Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vabi (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford OFFTOPIC! 2009.07.07 08:00:00
Abban az esetben, ha Anglia válogatottja megszerzi a 2010-es dél-afrikai VB-n való szereplés jogát, Fabio Capello magaslati edzőtáborba viszi a fiúkat Ausztriába, hogy szoktassa őket a ritka levegőhöz. Ez nekünk nagyon ismerős valahonnan, és már előre röhögünk, még akkor is, ha…..
A Konföderációs Kupa jó, értem? Augusztusig nem nagyon lesz tétmeccs, tehát ha kibírtok másfél hónapot rendes foci nélkül, akkor bátran mellőzzétek ezt a sorozatot, de ha igazi futballőrültek vagytok, akkor velünk együtt a képernyőre tapadva csodáljátok Chris Killen és…..
vabi (törölt) 2009.06.15 22:09:06
vabi (törölt) 2009.06.17 17:53:37
Ilyen az, amikor az ezüstszínű nájlon jampeczakó alól elővillan a rojtosra kopott, kifakult értelmiségi lét. Kis vicces közjátékot láttunk a múlt héten A tét című műsorban, csak a csatorna nem siette el felrakni a videótárába az adást, úgyhogy azt meg kellett várnunk, hogy…..
sosmarci: látván a Comedy Centralon erőteljesen ismétlik a Beugró korábbi adásait, tervezi-e a csatorna esetleg az eredeti Whose Line Is It Anyway 8 évadjából válogatni, horribile dictu felirattal? "Látókörünkbe került, de még konkrét ajánlatot nem tettünk rá." - ezt a…..
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
vabi (törölt) 2009.06.15 14:44:29
@Basti:

Diego-t inkább van der Vaart-hoz hasonlítsad
van der Vaart volt a Bundesiga nagy sztárja, a meg nem értett zseni,hogy mit keres ő egy Hamburgban

aztán a Real-ban ( a gynege Real-ban) is az egyik leggyengébb volt, komolyan mondom szégyenteljes produkciókkal(ha a Hamburgba tolja így,akkor most a NEC Nijmegen játékosa kb.)

Diego-ról is csak azt tudjuk eddig,hogy vezére volt egy Werder-nek, a mélyvíz most jön neki

Ribery mindkettőnél nagyobb kaliberű játékos, de hol van olyan jó ,mint CR vagy Kaka

ha elmegy a Barca-ba , és húzóembere lesz vmiféle sikereknek akkor igen,addig csak sejtjük róla legfeljebb


vagy Benzema van akkora csatár,mint Rooney,Ibrahimovics,RVN,Torres ?

attól,hogy a Lyon megengedheti magának,hogy ne adja el,mert van pénzük,amúgy Benzema a francia liga egyik legjobbja 2-3 éve ?

vabi (törölt) 2009.06.16 18:32:55
@mocsing: nem 2011-ben jár le Ribery szerződése ?
vabi (törölt) 2009.06.16 20:14:27
Ne szépítsük, 2006 világbajnoka szénné égett az Európa-bajnokságon. Olaszország ugyan csak büntetőkkel esett ki a későbbi győztes Spanyolországgal szemben, de az egész tornán az ég adta világon semmit nem mutatott. Illetve dehogynem mutatott: megmutatta minden gondját, baját…..
Nou San Trafford Toulon 2009 2009.06.12 14:58:00
Július, 1996. Helyszín: Toulon. Kellemes esti szellőben fater épp kaját melegít. A mólótól egy köpésre egy irreálisan nagy hajó, mint egy tízemeletes panel a vízre fektetve. Mögöttünk valahol a Stade Mayol, az első nyugati stadion, amit élőben láttam. Megragadott, a fénykép…..
Hét meccs lement már a krisztusi korú fordulóból és a két elődöntőt is lejátszottak a Wembley-ben. Ma és holnap a kupacsapatok próbálják meg pótolni bajnoki hiányosságaikat, de nem lehet azt mondani, hogy tingli-tangli meccseket kapunk az unalmas hétköznapokra. Rögtön…..
Érdekes anomáliára lett figyelmes György. A jelek szerint a UPC az ex-monorteles ügyfelektől emailben kéri ügyfél- és telefonszámukat, ellenkező esetben törli az előfizetésükhöz tartozó emailcímet. WTF? Nem írnék neked, ha nem tapasztalam volna, hogy más ex Monornetes…..
Az év álláshirdetését küldte el a Homárnak Bede kolléga: a príma ajánlat bebizonyítja, hogy vannak képernyős szakmák, ahol a nyelvtudás egyáltalán nem feltétel, akkor sem, ha 40 ország polgárait kell verbálisan meggyógyítanunk. Irtó nagy hülyeség volt blogolással…..
vabi (törölt) 2009.03.19 12:41:10
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
A téli szezon legviccesebb olvasói levelét egy felháborodott, ugyanakkor erős márkahűséggel megvert utas írta Richard Bransonnak, a Virgin légitársaság alapítójának, miután Bombayből hazafelé nagyon kibukott a rettenetese ebéden. Itt olvasható, a levél ígéretesen indul, de…..
Gábor a Hogyan rázzuk le a kitartó telemarketingest? című posztban panaszolta el, hogy egy Capital Partners nevű cég egyszerűen nem hagyja békén, állandóan hívogatják telefonon és nem hajlandók törölni az adatbázisukból. Megérkezett a cég válasza, alant olvasható az…..
Akkor belevágunk. Elkezdjük a 2009-es évet. A popsink befagy, a nadrágszárat szorosabbra kellett húznunk, de a Premier League robog tovább. Lesz két helyi rangadó kapásból (a Villa Parkban és a Riverside-on), a kiesés ellen több csapat már most is küzd, de még Liverpoolban is a…..
vabi (törölt) 2009.01.11 16:29:36
Szeretjük a rövid, aranyos kis állatkákat szerepeltető történeteket. Ilyen történt Felhá Borissal, aki  aggódott, hogy milyen lények élnek a bonsai fája talajában. Elment a Virági Kft. boltjába, ahol cudarul bántak vele. Íme egy példa arra, hogy jár a kortárs magyar…..
Ugye volt ez az évek óta húzódó ügy, hogy hiába mondja a szolgáltató, a valóságban sosem éri el az internet az előfizetett maximális sebességet. Múlt csütörtök óta ilyet többé nem lehet csinálni:December 11-től az internetszolgáltatók a szerződéseikben, a weboldalaikon…..
vabi (törölt) 2008.12.18 23:50:30
A képen szereplő nagy zöld izétől mi kislányként inkább megijedtünk volna, de Marslakócska csak a munkáját végezte: diákmunkásként ebben a jelmezben járta a patikákat és terméket ajánlott. Levele szerint munkaadójával az elszámolásnál összetűzésbe került, amit talán…..