Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XY kronosz óra

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Vagy mondjuk Szaniszló Ferencből brüsszeli konzul? He? Mindketten nagylátószögű, szorgos médiamunkások. Szóval lehet-e? És itt most nem arról van szó, hogy a kedves, olykor kifejezetten szórakoztató állampolgár pajtásoknak nem kívánom a fincsit, csak aztat firtatnám, hogy…..
2007 ősze óta fogad vendégeket Budapesten az easyHotel, amely főként a fiatal, nyitott turistákat célozta meg online vírus kampányával. A vírusfilm több magyar videómegosztó oldalra is felkerült, de főleg angol, német, holland és orosz közösségi platformokon folyt a hírverés.…..
 Beszélünk itt állandóan, hogy mennyire érdemein felül reprezentált az SZDSZ, arrogáns és korrupt az MSZP, programtalan és demagóg a Fidesz. Az MDF-ről nem beszélünk, mert csak egy nagy nulla kilométerkőbe vésett Dávid Ibolya van, meg egy hosszú lista, hogy kit nem segíti…..
 Eddig tartott volna a sikeres együttműködés, a szépkorúak és az európai értelemben vett konzervatívok stratégiai partnersége? A Stop.hu szerint ma délelőtt a Tisztelet Társaságának elnöksége a 2010-es választási szövetségi ajánlat elutasításáról döntött, sőt, a…..
XY kronosz óra 2008.10.08 13:41:52
Kedves Pajtások!Mint azt jól tudjátok, a jövő héten előbújunk, és szépen bemutatkozunk, ahogy illik. Gyorsan nézzük végig, mi minden fog történni az elkövetkező napokban!Hétfőn beköszönünk a parlamentbe: egy kis lézerjáték keretében adjuk át az üzenetünket a bentieknek -…..
 Csepelen mindent elvittek egy játszótérről, ami csak mozdítható. Csak egy fél csúszda maradt, no meg a többi játék alapjai.A játszótér-lopás önmagában is sorozatunkba illeszkedő nóvum lenne, de a történet többi részlete ezt is felülmúlja: a játszóteret (más csepeli…..
Mandiner blog Mit mondhat Wittner? 2008.10.07 21:01:00
  Alig volt sajtóvisszhangja Wittner Mária performanszának, hogy leragasztott szájjal ült be a Parlamentbe. Tiltakozásul amiatt, hogy Arnóth Sándort meghurcolták a „lógni fogsz”-ért, valamint a gyűlöletbeszéd törvényjavaslatot is nagyon rossznak tartja.  Wittner…..
 A következő nyilatkozatunk jelent meg az Élet és Irodalomban:  Halmai Gábor alkotmányjogász, az ELTE Társadalomtudományi Karán a Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézetének vezetője, az Élet és Irodalom 2008. szeptember 26-i számában, Szalonzsidózás című…..
 Tegnapi kérdésünkre esti bemutatkozásával a Lehet más a politika! nem adott túl meggyőző választ. A lézershow tíz éve még nagy szó volt, de ma már minden alsó-középkategóriás diszkóban szériafelszerelés. Az Országgyűlésre vetíteni persze nem hétköznapi, de az…..