Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Évi*

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Szia, Zoli! 2011.06.28 07:11:00
Üdvözöljük Pokorni Zoltánt a blog olvasói között :)))Igen, tegyük egymás mellé ezt és ezt. Sőt, ezt. Még ilyet... a jelek szerint egyébként az alpolgármestere hívta fel rá a figyelmét.Jövök ma még, csak ezt muszáj volt rögzítenem gyorsan. ..
*Évi* 2011.06.29 08:10:12
zoli voltam Sziget 2011.05.22 11:36:00
Van a környékünkön, az egyik szokásos közlekedési útvonalamon egy építkezés; lakópark épül. Mindig, mikor elmegyek mellette, és megcsap a járda mellett felállított Toi-Toi-ból (cégnév: MoBili, én kérek elnézést) áradó vegykezelt szarszag, vidáman elmosolyodok:…..
*Évi* 2011.05.23 08:08:45
Elindultak az énekes-zenés tehetségkutatók, az első részeket még szimultán néztük, kapcsolgatva. Mostanra letisztult: a Megasztár 5 talán a legjobb lesz az eddigi szériákból, az X-Faktor viszont fos.Kezdve a fikával: még egy ilyen modoros, maníros, kesztyűbáb zsűrit én még…..
zoli voltam Kék trikó, 2010.08.13 16:43:04
dögcédula, zsebes gatya, messziről is kiszúrjátok. ..
Dumaszínház, pici Hives (de minek), csempészviszki, korai műsorzárás - ez volt az első szigetnapom.Nem mondom, hogy vidáman vettem az irányt kifelé, vannak-lettek most elég nagy gondok úgy egyébként (jellemzően anyagiak, naná, amikkel majd elég komolyan kell a fesztivál után…..
Mikor lefolyik a fejem a kezemen, nem látok, nem mozdulok odabenn sem, lassú és elhasznált vagyok, akkor néha tökre tud egy-egy zene segíteni. Az MP3-lejátszómon is vannak ilyenek betárazva, gépközelben pedig a könyvjelzőből rántok elő egy-egy videót. Nem kell ezeknek a szakma…..
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
Madonnát a Louis Vuittonnál Lara Stone váltotta, de a 'pop nagyasszonya' természetesen egy percig sem maradt parlagon, hanem a Dolce&Gabbana arca lett a 2010-es tavaszi/nyári kampányukban. Stephen Klein fotóin Madonna visszanyúl gyökereihez és igazán dögösen pózol a kamera előtt…..
90 Fiúbandák-megaposzt 2009.08.25 07:59:00
Hol volt akkor már a New Kids on the Block, (ismertebb nevén Nyúkic), és a Bross. A Duran Duran-ból családapák lettek, a Modern Talking meg már akkor is vicces volt, amikor még működött. A 90-es évek hozta el nekünk az igazi fiúbandákat, az igazi rajongást. Mit nekünk Beatles a…..
Visszatér a Cranberries! A 90-es években viszonylag menő volt a női énekes + fiúk a hangszereknél zenekari felállás (gondoljunk csak a Guano Apes-re, vagy a No doubt-ra), mely installáció egyik prototípusa volt az ír zenekar. A 90-es évek sikerei ellenére a Cranberries a 2000-es…..
Csütörtökön az OurFashion csapata is kivonult a Coin megnyitóra. Mivel az egész sajtó tele volt Paris Hilton minden apró lépésével, így ezt a témát nem boncolgatom újra, hanem csak elmesélem, szeritem milyen maga az áruház és a kínlata.Na jó, pár megjegyzés a…..
Ma van augusztus utolsó napja, így egy kicsit számvetős körkérdéssel állok elő, ti pedig válaszoljatok, töltögessétek a kérdéslistát.A nyár fénypontja: Szigetszigetsziget. Annyira jó volt, hogy vigyor kúszik az arcomra, amikor csak rá gondolok.A legtöbbett hordott nyári…..
Én már be vagyok sózva, hiszen csak párat kell aludni, és itt a Sziget fesztivál! Sokáig nem voltam nagy fesztiválrajongó, de a tavalyi olyan emlékezetesre sikerült, hogy idén dolgozni is fogok kint, ugyanis egy projekt keretein belül 2 napon lesz egy rövid aktivizációs programunk a…..
A TopShop kiadott egy fotósorozatot, amivel irányt szeretne mutatni a következő téli szezon divatforgatagában. Következzen tehát 6 kihagyhatatlan tipp, ruhadarab, fazon a következő hideg évszakokra! Szerintetek melyik a legjobb?1. FŰZŐS CSIZMA.2. FÉLVÁLLAS RUHA vagy FELSŐ3.…..
Egy időben minden buliban ugyanazzal a kis táskámmal jelentem meg, mivel az tökéletes méretű volt lehetett vele táncolni, de azért minden belefért. Szinte már hozzámnőtt, minden barátnőm tudta, ha esti program van, akkor Bianka a fekete táskájával jön. Már-már nyugtalanított is…..
*Évi* 2009.08.04 11:55:07
Minden ín, izom és ér látszódik Madonna csontos, vékony és túlgyúrt karján. Mintha kivonták volna belőle a zsírt, a húst és a vizet és megmaradt volna egy Bodies kiállításba illő figura.Csak szerintem kellene abbahagynia a drámai mértékű önsanyargatást vagy szerintetek…..
*Évi* 2009.07.28 10:42:31
Köszönöm Oláf Blog Én 2009.06.04 18:20:00
találtam itthon a szobámban, szerintem 6-7 éve, gimi elsőben vagy másodikban tölthettem ki valami sulis dolog okán. Az aláhúzott részt írtam be én, a zárójelben meg az van amit be kellett írnom Én nyugis és érzékeny vagyok. (két jellegzetes tulajdonságod) Szereném tudni, mások…..
Mérkőzés indul! A Lanvin a napokban egy a SJP Bitten kollekcióból származó táskára kisértetiesen hasonlóval jelent meg a piacon. A fazon - ami elég különleges - szinte ugyanaz, a táska félbehajtható, hordható vállon oldalt és keresztben is, sőt még kézben is…..
Victoria Beckham még sosem volt ilyen szexi - szerintetek is dögös? David meg hozza a formáját - izmos és jóképű mint mindig. Az Armani Underwear reklámokat nekik találták ki, mindketten sokkal jobbak, mint a saját parfümjeik hirdetésiben.Forrás: People és…..
Annyira borzasztó, hogy nem is tudom melyik a rosszabb: a ruha vagy az arca?Szóval szavazzatok - a szétbotoxozott, plasztikázott arc a felfújt szájjal a probléma, vagy a metál-királykék dzseki színben passzoló övvel és selyemsállal, egy kamionos stílusú baseballsapkával…..
Lányok, ezt ne. De tényleg. Katie Holmes most megmutatja, hogy a tökéletes smink, a szép haj és a csodás cipő sem elég ahhoz, hogy a borzalmas ruhaválasztásról elterelje a figyelmet. A 2007-es Christian Lacroix kollekcióból származó ruha a kifutón még csak-csak elment, de Katie…..
Ezentúl minden hétfőn szeretnék körkérdést intézni hozzátok, amelyekre majd a kommentekben válaszolhattok. Miről is? A hangulatotokról, ruhákról, sminkekről, mi érdekel benneteket, mit szeretnétek venni magatoknak, stb. A célom az, hogy személyesebbé váljon néhány…..