Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levest befejezted?

1 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Levest befejezted? 2011.08.23 22:02:06
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Levest befejezted? 2011.08.03 18:08:03
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
Levest befejezted? 2010.11.17 13:51:49
@saky: ehhh... a férfiaknak kéne elfogadni a szőrös nőket(sztem amúgy nem kéne, tökéletesen igénytelen, aki nő létére szőrösen hagyja magát)
Levest befejezted? 2010.11.17 14:07:45
@saky: te nő vagy? menstruálsz vazze? a szexelésről nem is beszélve. Nincs az ott jó helyen, hidd el.
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Levest befejezted? 2010.10.07 19:26:07
@Réka ‎: Hát, ha már a vérkeringés okozza, akkor gáz van :-) Amúgy persze, szokott melegem lenni, mikor másnak nem, de az a túlsúly cipelése okozta megterhelés miatt van, nem a háj szigetelése miatt. (Cipeljen egy normál súlyú egy 20 kilós hátizsákot a hátán egész nap, és megérti :-) )
Egyébként helyesbítek: miért hiszik, hogy az emberek azt hiszik, hogy a háj szigetel. :-)
Komolyan azt hittem, hogy van a túrázásról egy blog. Gondoltam olyan snassz címmel, hogy - tura.blog.hu-, azonnal találok valamit. Üssetek agyon, de nem találtam. Gondoltam aktiválok egyet...
Levest befejezted? 2010.08.20 10:32:24
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
Levest befejezted? 2010.08.09 08:13:26
  A múlt héten arról volt szó, hogy nézne ki Budapest, ha sztárépítészek játszóterévé alakítanánk a Belvárost. Goumba viszont az ellenkezőjét képzelte el: mi lenne, ha a magasságkorlátozást szigorúbban vennék a mostaninál is. Nem is csak elképzelte, hanem képre is…..
Legalábbis azt a cipőjét, amiben a minap az alkotmányügyi bizottság ülésén volt, mindössze 4990 Ft-ért vette.via..
Levest befejezted? 2010.05.29 11:08:46
Levélírónk a nappalis és a levelős képzést hasonlítja össze, saját tapasztalatai alapján. Véleménye szerint, aki minőségi képzést szeretne, az ne levelezőn keresse, a tanárokat nem nagyon érdeklik a levelezős diákok. Olyan is előfordult, hogy az egy tárgyra szánt 4…..
Olyan dolgok lepik el a világot és az internetet, aminek még a semminél is kevesebb értelme van. A Biniki névre keresztelt csoda a királynője ezeknek a csodálatos ötleteknek, amik sajnos nem csak terv szinten maradtak meg valakinek a fejében. Az egy dolog, hogy sokan szeretnének szebb,…..
Mindig nagy kiváncsisággal tölt el, amikor meglátom egy rovatcímben, hogy reklámkampányok képei photoshop nélkül! Most Madonnán volt a sor, aki a tavalyi Louis Vuitton kampányfotóin pózolt nyuszifülekben. A képek már akkor kiverték a biztosítékot, hiszen állítólag direkt…..
Egyetlen biztonsági őr elég volt Galimának, hogy soha többé ne tegye be a lábát a százhalombattai Tescoba. Még a karácsonyi rohamban felejtett a bevásárlókocsijában két kazettát kifele menet, amit a biztonsági őr lopási kisérletnek minősített, aztán egy hónappal később…..
A címben szereplő kérdést Balage tette fel úgy általában az autósoknak, miután megelégelte, hogy rengeteg olyan autó jön vele szembe mostanában, amelyiknek csak a fél lámpája világít. Sokan "megoldják" a problémát a ködfényszóró bekapcsolásával és ezzel le is…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Akinek van fogalma arról, hogy milyen foglalkozás a rendszergazda, az képzelje el azt, hogy minden jogot elvesznek tőle és csak csepegtetik a lehetőségeket. Majd mindenfelé azt állítják erről a gazdáról, hogy semmihez nem ért, semmit nem tud megcsinálni.   Ha szólsz, beverik a…..
Nem panelban laksz, de egy barátod, aki viszont ilyen helyen él, meghívott magához? Elmondjuk, mit ne kérdezz meg tőle, ha jót akarsz!   1. "Mennyi a rezsi?" - Túl magas ahhoz, hogy a tulajnak vagy bérlőnek kedve legyen róla beszélni. Ha mégis felteszed ezt a kérdést,…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Leszokom a cigiről 6. nap 2009.10.10 16:38:01
Hétfőn lettem annyira légcsőhurutos, hogy érdemesnek tűnt abbahagyni a cigizést. A pasim és a bátyám is így szokott le, így kézenfekvőnek tűnt nekem is ezzel próbálkoznom, bár egyáltalán semmilyen elszántság nem volt bennem, ami az okosok szerint elengedhetetlen a…..
Enneagram A Hármasok jellemzése 2007.12.14 22:55:00
Világkép: A világ szereti a bajnokokat. Kerüld el a hibát minden áron.Típusszerkezet: Hiúság, eredetietlenség, és "marketinges hozzáállás" jellemzõk szerkezete: figyelemszükséglet és hiúság mindig valamit elérni kifinomult szociális képességek szexuális vonzerõ…..
Ma reggeli történet.A Kossuth térről haladtam a Széchenyi rakpart felé. A tér sarkán van egy kereszteződés, ahol az alsó rakpart felől érkezőknek van elsőbbsége. Előttem egy biciklis haladt, viszonylag nagy sebességgel, egy srác, aki lehetett vagy tizenhat éves. A rakpart…..
Levest befejezted? 2009.07.27 20:19:11
@Kis ember: Öhhh.. na-na, a kolleganőm, akinek egy bringás kacsázása miatt ment tropára a motorháztető, nem biztos, hogy osztja a nézeted...
Levest befejezted? 2009.07.27 20:20:54
@kispista2: Ha tudod, hogy szar, minek olvasod, s főleg, minek szólsz hozzá? Ezt a mazochista hozzáállást valahogy sosem értettem...