Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyvezérke (törölt)

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Lehet-e következtetni arra, hogy kik az optimistábbak?            Angolul apple.Németül apfel.  ..
Varsó totális elpusztítását már a háború kitörése előtt elhatározták a németek. Az 1,3 millió fős tetszetős küllemű nagyvárosból 130 ezres, jelentős tranzitforgalmat lebonyolító germán kisvárost akart a Führer. Felbecsülhetetlen értékek pusztultak el a harcok idején. A…..
nagyvezérke (törölt) 2011.10.16 15:16:51
@Cs, @Gyurma73: nem tudom hányszor járt Varsóban, de egy sokkal tágasabb, zöldebb, tisztább város mint Budapest... és még szép is, és ez nem csak a fő térre értendő... szóval az újjáépítők jó munkát végeztek, és most, a foci eb miatt, még több mindent újítanak fel.
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Nem ritkán éri a blogot az a "vád", hogy Pázmány Péterből élünk. Kedves beszólók! ennél csodálatosabb gondolat kevés létezik, büszkén vállajuk, sőt büszkén élvezzük a helyzetet. Hogy miért? Hát például az olyanok miatt, hogyMilyen a svájci stewardess lába?…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
December 17-ei premierje óta megduplázta nézettségét az Avatar című amerikai rajzfilm a TV2-n, pedig semmi köze nincs James Cameron sikerfilmjéhez. A kertévén hétvégenként reggel fut a Tv2 matiné című összeállítás Nickelodeon blokkjában a 2005-ös mesefilm, amiben a világot…..
Szerettem volna a múltkori Kálloy Molnáros vérciki Szerencsejáték Zrt. reklám után egy üdítőbb példát hozni a reklámszemle rovatba, de Tahi Tóth önmegsemmisítő alakítása mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Egyszerűen elképesztő az a lendület, amivel a hazai reklámok…..
Biztos, hogy volt már ilyen videónk, de kit érdekel, a Drótot nem lehet és nem is szabad megunni. Húsz perc, 200, bármikor, bármilyen helyzetben kiválóan idézhető beszólás a sorozatok egyik all-time királyától.   ..
nagyvezérke (törölt) 2010.01.21 08:55:51
@Analyzer: Kösz, hogy lelőtted Omar lelövését...még nem tartok ott :)))
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
”Abu-Dzabi az utolsó nagydíjam lesz a Ferrarival, szokás szerint mindent beleadok, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el” – mondta utolsó ferraris futambeharangozójában.A finn a hét végén ötvenkettedszer indul Ferrarival, három szezon után elhagyja az…..
Tessék elhinni, nem hobbiból rugdossuk a királyi tévét, mert ugye a grundon a hülyegyereket sem illik állandóan cseszegetni, jobb híján beállítjuk a kapuba, legfeljebb jobban odafigyelünk a védekezésre, és imádkozunk, hogy ne rúgjon öngólt. Az U20-as VB-vel kapcsolatban a…..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
A meccset nézve az volt az érzésem, ami pár éve a magyar válogatott meccsein: az ellenfél elhúz néhány góllal, eldönti a meccset, majd egy bizonyos idő után feljön a magyar válogatott, sző egy pár tetszetős támadást, esetleg gólt is lő és vége meccsnek. Ez történt itt…..
nagyvezérke (törölt) 2009.06.22 12:31:23
Ez is jelzi a hozzáállást:

sportgeza.hu/futball/hirek/2009/06/22/lippi_nem_bankodik_a_kieses_miatt/

De én személy szerint nem bánom, ha lesüllyednek, de vigyék magukkal a szintén nagypofájú franciákat is!!!
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..
Ennek a blognak a három alapító szerkesztője elég régóta jár rendszeresen A csoportos jégkorong-világbajnokságokra. Akár úgy is mondhatnánk, minden egyes  évnek az a néhány nap a fénypontja, amikor ott vagyunk Prágában, Rigában vagy Moszkvában. Vagy Zürichben. Egy A…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
nagyvezérke (törölt) 2009.04.21 14:02:06
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
The Joker néven garázdálkodó, és a hozzászólásai alapján a névadó képregényhőshöz hasonlóan megvadult elméjű kommentelőnk eresztette el minden idők legdurvább ószövetséges-logopédusos szóviccét: Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt.…..
nagyvezérke (törölt) 2009.02.12 11:46:30
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
nagyvezérke (törölt) 2009.02.10 15:29:01