Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szurmik T.

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől sikeres vagy mitől pokol egy együttműködés? Mi az a Projekt alapú gondolkodás és miért van rá szüksége egy KKV-nak? A sikeres EGYÜTTMŰKÖDÉS titka! from Tamas Szurmik on Vimeo...
Minden Projektmenedzser és Cégvezető ismeri azt az érzést, amikor kiadja a feladatokat, határidőt szab, majd beszámoltat, de csak azt látja, hogy senki sem lelkes, mert nem tetszik nekik a rájuk rótt feladat.Szabad a vásárA klasszikus, majd mi megmondjuk „mi a tuti”…..
Beszéltünk már arról, hogy mi szükséges egy projekt indításához, hogy egy projekt mikor sikertelen, de eddig azt még nem vizsgáltuk, hogy mi az, ami sikeressé tesz egy projektet? A válasz természetese, hogy a „jó Projekt Menedzser és a kiváló Projekt Csapat”! Viszont,…..
Azt követően, hogy azonosítottad projektjeidet a legfontosabb feladat, hogy meghatározd azok célját, azokat az eredményeket, amiket elérve sikeresnek tekintheted a projektet.Miért is hasznos, ha jól vannak megfogalmazva a projekt célok?A projekt céljait bármikor össze tudod vetni…..
Fájdalmas beismerni, de van, hogy egy projekt sikertelen. Hiába vagyunk mi a világ legjobb projektmenedzserei, akkor is előfordul, hogy „elbukunk”. Arra a kérdésre, „Hogy mikor sikertelen egy projekt?” előbb-utóbb, mindenki megszüli a maga válaszait, mint: nem…..
Minden megbeszélés elengedhetetlen dokumentuma a Megbeszélés emlékeztető. Az alábbi linkre kattintva letölthetsz egy ilyen mintát, amit szabadon használhatsz, átalakíthatsz ahogy, neked kényelmes.A dokumentum TF formátumban van, így biztosan bármilyen szövegszerkesztőben…..
 18 Tipp, hogy Te irányítsd a megbeszélésed!  Sokan azt gondolják, hogy egy megbeszélésre nem kell készülni, majd ott ötletelünk, improvizálunk egy kicsit, lesz üdítő és süti, eltart délig és utána mehetünk ebédelni, ha pedig nem találunk megoldást, majd jövő…..
PROJEKTBlog Projektlap minta 2009.09.24 08:17:00
Az alábbi linkre kattintva letölthető az előző bejegyzésben használt Projeklap minta dokumentum digitális változata. RTF formátumban készült, így biztosan bármilyen szövegszerkesztőben megnyitható.A "Projektlap minta" letöltéséhez kattints ide..
A Projektindítás legfontosabb feladata a Projekt adatlap, röviden Projektlap összeállítása. A Projektlap olyan a projekt számára, mint nekünk a születési anyakönyvi kivonat, amíg nincs kitöltve, addig nem is létezik, nincs is miről beszélni! Tehát, hajrá, írjunk Projektlapot.…..
   „…A mi cégünknek nincs szüksége projektmenedzsmentre, nekünk nincsenek projektjeink, az a multik szórakozása…”   Én mégis azt kérem, olvasd tovább a bejegyzést és válaszolj őszintén a kérdésekre:…..