Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Afi

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
by Rammjaeger83 & SchA Úgy véljük, ezzel a vallomással már régóta adósak vagyunk a kedves olvasóknak.           1. A nááácik fegyvere volt. 2. Így is mindenki tudja, hogy a legjobb harckocsi volt a történelemben. 3. A B-2-vel…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Közszolgálatiság extra: azon melegében idemásolom a VPOP friss, karácsonyi közleményét arról, hogy mire kell vámot fizetni. Felhívnám a figyelmet a "csendes borok" szakkifejezésre, miközben az asztalomon itt ordít a kakaó.Az általános szabályok szerint az Európai…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
granturizmó! Ukrajna nagyon menő 2010.11.01 09:23:00
Gondoltad volna, hogy Ukrajna második legnagyobb (ipari) városa, Harkiv (orosz nevén Harkov) tud valami izgalmasat kínálni?Ha megmézed ezt a videót (video mapping), akkor ez soha többet nem lesz kérdés. Egyébként itt található még Európa harmadik legnagyobb tere, a Szabadság…..
Afi 2010.11.01 15:53:06
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
A korábban sokat emlegetett Foxconnról mostanában kevesebbet hallunk, pedig elérkeztünk egy deadline-hoz: a gyár azt ígérte júniusban, hogy októberben jelentős fizetésemelést ad a dolgozóknak, hallottunk először 70 százalékot, aztán harmincat, miközben a Gizmodo amiatt reklamál,…..
Afi 2010.10.14 10:32:58
@balage28:

Foxconn van Komáromban!
És ahogy néztem ott sem jobbak a körülmények
Afi 2010.10.14 10:44:08
@altaller:

Mi csak tárgyalni, de anno valami 2000en melóztak ott. Komáromban az ipari park tönkre ment teljesen a város 10évet esett vissza. Ami maradt Nokia,a többi meg félgőzzel sem megy Foxconn, RR Donelley, Savcor, Stora enso, meg egy másik cég aki az Audinak beszállít.
Afi 2010.10.14 10:58:28
@gazsi72: Már elkezdődött! Igaz inkább a gép ipar. De az új hódítandó terület India, vietnám.
Pakisztánban már pl van Suzuki gyár
Modorosblog Az Árja 2010.09.06 07:00:00
A magyar Árja a természetes szőke-kékszemű emberkülönlegesség: kisebbségben, igazi kiválasztotthoz méltóan, büszkén viseli ezen a balkáni terepen a germán istenekéhez hasonlatos, ritka színösszetételt. Mert mindenki csak olyan szeretne lenni, mint Ő! Hány festett szőke,…..
Afi 2010.09.06 09:29:12
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Francba :( De a kislányom is szőke kék szemű. :) meg az anya is. Bár ő alacsony 170cm.
Afi 2010.09.06 09:31:36
@Robinzon Kurzor:

Ja tudom. De azt mondták túl hiteles vagyok és a végén belelőnék a tömegbe :D
Találtam egy szuper grafikont, amit azt foglalja össze, hogy a nálunk még nem is kapható mobilt hol, mennyiért kapjuk meg. Ugye a T már hivatalosan is bejelentette, hogy forgalmazza majd a készüléket (na most ezen ki lepődött meg?), és elsőként az országban arról is beszámoltunk,…..
A pénz nem boldogít, a pénzen nem lehet boldogságot venni. Ezek szuper közhelyek, csak éppen nehéz velük mit kezdeni. Mert mi a boldogság? Harmónia? Szabadság? Öröm? És mennyi a sok pénz? 10 millió forint? 100 millió? 10 milliárd? De szerencsére vannak szociológusok a világon,…..
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Afi 2010.06.01 14:48:37
@phaidros: Ez van mikor vissza nyal a fagyi. vagy mikor az amik 2. iraki offenzívájakor az irak ielhárítás tüzett nyitott a gépeikre akkor is hogy megvoltak lepődve meg felháborodva, hoyg hogy képzelik.
Hemzsegnek a kamuhirdetések a nagy szájtokon, most First Last küldött egy eléggé gyanús párost. Most mondjuk azt, hogy senki se vásároljon gyanúsan olcsón? Nem mondjuk, mondtuk eleget és nem vagyunk a top-állapotban. A mellékelt képről csak egy kicsit süt h fordítóprogrammal lett…..
Afi 2010.03.23 06:59:26
@Támadnak az űrgyíkok! NO CSIPP!!!! Ne engedjétek!:

Sok a naív ember, de a Legot már pár éve Nyíregyházán gyártják. A volt Flextronix helyén.
A cinematrixon futottam bele abba a hírbe, miszerint a Stop Avatar Movie aktivistái úgy érzik, hogy James Cameron sci-fije, az Avatar túlságosan is diszkriminatív. A filmben nincsenek meleg katonák és a természettel harmóniában élő na'viknál sem látni olyan figurákat, akik az azonos…..
Szláv Virtus Auschwitzi rémálom 2010.01.04 07:00:00
  Arbeit macht frei. Ez a felirat fogadta az Auschwitzi haláltáborba érkező zsidókat, lengyeleket, szovjet katonákat, egyszóval mindazokat, akiket a náci hatalom haszontalannak vélt életben tartani. A tábor közel 65 éve bezárta kapuit az agresszió elől, ám az áldozatok lelke…..
S. novemberben a Vodafone webshopját választotta, vesztére. Úgy tűnik, nem is az késztette ki annyira, hogy egy hónap alatt sem érkezett meg az ajándékba rendelt telefon, hanem hogy a vodások végig letojták, amikor meg nem, akkor arcátlanul hazudtak neki. Sztori alant. Köszönöm ezt…..
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
A Homár mindig is rajongott az ufószektákért - a raeliánusok pl milyen viccesek voltak az "első" emberklónozással anno -, úgyhogy igen megörült a Fény Angyalainak, akik égi barátaik figyelmeztetését hozzák. Legolas, Ufójézus és egy ismeretlen ügyfélszolgálatos a…..
Afi 2009.12.02 12:37:16
Lassan közeledik az iskolaválasztás és nem könnyű eldönteni, hogy gyermekünk melyik iskolában töltse a következő 8 (6,4) évet. Mi alapján döntsünk? Az iskola felszereltsége, hangulata, külön foglalkozásai alapján, vagy válasszuk a legközelebb eső iskolát? A tanító néni…..