Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsungellakó (törölt)

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A ferencvárosi, időközi országgyűlési egyéni képviselő-választáson az SZDSZ szakított a párttól az elmúlt 18 évben megszokott kék színnel. John Emese, a szabad demokraták képviselő képviselő-jelöltje (mint az a fidesz.hu cikkéből kiderül) Fidesz-narancssárga…..
Fordítva ülünk a lovon, ami vígan száguld a szakadék felé ... Íme, ez ma Magyarország. Nem tudom kinek kell érte köszönetet mondani, de köszönjük, megcsináltátok, győztetek... Bodor Imre 2006-ban Szolnokon, az egyik általános iskola mellett azt vette észre, hogy egy nagyobb…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
 Csütörtökön, november 13-án volt húszéves a Szabad Demokraták Szövetsége. Szülinapi bulijukat ma tartják a WAX kiállítóterem-komplexumban. Ez alkalomra írtunk egy rövid esszét a magyar liberálisok múltjáról, jelenéről és jövőjéről, de ezt drága főszerkesztőnk…..
Minden nap egy újabb időutazás a múltba, kedves barátaim... "Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét - írja a Magyar Nemzet. A…..
 Hogy hol van Grúzia? Hát ott, ahol Sztálin született, ahol feltalálták a bort, ahol másodikként vették fel a kereszténységet, ahonnan Khaka Kaladze származik, ahol most az olimpia alatt az oroszok tankosozósat játszottak, és ahol egy éve úgy szétverték az ellenzéki…..
 Van egy ország. Jelenleg csak egy országrész, egy sziget, ahol Krisztus előtt 750-ben alapították a görögök az első városokat. Szinte nincs olyan négyzetméter ezen a szigeten, amelyen ne találnánk műemléket. A tenger még most is meleg, a fák roskadoznak a ciromtól és a…..
Mint a tésztaszűrőből a víz, úgy ömlik ki az állami pénz... 2009-ra Honvédelmi Minisztérium éves költségvetése 322 milliárd forint! El sem tudom képzelni, mire megy el ez a rengeteg pénz ... illetve kezd összeállni a kép: A Magyar Honvédség létszáma 23 950 fő. További…..
Régóta az a véleményem, hogy azért, mert itt tart az ország, abban szerepe van a médiának és a sajtónak is. Mivel jóformán nincs hazai oknyomozó újságírás, így minden "ügynek" csak a felszínét kapirgálják meg, aztán pár nap múlva már csak kis hír lesz az újság…..
Hétvégén sikerült egy újabb adag földet kihányni a magyar-szlovák kapcsolatokat jelképező gödörből, gratulálok minden résztvevőnek.   Haladjunk sorban: 1, Szombat délután a MeH előtt tüntettek a magyar drukkerek a múlt heti dunaszerdahelyi focimeccsen zajló rendőri…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..
Sokunkban felmerül a kérdés: vajon a net világában hihetetlen gyorsan terjedő antiszemita informatikai vírusok, mint Tomcat vagy a kurucinfó valóban a titkosszolgálatok tudatosan generált programjai? Nem csak azért érdekes ez, mert arra keressük a választ, a társadalmi szolidaritást…..
Olyan országban élek, ahol megtörténhet, hogy éjszaka felgyújtják a házamat és lelőnek, olyan országban élek, ahol agyonverhetnek, ha az autóm elé ugrik egy gyerek az országúton, olyan országban élek, ahol a nyitott ablakomon kővel dobhatják fejbe a tízéves lányomat, olyan…..
 A dppnews.com értesülései szerint az IMF ahhoz a feltételhez kötné a mintegy 25 milliárd eurós hitelkeret biztosítását Magyarország számára, hogy a kormány töröltesse a Postás Józsi néven ismert énekes „Hozom a postát, számlát…” című mulatós…..
Dzsungellakó (törölt) 2008.10.29 16:59:43
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
Dzsungellakó (törölt) 2008.10.18 18:50:42
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
A Dávid Ibolya által oly gyakran előszeretettel emlegetett hazai politikai homokozóban ezúttal a majdnem végzetesen megcsonkult MDF frakció csücsül, köröttük pedig ott rosszalkodnak, és megpróbálják ellopni a játékaikat bizonyos gonosz nagytőkés csoportok.Az utóbbi napokban nem…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Vendégposzt Györgyitől.A spórolás nemcsak azon múlik, hogy a mindennapi szükségeset olcsón veszem meg. Vagy meg se veszem. Persze sok dologról le lehet mondani, de én például nem tudnék csoki nélkül élni. Spórolni lehet azon is, hogy nem csevegek 20-30 perceket a…..
Pilu Összegyűlnek a bölcsek 2008.10.12 15:58:00
 Érdemes elolvasni ezt a cikket. Idézek belőle pár sort: "…Aki számít és valaha is számított, meghívót kapott A nemzeti csúcsra meghívást kap az öt közjogi méltóság, a rendszerváltás utáni időszak valamennyi volt köztársasági elnöke,…..
Dzsungellakó (törölt) 2008.10.13 08:13:01
dzsungelvilag.blog.hu/2008/10/12/p709929

Szinte ugyanezt írtam. Sajnos.
Öregecskedő, egykor szebb napokat megélt, és jobb sorsra érdemes párt parlamenti képviselőcsoportja családi okok miatt a biztos megegyezés reményében sürgősen keres alig használt, kilóra megvehető, független képviselőt, elárvult frakciója számára. Jelentkezéseket…..
Pilu Hal a gázolajban 2008.10.10 10:57:00
 Ennek már fele sem tréfa. Eddig jól elkuncogtunk a tengerentúli pánikon, úgy kezelvén, mint afféle jenki hóbortot, de már látszik, hogy a kakatenger hullámai a Kárpátokhoz érve igen erősen felcsaptak. 260 fölött az Euró, 13.000-es BUX. Esünk, mint a kavics, ütnek, mint a…..
A Tarka Magyar mozgalom fejtörőt okozott a politikai pártok által alaposan megdolgozott és megosztott közvélemény számára – no nem azért, mintha olyan bonyolult üzenetet hordozott volna, hanem pont azért, mert túl egyszerűt. 18 évvel a rendszerváltás és 2 évvel az…..