben már pedzegettük, hogy ha a Showtime és Michael C. Hall nem tud megegyezni a színész fizetését illetően, akkor szarban lehet a Dexter, hiszen főszereplő nélkül azért elég nehéz sorozatot forgatni. Tessék szépen megnyugodni, a várakozásoknak megfelelően Hall és a…..
Flanker rajong az animációs-sorozatokért, mi viszont nem, így nagyon örültünk már az Allen Gregory-ról írt kritikájának is, a mai posztnak meg még jobban, mert összefoglalja benne, miért is van ennyi rajzfilm a 18-49-es korosztály legkedveltebb adóján. A reklámozóknak fontos…..
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..
Subba Szerecsenkirály: Bisztro dal 2011.09.16 11:08:00
Inkább vertétek volna ki.   ..
rántott hógolyó 2011.09.17 12:20:03
@Dunyi az Agilis:
sztem is a jászkarajenői maradonának a Szara van benn
A hazai valóságshow-iparban valahogy minden második szereplőről kiderül, hogy homo- fétis- leszbi- vagy mezei, duplaanálos pornóban szerepelt, esetleg escortozott (ez a prostitúcióra használt eufemizmus ebben az iparágban), amit a forgatókönyvnek megfelelően körömszakadtáig tagad,…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..
Londoni lakásánál csütörtök este leütötték, elvitték 200 ezer fontos óráját, barátnője ékszereit. A 80 éves menedzser Hyde Parkra néző 8. emeleti luxusapartmanjához érkezett vissza, amikor a kapuban megtámadták, többször megütötték - értesült a The Sun.…..
comment:com Nevezz csak Cucinak! 2010.04.15 16:45:00
Hát sosem lesz már jó idő ebben a k. országban? Ha hozzám hasonlóan a töke tele van a négynapos esővel, kapcsolja be a Comedy Centralt, hozzon egy polártakarót, meg csipketeát, aztán már csak néhány zsepire lesz szüksége a könnyes röhögéses jókedvhez. Sorrendben: Mr. Bean…..
Október 10-én indul a TV2 új celebes műsora, a Sztárral szemben. A műsorban civilek hívnak ki sztárokat különböző feladatokra. A szombat esti műsor vezetője Till Attila lesz, aki egyben a bíró szerepét is betölti, segédei pedig Váczi Gergő és Nacsa Olivér lesznek. Az új…..
Karotta Közlöny Kész is volnánk 2009.03.18 23:47:00
Szép dolog, hogy az ember fel akarja találni a Hacsiroku kombit, virtuáltuning pályázatot ír ki rá, aztán meg a megoldásról kiderül, hogy egykorú az emberrel magával. Mármint velem. Hölgyeim és uraim: a Hacsiroku kombi     Bizony. A 2137-es Moszkvics maga a tökéletes…..