Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Re

11 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levéltáros Gedeon saját blogján már rittyentett egy műremeket török átkáról, most mindezt még realisztikusabban is megosztja velünk: “Két éve költözött a rém a szomszédunkba. Egy házaspár, ahol Zsolti, a férj elmebeteg, és Gyöngyi, a feleség elmebeteg. (A nevek…..
Re 2011.02.11 15:36:51
@hulyevel: Nekünk "főállású megélhetési gyerekgyár" -felső szomszédunk volt a két szobás panelben, ismerem az érzést. Szerencsére ez a nyolcvanas években volt, volt kereslet az olcsó lakásokra, el tudtuk passzolni.
Befizetni őket nyaralni és gyorsan kisettenkedni... :)
Komolyra fordítva, rettenetes lehet, sajnálom őket, őszintén. Jó, hogy meg tudják látni az élhető oldalát.
28 ügynökség indult a tenderen, de a végén csak egy maradt. Megküzdöttünk a Mammuttal, de alulmaradtunk. Pedig mindent beleadtunk. Vagy mégsem? Szerencse, hogy nem az őskorban élünk, így most olyat tehetünk, amilyet még soha senki: megmutatunk mindent, amit eddig csak az ügyfél…..
Re 2011.01.26 16:01:29
@art:
Gondoltam, ha már ennyire központi téma lett a szőr...
Szívesebben írtam volna, hogy itt annnyira ért hozzá mindenki! És nincs is könnyebb, mint leszólni mások munkáját. Ti biztosan sokkal kreatívabbak vagytok!
De ezzel megakasztottam volna a magasan szálló/mélyen szántó gondolatokat. (Utóbbi opcionális.)
Re 2011.01.26 16:36:52
@art: Ebben megegyezhetünk. Igazad van, nekem a hangvétellel volt gondom.
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Néztem furán, mikor apámat a konyhában egy lábasra görnyedve megláttam. Ült mozdulatlanul, átölelve egy piros fazekat, a fején lévő törülközőt félig a lábasra szorítva. Mit csinál?! Szemügyre veszi, hogy mi lesz a vacsora, de meg akarja tartani magának a titkot? Ráadásul a…..
Sose értettem, miért gondolja bárki is, hogy a csaláncsípést szenvedett, vonyító gyereket derűs gondolatok felé lehet terelgetni azzal, ha tudatjuk vele, milyen nagyszerű dolga lesz megvénülve reuma nélkül. De az „adok rá puszit” módszer is piszkosul humánus, nem elég,…..
Ma már kritikus szemmel nézik azt, aki harmonikus, családi légkörben, egy fárasztó nap után lepihenve egy kényelmes kanapén kinyújtózkodik, kifújja magát és berúg. Inni már csak úgy lehet, ha beszélünk róla. Borról már volt szó, pálinkát és whiskey-t (skótéknál…..
Re 2010.07.08 15:59:45
@Balu (aki nem medve): És attól finomabb?
Hiperárak blog Szaglóteszt 2010.05.05 17:11:00
Az ember 10.000 illatot, szagot képes megkülönböztetni egymástól. Ezt a dicséretes képességünket tapasztalva cseppet sem meglepő, hogy a természet - és vele együtt az emberiség - volt olyan leleményes, hogy az egyébként praktikus szempontok alapján kialakított szervünkhöz…..
Húsvéti árkörkép a Napi GazdaságonA Napi Gazdaság utána nézett a budaörsi 'Arany Háromszögben' található három nagy hipermarket, az Auchan, a Tesco és a Cora árainak. A cikkben minimális különbségekről írnak a húsvéti termékek esetében és arról, ha nem cifrázzuk az…..
A hatszázas lista alapján a Tesco januárban 67,5%-ban, a Cora 77%-ban, az Interspar 81,4%-ban volt drágább az Auchannál. Decemberhez képest a Tesco több termék esetében lett olcsóbb nálunk, a Cora árai romlottak az összehasonlításban.       A páros index kereskedelmi…..
Re 2010.02.11 10:11:35
@Stefun626: Az Auchan nem nyír ki senkit. Az Auchanban kapható zsömle egy alternatíva, a vásárló dönt. A budaörsi Auchant jól ismerem, a kijáratnál ott van a Lipóti pékség, nagyon jól megy nekik, mindig sor áll.
Persze elfogy a zsömle is a hipermarketben. Én azt sem találom rossznak, egyébként a zsömlék általános jellemzője, hogy csak egy napig finomak csak, érdemes mindig frissel hazatérni. Lehetőleg langyossal. :) Szerintem.
Re 2010.03.25 10:30:41
@Beau D.N.: Én is szoktam pékségben vásárolni, de van pár dolog, ami az Auchanban kifejezetten jó. A srácaimnak például az itteni kakaós csiga a kedvencük.
Felesleges azon tűnődni, hogy hol a legolcsóbb a ropogtatnivaló, a Hiperárak.hu erre is választ ad. ..
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
Re 2010.03.10 14:41:02
Elkészült a februári felmérés a 600-as márkatermék-listára és frissítés alatt van az oldal.  Az áruházak ezúttal a következők voltak: Tesco Soroksár, Aréna Pláza és Váci út, Cora Fót, Interspar Árkád. Az Auchan részéről Soroksár, Csömör és Dunakeszi.Egy kis…..
Újabb city light-hack, ezúttal nem a Kétfarkú Kutyától, hanem a dunakeszi tőzegláp megmentéséért küzdő csoporttól (érdemes megnézni a linket, jobban felbasz, mint a reggeli…..
Re 2010.02.16 11:24:21
 Február 4-6. között elkészült második mini körképünk, ezúttal rizs, tészta, olaj, liszt és zöldségkonzerv, valamint ízesítőszerek (mustár, majonéz, ketchup és társaik) áraira voltunk kíváncsiak a megszokott négy üzletlánc egységeiben. A felmérés Pestre…..
Ma jelent meg a szokásos havi árkosár-felmérés a Privátbankáron.Örömmel olvastuk, hogy elsők lettünk a Cora – Auchan - Tesco összehasonlításban. Decemberhez képest a két konkurenciánál emelkedtek az árak, egyedül az Auchanban tapasztaltak 1,6%-os árcsökkenést.A kosár…..
Re 2010.02.03 17:33:04
@fecaa84: Azért nincsenek ezek a kereskedelmi láncok felmérve, mert ezen az oldalon - épp az egyenlő esélyek miatt- hipermarketek árait jelentetjük meg. Minél kisebb az alapterület, annál nehezebb ugyanazokat az árakat kihozni.
Kávé, tea, kakaó, italpor árak az oldalonMa kikerült a melegital-felmérés a Hiperárakra.2010-től minden hónapban választunk egy szezonális termékkört és megnézzük, mennyibe is kerülnek az ide tartozó piacvezető márkatermékek. Ennek a sorozatnak az első eleme a januári kávé,…..
A www.hiperárak.hu oldalhoz július óta készülnek felmérések. Ebből rengeteg adat gyűlt össze az elmúlt hónapok során és felmerült bennünk a gondolat, hogy felhasználhatjuk különböző elemzések készítésére.Az elmúlt hónapok tendenciái, változásai megfigyelhetők a…..
 20 000 ezer termék árát mérjük és ellenőrizzük minden héten vagy minden második héten, terméktípustól függően, hogy biztosítsuk a legolcsóbb árakat. Az Auchan 98%-os árindexet alkalmaz minden felmért termékár esetében. Ez azt jelenti, hogy áruházainkban a…..
Szilveszteri árkörképet olvashatunk a Hírszerző oldalán, Auchan Tesco, CBA és Interspar viszonylatban. A termékek kiválasztása jó, van benne alkohol, üdítő, nass (édes és sós), valamint virsli és sült krumpli is. Minden, ami egy szilveszteri bulihoz általában szükséges.Nagy…..
Az Auchan továbbra is a legolcsóbbb hipermarket az budaörsi "aranyháromszögben"A Napi Gazdaság cikke szerint, a budapestről kivezető autópálya mellett található Auchan, Tesco és Cora közül, egy élelmiszer termékekből összeállított kosár vizsgálata alapján továbbra…..
Az Origon megjelent karácsonyi árkörkép eredményei a következők voltak:Karácsonyi csomag esetén, ami a következő tételeket tartalmazta: szaloncukor, csúcsdísz, csillagszóró. mák, mákos beigli, ponty, pulyka, savaníú káposzta, darált hús, és poroltó, az Auchan második lett.…..
Az Auchan már érzi, hogy idén karácsonykor nem fog akkorát szakítani, mint általában (lesz viszont az alkalmazottaknak temérdek leárazott jav a roham után), ezért a vásárlókat sem akarja nyomasztani a valóság súlyával, inkább egy fantáziavilággal kedveskedik, ahol minden sokkal…..
Nemrég az Auchan bejelentette, hogy árösszehasonlító honlapot indít, amit mindenki számára elérhetővé tesz; ez a hiperarak.hu. Ez arról szól, hogy egy független cég bizonyos termékek körében felméri az árakat az Auchanban, a Tescoban, a Sparban és a Coraban, s ezt a fenti…..
Re 2009.10.02 09:43:07
@Szűcs Attila:
megtörtént:
www.hiperarak.hu/impresszum.php

üdv
Pozsonyi Réka
Re 2009.10.02 09:40:33
@Droli:
Szia Droli!
Jelentem, tegnap frissítettük az oldalt, új árak vannak fenn.
Sajnos a saját márkákat és a legolcsóbb termékeket nem tudjuk összehasonlítani, mert nem azonos a vonalkódjuk, és ez vitákra adhat okot. Az, hogy egy választékban egy termék a legolcsóbb, nem jelenti azt, hogy minőségében azonos a különböző áruházláncoknál.
Szerintem is érdekes lenne egy ilyen összehasonlítás, ha van valakinek ötlete a 'hogyanra', írja meg!

üdvözlettel:
Pozsonyi Réka