Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bsand

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ritka csemege mifelénk a Szentjakab-kagyló, általában mélyhűtve lehet beszerezni néhány nagyobb üzletben. Most kisebb méretű kagylókat kaptam, de ennek is nagyon örültem. Így nézett ki a csomagolásban. Normál hűtőben kiolvasztottam.   Enyhén besóztam, borsoztam a kagylókat, amelyeken a piros…..
My Lai az amerikai hadseregnek a vietnámi civilekkel szembeni kegyetlenkedésének a szimbóluma, de az egyetlen ahol legalább kísérlet történt az elkövetők felkutatására és megbüntetésére...
bsand 2021.11.12 14:49:51
@horex: Te komplett hülye vagy, öreg!
A Citadella – ami turisták, kiránduló családok, futók népszerű célpontja lehetne – hosszú évek óta üresen áll. A pusztulófélben, siralmas állapotban lévő erőd a kormány döntése értelmében – közel kétszáz éves fennállása óta először – végre olyan hellyé válik, amire mindannyian büszkék lehetünk…..
       Persze, én is jól néznék ki, ha megcsinálna egy stylist - hallja az ember a mondatot sokszor. És igen. Egy jó stylist csodákat tud tenni, ráadásul úgy, hogy még hordható is legyen, vagy inkább viselhető. Alexandr Rogov munkáiból mutattam már nektek. Ami érdekes, hogy azért az oroszok…..
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
bsand 2018.08.06 09:52:40
@teéjesenmindegy: Így, így! :)
Ahogy azt mai délelőtti Facebook-posztunkban is megírtuk, egészen pofás kis funkciók érkeztek a Firefox legújabb frissítéséhez. Közösségi médiafelületünkön két komolyabb változtatást említettünk, de a Mozillának van még azért meglepetés a tarsolyában. Nézzük meg, mit…..
Európa maradjon FEHÉR! 2015.09.12 12:00:44
  A közösséget alkotó állatok, mint pl a csimpánzok, elfoglalnak egy életteret maguknak. Életteret ahol megvan a csoport életben maradásához az élelem, a védett hely, a megfelelő környezet ahol jól érzik magukat. Ezt a területet fontosnak tartják, védik. Figyelik a…..
Nézzük, mit tudunk. A magvalósíthatósági tanulmány 774 milliárd forintra becsüli a költségeket. Ez a duplája a 4-es metróénak, amelyik több mint 10 évig épült, és amelybe majdnem belerokkant Budapest. A valódi költségek viszont 5000 milliárdnál is többre tehetők. De…..
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
Nesze!szer A Kedvesem oroszul... 2013.05.23 10:40:35
ByeAlexet feldolgozták. És most nem Kasza Tibire gondolunk. Ahogy a facebookos oldalán írja Alex, sok országból kap levelet, mélt, hogy miatta jönnek majd Magyarországot megnézni. Az eurovízión előadott dalán keresztül érdekelni kezdett néhányakat hazánk. Oké. És elindult a…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
A civil életem során elég sokat foglalkozom a mezőgazdasággal, mégis elég kevés posztot szentelek neki. Nem azért, mintha nem lenne probléma ebben az ágazatban, még csak azért sem, mert annyira hozzáértő a vezetés, hogy nem hoznak egyetlen ökör rendeletet sem, hanem azért, mert a…..
A magyar ember nem tud napirendre térni a Radler felett, valamiért olyan fontos neki a vélt autenticitása mindennek, amivel kapcsolatba kerül, hogy folyton hangsúlyozza, hogy lehet, hogy megissza, de akkor sem tartja sörnek. Ennek ellenére a tavalyi nyár slágere a Gösser Zitrone, idén…..