Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haynau (Sons of Monarchy)

9 bejegyzést írt és 3719 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapelőtti bejegyzésnek azt a címet adtam, hogy Hányan szoktak tüntetni Pécsett? Azt pedzegettem, hogy milyen tiltakozási kultúra alakult ki a mecsekalji városban. Az úgynevezett rabszolgatörvény parlamenti megszavazását Pécsett is rossz néven vették, és két tudósító, Nimmerfroh Ferenc meg Ungár…..
Elindultunk hát, itt van a műsor, ami a frászt hozza az értelmiségre, legalábbis a facebookon és az újságokban, mert az RTL lekutatta a nézettséget, és hoppácsak, a VV leginkább a diplomás városlakó fiatalokat érdekli, de hagyjuk, nem minősítjük a műsort fröcsögve köpködőket, mert nem akarunk pont…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.17 10:47:12
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.11.17 11:54:48
@Mók_Ica: Én vagyok a műcsöcsű butapicsa. Sokba kerültek a műtétek a Retek Klubnak, de ugye a nézettségért még anyjukat is...

Üdv mindenkinek. Jó hogyvoltozást - néha benézek majd, de eddig gyenge évadnak tűnik ez a hetedik, nézni nem fogom.
Reggeli tornával nyitunk, amit Debil prezentál, ezt persze Zsóti full leszarja. Szomorú, de ez van. Debil megkapja a két danos villamesteri címet és elrendeli a rendet, hogy cipőbel hálószobába mászkálás nem lesz, ágyak be lesznek vetve, szekrények be lesznek csukva, vagy ő szögeli…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.04.09 20:15:37
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.04.09 20:36:23
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Úgy általában. Elkapott valami nyavalya, betegállományban vagyok... :/
Boldogít a tudat, hogy ez a 80. nap és a 60. napnál jelentették be az országos felező bulit, vagyis még 40 nap, oszt viszont látás! Mindjárt pezsgőt bontok, így hajnali fél hatkor. Erre a boldogságérzetre tesz még rá a tudat, hogy a mai adás nem is annyira szar. Persze a kötelező…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.04.03 13:09:42
@faszent: Nana, szerintem Szentpéter sem használ szmájlit, igaz ö zárójelben írt szavakkal helyettesíti az emoticonokat. (mosolygok)
De ha már a pszicho-témánál vagyunk: szerintem az összes villalakónak (és az egyszervoltoknak is) jól jönne egy-két óra egy pszichomókus kanapéján. Kivéve persze Szájmont, rajta pszichiáterek generációit lehetne kiképezni.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.04.03 13:37:45
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Önnek meg egy megkésett válasza ma délelött... ;)
Lilu ledobva a lezser eleganciát képviselő szettek rabláncait, most egy babakék – ez a szín a gyengém – egyberészes, combvillantó (de milyen comb, te jó ég, Rrrrrr ;) dresszben hirdeti a napi testámentumot. Ma kiválasztás van terítéken, szóval lesz megint kötelező…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.27 09:34:04
@0xFFFF: te aztán már korán reggel belecsapsz a lecsóba, nem mondom: egy kommentben cigányozás ÉS zsidózás? Neked már oviban is habzó szájú turul volt a jeled, mi?
Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.24 13:29:28
@Lilith.Inanna: Szia, hát nem volt eseménytelen az élet, inkább offline éltem az utóbbi hetekben... meg úgy vagyok a VV-vel, hogy jószerivel már kommentelni sem tudom-akarom, mert nincs mit. Most persze kiváncsi leszek, milyen párbaj lesz vasárnap.

Mondjuk hozzátartozik az egészhez az is, hogy stream-en keresztül nézni az öfiket nem épp egy leányálom, már ha akad egyáltalán... De látom, hogy a "törzsvendégek" még mindig idetalálnak... ;)
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.24 13:41:56
@Lilith.Inanna: Kár, mert szerintem a T34-et sokan utálják már - esetleg Zakkant Professzor szavazói is felébrednének és kiszavaznák...

@XO: Én minimalista lettem, a HV-s posztokat olvasom, a VV oldalán max. 1-2 érdekesen hangzó videó-címre kattintok rá - hogy aztán konstatáljam: ez is szar. Nem tudom, hol szúrták el - úgy értem, VÉGÉRVÉNYESEN. Mert hogy ez a VV-széria alapjában véve is férges alma, az biztos. De valahol útközben megadták a sorozatnak a kegyelemdöfést, azóta csak szánalmas vergődés az egész. Lehet, nem akarnak VV7-et és ezzel a minősíthetetlenül trágya hatodik szériával akarják bebiztosítani, hogy ne is legyen igény egy következőre?
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.24 13:53:25
@Mók_Ica: Be fogok kukkantani, ha időmből kifutja. Nem a VV miatt, hanem a "törzsgárda" végett. Ha már hiányoltatok... :)
Szerkesztőségi levelezőlista, kedd este: Tibby:Kinek esik utba gyongyos? Sziporkazo riporttema, kombi swift prokee:Fotosopp, tuti. Tibby:Allitolag a sedanra van rateve az otajtos hatuljaEs 1800 ccm prokee:Hát ezt én is látom, de szerintem fotosopp. Ha meg IRL-fotosopp, tuti nincs…..
Essünk neki! A Felező Silent Partyn vidám villogós baszoknak megörülő, fényes rudakkal és poharakkal hadonászó, fejhallgatóban bulikázó lakókat láthatunk. A lényeg most is az, hogy Ádám jócskán többet ivott a kelleténél, amitől a többiek teljesen megbotránkoznak, mert az…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.15 01:33:46
@ő-szinte: Jaja, a Közgép jobban teljesít!

@Cave Nick: Tényleg? Nekem csak a fejemben, amikor kisdobos-úttörő múltamról álmodok néha. Tábortüzes éneklések, iskolai ünnepélyek, satöbbi... De hogy még ma is játsszák? Elaggott Vén Komancsok Dzsemboriján vagy hol?
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.15 01:34:52
@ő-szinte: Mármint amit HereÁdi és Bugyitlan nyakalt? Szerintem cider, mert Teo mondta, hogy "almabor, csak körtéből". Szóval szerintem cider, tecsóba' is lehet kapni. Meg a CBA-ban is, pár napja akciós is volt ha jól tudom. ;)
Az onót könnyező VV-fiú című olajfestmény Yo People! Hatalmas drámával nyitunk, amitől még Lilu is óvva int. Mivel Debilnek már eléggé tele van a zsákja, nagyon kiakad, amikor Teó sokadjára is kitolat a baszásból. A probléma nem itt van, hanem az elvekkel, hogy elméletileg…..
Az óriási bankettel indítunk. Lilu – tengerből kijövő bikinis Bond-lányokat megszégyenítő szépségével és  szolid, de elegáns napi szettjében, igéző tekintettel – beharangozza a félelmetes szövetséget, ami Vikipédia, Dzsóti és Debil között köttetik meg a buli hevében.…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.10 22:12:40
@Commodore: @nicu71: @Mók_Ica: Nono, Durci nöies volt, ö legalább "kakkantani" ment - Zsóti meg kispestisuttyósan csak "szarni".
Mit lehet írni egy olyan összefoglalóról, amit Lilu a nyolcvanas évek végének rockerdivatjának egyik csúcspontjának számító csíkos sztreccsgatyában vezet? Aminek záróvizsgáján Debil a haja belövésével kezd, és hiába igyekeznek neki súgni a tanárok, csak nem tudja…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.09 22:07:30
@Szentpeter: "Nem akarok belemenni, de az már szerelem, amikor az ember félti, óvja a másikat, ami egyfajta féltékenység is..."

Nem feltétlenül. Lehet ez simán csak birtoklási vágy, ami nem szükségszerüen szerelem.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.09 22:16:34
@Szentpeter: Én konkrétan Debilióra gondoltam.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.09 22:25:14
Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya.…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.03 22:19:59
@Mók_Ica: Szerintem Izaura túladagolta a nyugiteát. Amúgy most kifejezetten jól néz ki.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.03.03 22:28:56
@Szentpeter: Támadnak az oroszok... majd hajnalban. Ja, bocs, hivatalosan persze NEEEEM orosz katonák, felségjel nélküliek - csak orosz egyenruhában vannak, orosz a technikájuk, az Orosz Haderők rendszámtáblái virítanak a járgányaikon... Hogy fulladnának a Fekete-tengerbe mind!

@nohug: Ennyire nem ismersz? Max. Izaurára mozdulnék rá. Bár Durci sem nézett ki rosszul. Csak meg ne szólaljon egyik sem!

Faszomatbazdmeg - már majdnem szimpatikusnak találom a "páros napokon kurva, páratlan napokon szüzies"-talán-mégsem-500-ast. De csak majdnem.
Francba a párbajjal, francba a kétórás adásmenet eseménytelenségben dagonyázó időhúzó jeleneteivel, amikor egyből a pulykamell sonka-botrány biturbóval indítunk. Főszerepben Debil és Pink. Ezzel nyitunk. Műzli az van bassza meg, de rendeljünk még belőle tízet, nem?! Hát…..
Mivel nem telhet el nap Debil hisztije nélkül, ezért most indokolatlanul kirobbantja a cigicsikk-botrányt, aztán a szó szoros értelmében odamegy Ádámhoz faszméregetni. Ezzel a résszel házhoz jöttünk a lófaszért. Azzal nyitunk, hogy a kis komiszok megbeszélték, hogy amolyan…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.27 23:26:50
@Mók_Ica: Khm, én nem azokra az ajkakra gondoltam... :D :D

Ez a nénike aranyos, az ilyenek rázzák az öklüket különféle meneteken, "XY monnyon le"-t skandálva, másik kezükben a hálósszatyor.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.28 00:08:55
@SzilajSzilard: Akkor erre azt mondom, amit az exemnek tanítottam meg, mint első magyar mondatot: "Lófasz a seggedbe!" :D :D

Nekem ugyanis egy ilyen pirinyó tanga még egy zacsiszőrre sem lett volna elég.
Annyi móka vár ma ránk, kihívás, kibékülés, VV Ádám, hogy vágjunk is bele. Lilu mai szettje halálosan cukira, sőt, tukira sikeredett, de annyira, hogy nincs is ahhoz méltó fokozás, talán a non plus ultra fedáksárija a legmegfelelőbb forma, amiben tudnék beszélni erről az egybe…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.27 00:13:44
@lopiciG: @Schlomo Goldberg: No para, a Felcsúti Ramszesz által megálmodott és droidjai által felépíttetett ócsai lakópark amúgy is kong az ürességtől. Persze, ott lófasz van, de nem pezsgő élet - de ugye, ajándék lónak nem bámulunk a pofájába, vagy mi...
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.27 00:28:13
@Szabi2000: "Mit csinál ő bent. kifesti magát reggel egésznap kakkant meg nyávog meg a palijával cuppog."

Ja, Sárlikot meg szökőévente lehet észrevenni - ő lett odabent a Láthatatlan Ember. Csak néha bukkan fel, hogy eltorzult arccal idétlenül grimaszoljon és fals tájszólással affektáljon a kamerába. Aztán megint napokig nem csinál semmit. Talán még kakkantani sem megy.

Már akkor a "Lakó"-ra szavaztam, amikor meg sem volt az ellenfél: Sárlik dögunalom a köbön. Kint jobb lesz neki, Zakkant Professzor mellett.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.27 00:52:50
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem igaz, Durci napi szinten vonul el kakkantani. Sárlik még azt sem csinálja. Szavazzuk már ki a szerencsétlen 500-ast: sanszosan már hetek óta nem szart, ez nem egészséges!
A fergeteges izgalomcunami menetrend szerint elmaradt. Az adás első etapjában Még 500 Sárlik próbált meg taktikázni, puhatolózni a többieknél, hogy kit vigyen ki, mindezt nulla megfontoltsággal és tudatossággal sikerült elkövetnie. Aztán olyan is volt még, hogy Pinki panaszirodát…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.25 23:15:48
@Mók_Ica: Na baszki, erre jól ráéreztél. Még ha Lilut kellett volna - azt bebaszva és csukott szemmel még csak-csak..., na de Kolosit?!? :D
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.25 23:33:55
@Mók_Ica: Jobb idekint, itt legalább lehet kommentelni. Odabent is lehetne, de ki a fene akar Agyhalottakkal kommunikálni? :D :D

@Morcz: Ádám jóvágású? Hát, hátul vágott, ahogy elnézem...
Zsótiból kibukott a kispesti furkó. Tényleg übertahó lett, ráadásul van akkor faszfej, hogy büszkeségből kifolydogálólag nem lesz képes bocsánatot kérni azért, hogy felhúzta magát a... semmin.

Nagy Félix, naja. De mint mondtam, "Gyúrós Félix" inkább egy melegpornós "művésznevére" hasonlít, gondolom jobb és prosztóbb nevet keresnek. Ezennel az RTL nevében is elnézést kérek minden Józseftől, hogy pont az ő nevükre esett a nemkreatív producerek választása...

(Levelet olvastam, ha holnap este kevésbé hullaként gép előtt leszek, képes vagyok hosszabb válaszra is... ma már nemigen...)

Ja, én most balra el. Fáradt vagyok, a mai szarság (=öfi + BilibeValó) még pluszban fárasztott... Jóéjt mindenkinek!
Sajnos nem ez az évad az, amit majd az RTL Klub a külföldi tévés piacokon házal, már ha el akarják adni a VV-t még valahová. Istenigazából tegnap sem történt semmi, és sajnos ez nem feltétlenül a szerkesztők bűne, hiszen ők csak akkor tudnak generálni történetszálakat, ha…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.24 22:20:51
@Szentpeter: Elásod? Micsoda alak vagy... én ilyet nem csinálok. Kidobom az ablakon, le a zuccára! Örüljenek neki a szomszédok is!
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.24 22:25:38
@Szentpeter: Amikor feltornyostult a konyhában a mosatlan edény, én is elástam kétszer. De utána érdeklődni kezdtek már a rendőrök is, hová lett rövid időn belül rögtön két barátnőm is. Úgyhogy inkább az ablakon dobtam ki. Ezúttal már az edényeket. A sikításra még felfigyeltek volna a szomszédok.
A tragédia másnapján az összefoglaló fájdalmas képsorokkal indul: ébrednek a lakók. Erről asszem nem volt mág galéria, de hát nem véletlenül tartanak minket a leggecibbnek az interneten, megmutatjuk a kávé előtti pillanatokat, tessék: Az első szegmens egyébként Báttyáról…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.24 01:54:52
@FawltyTowers: Jaja, a híres-hírhedt palotapincsi-nyüszítés... :D

Na, zsizsi helyett KHF, micsoda pazar változás! Megyek is aludni. Jóéjt!
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.24 08:01:04
@Szentpeter: Jó reggelt! Kihajíttatnád Izát, csakhogy annál is hamarabb válthasd lepedőlucskosító álmaidat valóra?
(Bocs, de ezt most muszáj volt... vigyorgok)

Hétfő, a fene vinné el. No mindegy - lesz majd péntek is. Egyszer. Valamikor.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.24 19:44:04
@Cimili: Szerintem nem volt beépített ember, arra tippelek inkább, hogy a szerkesztőknek a "Félix" név nem volt elég "izomagyú-hangzású". "Gyúrósfélix"egyébként is sokkal inkább egy melegpornó-"színész" művésznevének tűnne... Akkor már inkább "Gyúrós Józsi"!

Ez a "valovilág.postr"-oldal egyébként bulvárabb a bulvárnál, minden nap valami fantasztikus új botránnyal rukkolnak elő, szóval nem venném a posztjaikat készpénznek. Ez amolyan netes Blikk-klón, a szarabbik fajtából.
Tragédia. Nem tudunk naprendre térni a tegnapi nap eseményei felett, elment a Király, a műsor lelke, a bulik mozgatórugója, a minden poénban és tréfában aktív szerepet vállaló, rettentő aktív és az eddigi 41 műsort tulajdonképpen megcsináló Gyúrós Józsi, aki nélkül nem…..
Hétvége van, nem pöcsölünk, in medias res kezdünk. Viki és Zsófi nyomasztja Izát, hogy mondja el Krisznek, amit nekik is, hogy érez iránta valamit. Viki a csicska cselédjével Zsófival berendeli Kriszt, aki érkezik is, mint faluba a Family Frost díler és bekérdez, hogy mi van. Iza…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.22 14:09:28
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.22 14:45:09
@Dr. Lilu: Én konkrétan a Maunika-showban elmaradhatatlan agresszív cigányasszony-vendégre gondoltam, de Teo végig nagyon passzív volt.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.22 17:01:22
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: A semmi 22:00-kor fog kezdődni. Ezt mondta a tegnapi öfi végén Istenuccse Bence.

@Szőrös,a szúrós: Gold szerintem a kommentelőkre célzott az "alszanak"-kal, lévén alig lézeng itt a blogon valaki. De az unalmas semmiről nehéz is kommentelni.
Kínkeservesen zajlik a második munkanap a villában. Báttya tételesen beszámol a kokirica ejtette sebeiről, mintha háborús veteránként nosztalgiázna a karcolásairól. Ettől függetlenül kemény gyerek ő, űzi, hajcsa a munkát, morzsolja a kukoricát becsülettel, mert nem akar éhen…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20 22:56:06
@csiberibe: Nem kerülök be. Mert be sem telefonálok. Leszarom. Ha egy csókos faszfej háromszor egymás után bekerül, akkor az nekem büdös. Kapja be a Retek Kettő. Én mára befejeztem. Jóéjt, bájbáj.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.21 11:38:58
@Szentpeter: Nem tudom, milyen lenne az érdekes Való Világ, nem vagyok gyakorlott trashreality-néző. Csak annyit tudok: nem ilyen.
Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a…..
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20 10:32:05
@Nikorene: Nem is említi a poszt a szitut, mert a tegnapi öfiben nem volt benne, csak a VV-oldalon nézhette meg a videót, akinek volt gusztusa hozzá. Márpedig a Hogyvolt az adásokról szól - ami abban nincs benne, nincs itt sem.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20 10:47:49
@Nikorene: Na ez az, amit nem tudok.
Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.20 11:46:53
@King of Shadows: Simán el tudom képzelni, hogy tudja és csak játssza az alulinformáltat, hogy jobban gyüjjön áta zakcijó! Vagy a szerkik eltitkolták előle, hogy valamennyire hitelesen tünjön a "nyomozás".