Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuff

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgatottak matattunk levelesládánkban, amkikor láttuk, hogy a múltkor kipécézett spriccparti szervezőitől is jött levél. A fantáziára keveset bízó, érdekes képekkel is illusztrált beszámolót szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk, nem mintha azt hinnénk, hogy majd most a…..
Csáp Géza Metál, csajok satöbbi 2006.12.29 22:52:00
Nem figyelek, vagy mit tudom én, rosszul értek valamit, tehát mégis lehetséges volna, hogy a Superbutt zenekar énekese, Vörös András a XXI. század magyar férfi szexszimbóluma? Annyi csaj magyar metál- (hc-, punk-) zenekar koncertjén még nem volt, mint amennyi a hajón, a Superbutt…..
tuff 2006.12.29 23:39:59
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Oh, mily ironikus: Öngyilkos lett a No Fear alapítója...
tuff 2006.12.17 23:11:10
Egy jó sztorinak szokott lenni szerethető és utálatos szereplője egyaránt, az igazán szórakoztató történetekben viszont mindenkit egyformán lehet rühelni. Néhány napja mindent bejárt a hír, hogy Berényi Csomor Zsuzsa Csilla terhes, majd hamar az is kiderült, hogy ebből egy szó…..
tuff 2006.11.07 00:17:47
Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is…..
tuff 2006.11.03 17:13:12
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
tuff 2006.11.01 12:12:14
Ha pontosak akarunk lenni, nem szűnik meg, csak átalakul. A Tilosos hagyományokat folytató reggeli, beszólós-politizálós rádióműsor áthelyeződött az esti műsorsávba.A reggelibe meg lecsúszott Fiala műsora. Ez két dolog miatt is érdekes. Aki hallgatta Fiala esti műsorát, az…..
tuff 2006.09.09 17:02:12
Tegyük fel, hogy az ember párja elmegy valahová vidékre, és ránk zárja az ajtót, se kulcs, se telefon, szombatra marad a tévé, mert már minden könyvet olvastunk, a net meg nem megy valamiért, kurvaélet. Teljes napra szóló programot kínálunk hát, lássuk milyen lenne egy szombat a…..
"Aki Radioheadet néz Fear Factory helyett, az köcsög!" - kiabáltam Fodor barátom, kettes számú toxikus ikrem fülébe egy mobiltelefon segedelmével, miközben az egyes villamos utazóközönsége, köztük hamvas arcú hetijegyesek, rosszallóan csóválták a fejüket. Ne értsen…..
tuff 2006.08.18 00:35:28
A Mangod Inc. nyerte a Jim Beam Tehetségvadászat 2006 döntőjét. Az országos tehetségkutatón több mint kétszáz zenekar küldött hanganyagot, közülük negyven a júliusi elődöntőkön élőben is bemutatkozott, végül kilenc zenekar jutott a döntőbe, amelyet a Sziget utolsó…..
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..
Csáp Géza Fuckela, suckela 2006.08.16 16:18:00
Úgy kezdődött a nap, hogy akartunk egy interjút a morbid angyalokkal. Be is kommandíroztunk a Hammer sátor backstágéjába, (ez most olyan, hogy a rocksztárokat állítólag őrzik a Szigeten, mint a magyar államkincstár aranykészletét, mi pedig két klozet mellől bukkantunk elő…..
tuff 2006.08.16 17:58:04
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
tuff 2006.08.16 11:15:33
Egyhetes megfeszített edzésprogrammal készültünk a Prodigyre, elhajlott súlyzók, összetört tricepsz-manipulátorok szegélyezték az utunk a dühöngőbe, mert akármilyen visszafogottan is nyomtuk végig ezt a Szigetet, az utolsó pillanatnak meg kellett adni a módját.Az is…..
tuff 2006.08.16 10:47:05
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..
Sok mindent el lehet mondani a Dallasról, lehet szeretni, és köpködni is, de az vitathatatlan, hogy korszakalkotó mérföldkő volt a televíziózás történetében, és ez hazánkra is bőven igaz. Az 1978 és 1991 között vetített évadok megismertették velünk az igazi nagy cliffhanger…..
tuff 2006.07.27 03:47:43
comment:com Bolsevik taktika 2006.07.06 16:56:00
Ma a legjobb rész következik a Magyar népmesék sorozatban, A csillagszemű juhász (Duna Tv, 18:40). A legtöbb lány az oviban hozzá akart feleségül menni vagy legfeljebb Kacor királyhoz. De ez már régen volt, azóta kiderült, hogy a csillagszemű juhászt Deutsch-Für Tamás, a Kacor…..
tuff 2006.07.06 20:18:44
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..