Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hdspori

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No hazaértünk az idei túráról is, így talán illő volna befejezni végre a tavalyit. 9.nap, hétfő. Süt a nap, meleg van! Ki gondolta volna! Mára már nincs reggeli bón. Komótosan reggelizünk. Takiékkal délre beszéltük meg a találkozást. Addig bóklászunk a majdnem…..
A japán stílus nem változik, inkább csak a széleken lemorzsolódik róla ez-az, majd ismét rátapad némi rajzfilmes extremitás. A kinti motorépítés gerincét még mindig az ízléses, helyenként meglepően elhelyezett kiegészítőkkel ellátott gépek adják – van mit nézni, itt van…..
  Annak aki még nem unja :)   7.nap:   Szombat, a fő nap. Kérdés az, hogy mihez. Reggel csak pisilési ingerem megszüntetése iránti vágy tudott rávenni, hogy kibugyoláljam magam abból a hálózsákból, amiben éjszaka farmerben és pulóverben aludtam. Reggel 6 óta folyamatos a motordübörgés.…..
A japánok tojnak a fejünkre. Nem érdekli őket, hogy mi az aktuális custom divat Európában, fütyülnek arra, hogy mi a menő Amerikában. Épített motorjaik saját stílust képviselnek, évről évre betegebb vasakat mutatnak be – mi meg újra és újra megdöbbenünk. Jokohama neve…..
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
A Harley-Davidson technikai okok miatt 11005 motorját hívja vissza. A hiba oka egy apró csavar a féknél – amilyen kicsi, olyan nagy gondot okozhat. A gyár szervizakciója a 2008-as FXSTSSE2 Screamin' Eagle Softail, 2008-2009-es FLSTSB Softail Cross Bones és az idén gyártott FXSTSSE3…..
Francia források állítják, hogy jövőre bemutatásra kerül a Kawasaki új Z1000-re. Ha az értesüléseik helytállóak, akkor nem felfrissített modellt, hanem teljesen új motort kapunk. A naked bike szívét a ZX-10R adhatja, de esélyes, hogy a futómű is rokonságot mutat majd a…..
Annak ellenére, hogy a Harley-Davidson márkenevet Milwaukee-hoz kötjük, az érdemi gyártás mégis a yorki üzemben történik. A gyár büszkeségének tartott komplexum most mégis kiürül – a vezetőség már keresi az új helyet, ahol költséghatékonyabban, kevesebb alkalmazottal…..
Totalbike hírek Kicsi és fekete 2009.01.28 13:54:00
A Harley-Davidson bemutatta a Dark Custom család legkisebb tagját, az Iron 883-at. A matt fényezésű fekete Sportster jó lehetőség azoknak, akik most csatlakoznának az amerikai V2-essel motorozók táborához. Akik az Egyesült Államokban, március 31-ig vásárolják meg a motort,…..
hdspori 2009.02.01 18:09:41
hdspori 2009.02.03 08:55:27
morcosboci és többi fikázó! Oké,oké,feladom,úgylátom nincs értelme veletek vitatkozni ! Persze hogy elfogult vagyok,de ti aztán...! Szóval továbbra sem értem hogy miért vagyok szar ember,mert HáDém van!!!??? És ha te vagy más azt mondja hogy szar,én meg akkor is azt mondom hogy nem szar! Én soha még semmilyen motorkerékpárt nem fikáztam! A kínait se,megvan róla a véleményem,de nem fikázom! És elismerem a japán technikát,van sor4 haverom nem1 nem2! A srác akivel a garázst közösen béreljük Bandittal jár! És szerinted köpködjük egymást ha összefutunk lent?! Az MZ-t,Pancsit,Uralt miért nem fikázod? Ők sem a fékről meg a teljesítményről szólnak! Nem minden HáDés sznob milliomos ám! Én sem járok alsóörsre,és nem kedvelem az utánfutós hog-os bankárokat,de nem bántom őket,mert leszarom! És 2 éve pont belefutottam autóval egy alsóörsi felvonulásba egy nyaralás alkalmával,amikor 40 fokba víz nélkül, a 4 éves kölökkel a hátsó ülésen 3 órát várakoztunk valahol a 71-esen a puszta közepén!Elhiheted kib@szott mérges voltam,ilyet nem csinálhat meg szerintem egy találkozó sem! De másnapra elfelejtettem!
Ja,és biztos lehetsz benne,hogy ha előttem feborulnál,segítenék,és nem jutna eszembe semmi! Szóval én befejeztem ezt a kommentelgetést,inkább megtartom magamnak a véleményem! De az is tuti,hogy az a nagy összetartás,amiről az idősebb biker cimboráim meséltek nekem,na az már a múlté! Széles utat! Ja,és intek!
Most már nincs találgatás, nincs több talányos feladvány; mielőtt végképp unalmas lett volna a sok kiszivárogtatás, a Honda a New York Motorshow-n bemutatta azt a középkategóriás gyári choppert, amellyel biztosítaná piaci helyzetét a válsággal megbélyegzett évekre.A Honda…..
Totalbike hírek Gáz ez a motor? 2008.12.16 17:47:00
Amit még Magyarországon nem láthattunk: motort tankolni az LPG kútnál. Ha a kanadai Yugo-Tech cég fejlesztése sikeressé válik, akár hamarosan nálunk is találkozhatunk autós-motoros átalakító készleteikkel. Egyik termékük, amelyet a tulajdonos-főmérnök Joco Djurdjevic az…..
Totalbike hírek Rejtett dicsőség 2008.12.10 23:48:00
A Buellek formáját elfogadtuk, megszoktuk és egy kicsit meg is untuk. Japánban is így lehetett, hisz a Hide Motorcycles gondolkodás nélkül vágta szét a 2005-ös XB9S Lightningot. Alig maradt eredeti alkatrész, sokáig kell kutakodni a fekete elemek között, hogy azt mondhassuk: ez…..
Totalbike hírek Vége a szezonnak? 2008.10.04 17:38:00
Tesztvezetéssel és közös motorozással zárja a szezont a Harley-Davidson és a Buell. 2008. október 11-én, szombaton délelőtt 10 órától várják vendégeiket a Bázison, Budapesten a Neszmélyi köz 3.-ban. Az egész napos tesztvezetésen jogosítvánnyal és védőfelszereléssel lehet…..