Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buddy Stern

820 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buddy Stern Világa Keret Ben 2017.02.04 21:47:21
Tizenhét. Buzi év. Hideg, gecire. Néhány szónál többre nem érdemes. Pont, mint az ember. Lehet polemizálni, hurkát tölteni, baktert baszni éjszaka. Fóka faszt a Jupiterbe. De egyszer a leírt szó is tovaszökken a kurvaannyába...
Buddy Stern Világa Csavargunk 2016.11.18 20:55:49
És a beteljesedés bedi. Csak ez számít. Mind ebbe az irányba tartunk! Ne gyávázz, lépj feljebb!..
Szótlan vagyok mostanában. Gondolataim érdektelenek, de tényleg. Oravecz és Coelho-i magasságokban járok, egyszer te is. Bámulom a testem én, a tükörben öklendezve. Honnét ez a gyűlölet? Mire haragszom ennyire? Kettétörném a kurvavilágot. Zombiként támolygok az élők szétkúrt világában. Fingszag van…..
Rettegek tőled tükröm, tükrm. Sötét izzadtság cseppek folynak lelkem mélyére, krátereket vájva bennem, s gyűlölettől bűzlenek. Békesség sápatag, élettelen bőrömre, jöjjön el a tie országotokra is az özönvíz. Böknek a gondolatok, pont mikor már nem számítanék belső bizzerációra. Valaki felelős lehet…..
Micsoda freskók Bedi. Siklottunk a mozgólépcső szügyén egyre mélyebbre. Érezte, bár nem szólt tomporod mikor a kemény térkőnek csapódva önfeledt kis utazásunk velejét vette. Ugyeigennem. Ma már biztosan lilás színekben pompázik popó sáneled, ám tegnap csak úgy vigyorgott az…..
Ez lehet, hogy jó lesz?..
Buddy Stern Világa Mozibuzi - Her 2014.06.02 21:33:39
Ezt nagyon eltalálta Spike Jonze... ..
Ő az új bébi fantáziaszigetemen:  Cobie Smulders..
Ahogyan a teraszon álltam s csípőmet a korlát felé mozgattam, néhány elmaradt pí kocka sajnos átjutott fecskendőm szűk keresztmetszetén. Bizony pár sós csepp az alsómat érte Jutkám. Titokban lehetett volna tartani a következő fürdésig minden bizonnyal az ilyesfajta agglegény…..
„Megolvadtak drága szárnyaim apám. Nem akartam visszatérni, nem hallgattam bölcsességedre. Magasabbra vágytam, többre, érinteni akartam az égbolt azúr kékjét. A szél ölelése, ahogy lágyan körbe táncolt simogatva, hogy végül a mélybe ereszthessen végzetembe, hinned kell, hogy…..
Buddy Stern Világa Puszedli 2014.05.23 23:25:07
Az iránta érzett kémia láncra verve tart elméd börtönében a végtelenségig kínozva. Egy elérhetetlen álomért szenvedsz, megfulladni saját rögeszmédben, nos, ehhez kijár a vastaps. A józan észt felülírta valami rettenetes, a remény rabjává váltál visszafordíthatatlanul, megingathatatlanul hiszed, hogy…..
Egyetlen csókjától bódult értelmed áldozata az érzelmek oly kiszámíthatatlan viharának mely végén nem vár más csupán rideg életsorvasztó csalódáshenger. Ezek után, miért hinnél a csodákban, ha a valóság sötét árnya nyakad köré fonta karmait és fojtogat mert annyira…..
Buddy Stern Világa Napi majom 2014.05.23 22:52:54
Ha van nő akinek szilánkosra szúrnám az oltárát, kiszívnám a háromnapos nutellát köldökéből, szétnyalnám gyönyörű szemein a sminket, akkor az missz sátáni holland picsa a Trónok Harcából. Új szerelem született: Carice van Houten, atyaúristen ordítani tudnék, követném a…..
Buddy Stern Világa Bór 2014.05.22 01:56:26
Hunter S. Thompson fröccsözése Sol T. Bode-veal a purgatórium teraszán 2064. október harmincnegyedicke, fejlövésnyi részlet: " Ihletett állapotban akkor érezzük magunkat, mikor a pohár fenekéről már nem érkeznek további ködös morzsulatok melyek elképesztő, oly imádott…..
Buddy Stern Világa Közeledik 2014.05.21 12:25:05
A Balatont nem csak körbe lehet biciklizni...
Csodálatos, ez valami kurvára csodálatosan elképesztő, vagy csak ennyire részeg lennék? ..
A Franciák sok jót nem adtak a világnak, ám nagy szerencsénkre ez a film spanyol, és még nyomokban sem tartalmaz csigát, ráadásul hazai forgalmazásba is került, tehát csodás magyar szinkronnal tekinthetjük meg. Elolvasva a pár soros plotot rögtön leszedtem, nem bántam meg.…..
Akár egy Máv-os kampányfilm is lehetne: a vasút örök s elpusztíthatatlan. A Posztapokalipszis mindig jó téma, pláne ha nem Hollywood szarja ki magából. Nem szívesen hallgatok az Origó-s „filmesztéták” ajánlásaira mivel rendszerint ízléstelen árnyékokra maszturbálnak, de…..
A történet nagyjából tetszett, a végtermék már kevésbé. Szeretem az angyalos-ördögös témát ezért kissé talán elfogult is vagyok ellenben a kedves nézőkkel, akik csupán 5,2-es osztályzattal díjazták eme Van Helsing utánzatot. Pedig egyszer nyugodtan meg lehet nézni, sokat nem…..
Buddy Stern Világa Buddy Darko 2014.05.08 00:22:52
A múzsám a gyűlölet volt az elmúlt napokban, bocsássátok meg pillanatnyi gyengeségem. Okozója egy két lábon járó szenvedésforrás, név nélkül csak Miss Kensington, az érzéketlen, a rideg riherongy egy távoli galaxisból hogy jól szétkúrja az érző idegeim, hogy a pitvaromba…..
Most a megnyugvás percei érkeznek e felületre. Már nem forrok gyűlölettel telve, béke járja át érzékeny kis zsidó lelkemet. A következő megálló ugyanis: Hullámhegy. ..
Megint értelmen kúrtam magam nyálfekélyes rögeszmém falloszával, mert kémia über alles, és mert imádni való az önsajnálat. Mindenképp a józanész felett tombol valahol ez a megfoghatatlan érzelmi savtenger. Mert egy huszonéves gida alap esetben nem irányíthat maximum egy óvodai…..
„Amikor már azt hittem, hogy Vanesszával kimaxoltuk a szex fogalomkörét nagyjából egy életre kenyai menekülttáborok titkos zugaiban, váratlanul megismerkedtem Lúciával az afrikai ex-robotnővel, s a baszás új dimenzióinak mámorító fényessége avagy torka, tűzforró szikrákat…..
 ..
Réka vagyok, nyomoréka. Valaminek. Megütik a kínos teniszlabdát is egyszer középen, gondolta a nem kívánt vegyszer, s pofán permetezte a must.kátlit. Miféle tevékenységet végeznek mostanában önök ami ragasztószaggal járó tekézésre hasomlít leginkább? Mit gondolok?…..